- 11 Aralık 2018
- 39.988
- 248.167
50 milyara yaklaşık 10 bin tane ev alınır. Paradan 6 sıfır 15 sene önce atıldı. Geçmişten günümüze dönmeye ne dersiniz?Herşeyi düzgün okuyun kira benim hakkım demiyorum ,eşimin kırasindan eltilerin ev vergileri odeniyor senelik 50 milyar ,ben de çalışıyorum hak bence ,pideleri atmadı tabiki ama söylemi 400 TL çok paraymis gibi söyledi
Herkes kendi kirqsini alıyor kimse ev vergisini ödemiyor tüm kardeşlerin ev vergilerini bizim kiradan odeniyor eşim en küçük olduğu için eşim oduyorHani onların da payı var ya kirada, babadan miras ya ondan olabilir mi sizce?
İşçiler size evden kalmış pide getirse yer miydiniz?Anlasanz ben de diyorum 400 TL düşük eşim çok yüksek pahalı gibi kaynanamın yanında diyor ,ayrıca kalan pidelere el değmedi ustune de tukurmedikben verecektim işçilere kaynanam onu bile kıskandı derindindurucuya koydu cimri olan ben değilim
Değil işte çok paraymis gibi lafını yapan eşime kiziginm400 tl bu devirde para değil ki yani bunun için tartışmak çok cahilce geldi kusura bakmayın
Yerim sorun yokİşçiler size evden kalmış pide getirse yer miydiniz?
Herşeyi düzgün okuyun kira benim hakkım demiyorum ,eşimin kırasindan eltilerin ev vergileri odeniyor senelik 50 milyar ,ben de çalışıyorum hak bence ,pideleri atmadı tabiki ama söylemi 400 TL çok paraymis gibi söyledi
Ben çalıştığım için yeri geliyo yetmediği yerden benim maaştan gidiyor eşim ve kayınvalidem diğer kirayı ortada hatcatiyo benim hakkima giriliyor bı de anlasanz
Kaynanan belki unutmustur iscilere vereceginiAynen 400 lira diye annesine diyo çok. Para gibi bı de 100 tlsine annesine fırın ekmeği almış ,300 TL pide yarısını yediker annemler 150 TL yarısını kaynanam buzluğa kaldırıldı ,iç malzemede benim kurban kiymamdan
Siz bile yaptırmış olsanız, o yiyecek kv evine geldiği için artık onun sayılır ve söz hakkı kayınvalidenindir .Aynen kıymalı içimi ona göre hazrladim el değmedi hadi değdi üzerine tukurmedik de isemedik de temiz pide yani ,kayınvalidem pideyi bile kıskanıp buzluğa kaldırdı
OkKıymalı pide diyorum mikrodalgada isit mis gibi taze oluyor ,kaynanam onu bile kıskandı buzluğa attı
İnanmadım buna ama hadi diyelim öyle o zaman eşiniz cimri değil. Kardeşlerinin vergisini ödeyecek kadar eli açık bir adam.Herkes kendi kirqsini alıyor kimse ev vergisini ödemiyor tüm kardeşlerin ev vergilerini bizim kiradan odeniyor eşim en küçük olduğu için eşim oduyor
Biz onların lafını duymamak için peynirumizi şekerimizi çayımızı aldık zaten işçilerimiz de var diye ,valla karşı taraf yapiyosaben de yaparım benim ailem de elinde 3 dolu çantayla geldi 400 TL'lik pide çok paraymis gibi abartildi eşim tarafaindanKaynanan belki unutmustur iscilere verecegini
belki de vermek istemedi
bu durumda "anne pideleri buzluga koymussun ama sabah cikardim onlari ben, iscilere verecegiz ondan fazla yaptirmistik" diyip gecebilirsin
300tl pide 100 tl ekmek parasi diye hesaplara girmek cok cirkin
Pideyi de herkes yedi ekmegi de yiyecek
Ustelik tadilat var diye kaynanada kaliyorsun esinle, 100tl ekmegin lafi mi olacak? O da hesaplasin o zaman 5 kere dus aldi sabah su kadar peynir yedi vs diye
Ayip
İnan bacım eli açık mı dersin anakuzusu mu dersin ne dersen artık aileme karşı cimri kendi ailesine sesini çıkaramayan anakuzusuİnanmadım buna ama hadi diyelim öyle o zaman eşiniz cimri değil. Kardeşlerinin vergisini ödeyecek kadar eli açık bir adam.
Ay vallahi bu konuya tepkiyi anlamadım dışardan mis gibi pide yaptırmış işçiye neden vermesin ne vermesi lazımdı kafam karıştıİşçiler size evden kalmış pide getirse yer miydiniz?
Size yanında çalıştığınız kişiler dünden kalmış pide verseler yer misiniz? İç malzemesi saklanır ertesi gün taze yaptırılır, o zaman olur ama adamların ne mecburiyeti var dünden kalanı yemeye?Bu konuda hak veremedim ya, fazladan pide varsa neden işçisine vermesin ki?
Ah merkezde olsalar koydeler biz merkezdeyiz çalışıyorum merkezdeEv tadilatı bitene kadar gider kendi ailemde kalırım. Ailemin yediği iki lokmayı sayacak kişilerle işim olmaz
Buzluğa atılır çıkarılırsa mis gibi olur o pide ama. Tazeliğini kaybetmez kiSize yanında çalıştığınız kişiler dünden kalmış pide verseler yer misiniz? İç malzemesi saklanır ertesi gün taze yaptırılır, o zaman olur ama adamların ne mecburiyeti var dünden kalanı yemeye?
Aynen sanki üzerine tuvaletimizi yaptıkAy vallahi bu konuya tepkiyi anlamadım dışardan mis gibi pide yaptırmış işçiye neden vermesin ne vermesi lazımdı kafam karıştı
Ailene soyle bir daha eli kolu dolu gelmesinBiz onların lafını duymamak için peynirumizi şekerimizi çayımızı aldık zaten işçilerimiz de var diye ,valla karşı taraf yapiyosaben de yaparım benim ailem de elinde 3 dolu çantayla geldi 400 TL'lik pide çok paraymis gibi abartildi eşim tarafaindan
Sizi ve ailenizi sevmiyorlar demek ki.İnan bacım eli açık mı dersin anakuzusu mu dersin ne dersen artık aileme karşı cimri kendi ailesine sesini çıkaramayan anakuzusu