Cimri erkek

Özel sayılabilecek bir günde bana hediye almayıp bunu düşünmediğini parasının olmadığını söyleyip 2 gün sonra arkadaşına 700 liralık bir şey ısmarlamıştı… amacına gelirsek ben erken dediğim halde yüzük takmak istiyor ailemle falan da tanıştı ailesiyle tanıştırdı o konuda şüphem yok ama ailesi de aynı şekilde tuhaf insanlar cimriler…bilemiyorum
Belki borcu vardı, karşılığını yapmak zorunda kaldı vs vs. 700tl de ahım şahım bi para değil. Hani deseniz çok yüksek meblağ derdim ne alaka. Bence bu çocuğun durumu yok. Kazancını biliyor musunuz. Bakın burda önemli olan şu size nasıl hissettirdiği. Bunu sadece maddiyata endekslemek hoş olmaz. Maddi durumu ne kadar kazandığı bu konuda en kilit nokta bence. Ha şey diyebilirsiniz bi kahve yapıp termosa koyup dışarda içmek de mi zor. Ama erkekler çok ince de düşünmez. Siz açıkça konuşun sebebini öğrenin. Tavırlarından anlarsınız zaten.

Yani ilişki sizin ilişkiniz, maddiyat konularında eleştirmek biraz zor, ülkenin ekonomisi iyi değil, şimdi bir bedelli yapıp gelse 250 bin.
Evlenme aşamasında altın ve bilezik konularında falan daha çok belli olur bu durumun can sıkıcı olup olmayacağı.

Erkek yeğenim var 13 yaşında.
Geçen gün ablamdan para istemiş, kız arkadaşıma hediye almak istiyorum diye. (Sınıfta hoşlandığı bir kız var, kız bilmiyor daha doğum günüydü.)
Gitmiş 500 liraya saat almış.
Diyeceklerim bu kadar.
Kocaman bir insanın sevdiği kadına 2 sene de yalnızca 100 lira bütçe ayırması bana normal gelmedi açıkçası.
Eminim ki çalışıyordur, durumu olmayabilir çok kazanmayabilir ama en azından doğum gününüz için birkaç ay önceden para koyabilir kenara.
Garip..
Güzel bir gümüş takım 1000 lira civarı bu arada.bu kadar bile yapmıyor.

Maası nedir?
Sız çalışıyor musunuz?
Aileler tanışmış ama maddı olarak ne durumdasınız?
Bunlara da bakın.
Ailesi cımrı ise o da öyledir.
Aıleden ne gördüyse o.

Geçen arkadaşım ben o yürüyoruz bir villa gördüm ve şakasına aşkım bize bunu al dedim arkadaşımın yanında beni bozarak kendin çalış al dedi ve her şeye aynı tepkiyi veriyor ne zaman bir şey istesem çalış al diyor ve nişan düşünüyor evet ama bunu iki yüzükle yapmak istiyor sadece devamının geleceğini düşünüyor .. beraber bir şeyleri inşaa edeceğimizi düşünüyor ama 26 yaşında henüz askerliğini yapmamış sadece 8 ay düzenli işi olan biri çok kararsızım onun haricinde çok iyi bir insan

Bu mu iyi insan? 100 TL'lik kolyesini geri verip ayrılın. Boşuna zaman kaybediyorsunuz.

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Ayrıl arkandayız cimri erkeği annesi sevsin. İnsan sevdiği kişiye nasıl hediye almaz anlamıyor sadece hediye de değil doğru düzgün yemek bile yememişsiniz dışarda

Hayır bakmakla yükümlü olduğu kimsesi yok sadece kendi masrafları ki kendine de hiç harcamaz 25-30 k civarı haftada 2 defa buluşuyoruz %90 evde
Ee yani sende bi tuhafsin ozaman.
Insan nasil böyle biriyle beraber olur, icinden gelip bi gezelim yiyip icelim cikalim yoksa nasil bir iliski bu?

Parayı harcadığı başka yer vardır belki. Hediye sevdiğini bildiği halde almaması kötü. Dışarda vakit geçirmemeniz bi yemeğe sinemaya gitmemeniz de öyle. Ben evli iki çocukluyum ona rağmen sık sık çıkıyoruz. Nasıl geçiriyosunuz bir haftanızı mesela?
Parası yoksa ciddi düşünseniz ne şuan evleneyim ev kurayım desen korkunç paralar minimumu bile.

Geçen arkadaşım ben o yürüyoruz bir villa gördüm ve şakasına aşkım bize bunu al dedim arkadaşımın yanında beni bozarak kendin çalış al dedi ve her şeye aynı tepkiyi veriyor ne zaman bir şey istesem çalış al diyor ve nişan düşünüyor evet ama bunu iki yüzükle yapmak istiyor sadece devamının geleceğini düşünüyor .. beraber bir şeyleri inşaa edeceğimizi düşünüyor ama 26 yaşında henüz askerliğini yapmamış sadece 8 ay düzenli işi olan biri çok kararsızım onun haricinde çok iyi bir insan
Nesi iyi insan bunun? Sevdiğinden böyle düşünüyorsun, iyi bir insan falan değil aç gözlerini.

Back
X