Cimri erkek

Hayır bakmakla yükümlü olduğu kimsesi yok sadece kendi masrafları ki kendine de hiç harcamaz 25-30 k civarı haftada 2 defa buluşuyoruz %90 evde
Bir kadın kendine bunu reva görmemeli...adam sadece sizi kullanıyor üzgünüm ama gerçek bu...sokağa çıkmadığın, gönlünce gezmedigin bir ilişki...20 yıllık evli gibi evde takilmaca...adam para harcamıyor, evde de ihtiyaçlarını gideriyor ohhh ondan mutlusu yok...yapmayın bunu kendinize. Bu kadar degersiz misiniz

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Çok haklısın ayrilmalisin.Simdiden böyle olan ileride hiç değer vermez.

Özel sayılabilecek bir günde bana hediye almayıp bunu düşünmediğini parasının olmadığını söyleyip 2 gün sonra arkadaşına 700 liralık bir şey ısmarlamıştı… amacına gelirsek ben erken dediğim halde yüzük takmak istiyor ailemle falan da tanıştı ailesiyle tanıştırdı o konuda şüphem yok ama ailesi de aynı şekilde tuhaf insanlar cimriler…bilemiyorum
arkadaşına 700 tl lik bişey size gelince param yok
hızla uzaklaşın bacım cimri erkekten nefret

kadinlar böyle adamların her dedigini yaptigi, azin da azına katlandigi surece adamlar degismezler.
su adam mesela bir gram emek vermemis iliskiye, bir hediyesi, bir jesti yok. bir cikolata almamis kiza seversin diye, kirk yilin basinda disariya cikar onda da bir sen bir ben oderlermis. hayatinda bir gram ilgi vermedigi, bir kurus para harcamadigi, bir incelik düşünmediği kadin her bulusmada eve geliyor, adamla cinsellik yasiyor vs adama yemekler yapiyor, gonlunu ediyor
ve hala kiz onunla beraber, hala kiz ilişkiyi evlilige götürmek istiyor.
bu adam degisir mi?
bu haliyle bile hayatindaki kiz ona yapismisken neden degissin ki?

Belki borcu vardı, karşılığını yapmak zorunda kaldı vs vs. 700tl de ahım şahım bi para değil. Hani deseniz çok yüksek meblağ derdim ne alaka. Bence bu çocuğun durumu yok. Kazancını biliyor musunuz. Bakın burda önemli olan şu size nasıl hissettirdiği. Bunu sadece maddiyata endekslemek hoş olmaz. Maddi durumu ne kadar kazandığı bu konuda en kilit nokta bence. Ha şey diyebilirsiniz bi kahve yapıp termosa koyup dışarda içmek de mi zor. Ama erkekler çok ince de düşünmez. Siz açıkça konuşun sebebini öğrenin. Tavırlarından anlarsınız zaten.
Hep by şek
Yani ilişki sizin ilişkiniz, maddiyat konularında eleştirmek biraz zor, ülkenin ekonomisi iyi değil, şimdi bir bedelli yapıp gelse 250 bin.
Evlenme aşamasında altın ve bilezik konularında falan daha çok belli olur bu durumun can sıkıcı olup olmayacağı.

kadinlar böyle adamların her dedigini yaptigi, azin da azına katlandigi surece adamlar degismezler.
su adam mesela bir gram emek vermemis iliskiye, bir hediyesi, bir jesti yok. bir cikolata almamis kiza seversin diye, kirk yilin basinda disariya cikar onda da bir sen bir ben oderlermis. hayatinda bir gram ilgi vermedigi, bir kurus para harcamadigi, bir incelik düşünmediği kadin her bulusmada eve geliyor, adamla cinsellik yasiyor vs adama yemekler yapiyor, gonlunu ediyor
ve hala kiz onunla beraber, hala kiz ilişkiyi evlilige götürmek istiyor.
bu adam degisir mi?
bu haliyle bile hayatindaki kiz ona yapismisken neden degissin ki?
Çok haklısınız

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Evlenince değişmeyecek,her şeyi burnunuzdan getirip hevesinizi kıracak. Benim babam da öyle maalesef. Fıtrat değişir sanmayın,kan aynı kandır. :(

Evlenince değişmeyecek,her şeyi burnunuzdan getirip hevesinizi kıracak. Benim babam da öyle maalesef. Fıtrat değişir sanmayın,kan aynı kandır. :(
O zaman cimri beyin cimri ailesi de konuya dahil olacak hatta. Adam kafasına yıldırım düşüp bir şey alsa kayınvalidesi/kayınpederi paraları ağaçtan mı topluyorsunuz diyecek.

O zaman cimri beyin cimri ailesi de konuya dahil olacak hatta. Adam kafasına yıldırım düşüp bir şey alsa kayınvalidesi/kayınpederi paraları ağaçtan mı topluyorsunuz diyecek.
Aynen öyle valla. Küçükken yemeğe gittiğimizde herkesin gözüne batardık,bir dondurma bile dedikodu konusu olurdu. Hatta şehirde lüks bir semtte bir sürü dairemiz olduğunu falan iddia edip babama insanları yolluyorlardı ahahaha.

Böyle ilişkiye devam etme motivasyonunu merak ediyorum ben hep. Neden yani? 2 senelik ilişkide eve tıkılıp kalmışsınız. Ne bir hediye ne bir gezme tozma, ne bir aktivite. Yani bununla devam etme sebebiniz ne mesela? Size katkısı sıfır. Hiç bir artısı yok size

Sevgılılıkte bunu yapan evlilikte mum beklememen lazım simdi bnu kabul ediyorsun ya evlenince sana dcekkı Bn boleydım smdı nye sorun yaratıyorsun dcek.Sevgılılıkte kaldıramadıgınız olaylar ilerde cok daha katlanarak gidiyor.ben olsam bole biriyle olmazdım.

Back
X