- 8 Kasım 2022
- 672
- 1.132
- 43
Bence deKesin oğlak burcudur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deKesin oğlak burcudur![]()
Bugün gönderi gördüm bi çocuk kıza yazmış ki bana ne zaman kahve ısmarlarsın (kesin ilk buluşmadır)Cimri erkek hiç çekilmez.cimri erkek sevgisinde de cimri oluyor. Bende hiç unutmam ilk buluşmada hesabı ben ödemiştimyanlış anlaşılmasın kendi hesabımı değil ikimizin hesabı.
Kız belki yükselenleri farklıdır deme öyle2 tane oğlak burcu sevgilim olmuştu. İkisi de birbirinden cimriydiaklıma geldi işte
![]()
Parasında değilim demişsin ama parasindasin ve bu çok normal olması gereken doğru bir tavır . Ama sevgilin normal değil . Sevgilin en az 26 yaşında olduğuna göre bu yaşta bir adam elini cebine atması gerektigini, ergenler gibi 100 TLlik hediye almaması gerektiğini ( ki ergenler bile yapmaz ) bilir bilmeli bilmiyorsa gönder babasının evine.Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Bilemiyorum ama ne kadar oğlak burcu tanıdıysam hepsi cimriydiKız belki yükselenleri farklıdır deme öyle![]()
Haritası aslan ve hava ağırlıklı ben de anlamadım nasıl böyle olduğunu Venüs aslan çok cömert olur diye biliyorumBilemiyorum ama ne kadar oğlak burcu tanıdıysam hepsi cimriydi![]()
Cömerttir ama size karşı değil. Arkadaşlarına 700 tllik hediyeler alabiliyormuş sonuçta? Çok eskiden bir yerde duymuştum kızın sevgilisi aynı sizinki gibi para harcamayı sevmiyor yemeğe gitseler bile kız ödüyor sonra başka bir sebepten ayrıldıklarında çocuk yeni sevgilisini hediyelere boğuyordu.Haritası aslan ve hava ağırlıklı ben de anlamadım nasıl böyle olduğunu Venüs aslan çok cömert olur diye biliyorum
Demek ki bana denk gelmemiş :)Haritası aslan ve hava ağırlıklı ben de anlamadım nasıl böyle olduğunu Venüs aslan çok cömert olur diye biliyorum
Evleneceğiniz kişinin maddi durumu, parayı nasıl harcadığı, size verdiği maddi-manevi değer çok önemli. Üzgünüm ama sizi mutlu etmek için bir çiçek dahi almayan adamdan olmaz.Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
700Özel sayılabilecek bir günde bana hediye almayıp bunu düşünmediğini parasının olmadığını söyleyip 2 gün sonra arkadaşına 700 liralık bir şey ısmarlamıştı… amacına gelirsek ben erken dediğim halde yüzük takmak istiyor ailemle falan da tanıştı ailesiyle tanıştırdı o konuda şüphem yok ama ailesi de aynı şekilde tuhaf insanlar cimriler…bilemiyorum