Cimri erkek

Cimri erkek hiç çekilmez.cimri erkek sevgisinde de cimri oluyor. Bende hiç unutmam ilk buluşmada hesabı ben ödemiştim😂 yanlış anlaşılmasın kendi hesabımı değil ikimizin hesabı.
Bugün gönderi gördüm bi çocuk kıza yazmış ki bana ne zaman kahve ısmarlarsın (kesin ilk buluşmadır)
🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Parasında değilim demişsin ama parasindasin ve bu çok normal olması gereken doğru bir tavır . Ama sevgilin normal değil . Sevgilin en az 26 yaşında olduğuna göre bu yaşta bir adam elini cebine atması gerektigini, ergenler gibi 100 TLlik hediye almaması gerektiğini ( ki ergenler bile yapmaz ) bilir bilmeli bilmiyorsa gönder babasının evine.

7 sene sevgiliydik acaba cimri mi değilmi diye arada kalırdım sonra evlendikten sonra olayın diğer yüzünü gördüm kaynanam bekar kaynima nisanlisna bişey almasına yemeğe götürmesini falan izin vermezdi kızardı yani olur mu olmaz mı belli değil para harcama oğlum derdi yani böyle şeylerde var

Haritası aslan ve hava ağırlıklı ben de anlamadım nasıl böyle olduğunu Venüs aslan çok cömert olur diye biliyorum
Cömerttir ama size karşı değil. Arkadaşlarına 700 tllik hediyeler alabiliyormuş sonuçta? Çok eskiden bir yerde duymuştum kızın sevgilisi aynı sizinki gibi para harcamayı sevmiyor yemeğe gitseler bile kız ödüyor sonra başka bir sebepten ayrıldıklarında çocuk yeni sevgilisini hediyelere boğuyordu.

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Evleneceğiniz kişinin maddi durumu, parayı nasıl harcadığı, size verdiği maddi-manevi değer çok önemli. Üzgünüm ama sizi mutlu etmek için bir çiçek dahi almayan adamdan olmaz.

Kusura bakma da mal mısın? Herifin evine gidiyorsun ihtiyaçlarını karşılıyorsun sonra dönüp evine gidiyorsun. 100 lira çocukların kantin parası. 2 yılda sana layık gördüğü bu.

Özel sayılabilecek bir günde bana hediye almayıp bunu düşünmediğini parasının olmadığını söyleyip 2 gün sonra arkadaşına 700 liralık bir şey ısmarlamıştı… amacına gelirsek ben erken dediğim halde yüzük takmak istiyor ailemle falan da tanıştı ailesiyle tanıştırdı o konuda şüphem yok ama ailesi de aynı şekilde tuhaf insanlar cimriler…bilemiyorum
700 😄 bacım kaç kaç sen daha ne düşünüyorsun? Benim de eski sevgilim bana bir gül yaprağı vermeyip ailesine yeğenine lüks hediyeler alıyordu. Değerimiz bu kadar düşük değil.

Back
X