- 24 Aralık 2024
- 832
- 310
- 18
Kaç bacımDışarı çıkmıyoruz ki ama çıkarsak da illa o bir şeyi ödüyorsa diğerini benden bekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç bacımDışarı çıkmıyoruz ki ama çıkarsak da illa o bir şeyi ödüyorsa diğerini benden bekler
Ne sıklıkla,nerede buluşuyorsunuz?Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
Vahhh 2 sene de o kadarcık mı ilk zaman millet heyecandan haftanın 4-5 günü buluşuyor2 senede 4-5 defa falan
Hayır bakmakla yükümlü olduğu kimsesi yok sadece kendi masrafları ki kendine de hiç harcamaz 25-30 k civarı haftada 2 defa buluşuyoruz %90 evdeNe sıklıkla,nerede buluşuyorsunuz?
Asgari ücret mi alıyor?
Bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi mi var laf arasında şunu bunu mu ödüyorum diyor bütçesini anlatıyor mu?
Haklısınız kendimi avutuyorum sadeceErkek yeğenim var 13 yaşında.
Geçen gün ablamdan para istemiş, kız arkadaşıma hediye almak istiyorum diye. (Sınıfta hoşlandığı bir kız var, kız bilmiyor daha doğum günüydü.)
Gitmiş 500 liraya saat almış.
Diyeceklerim bu kadar.
Kocaman bir insanın sevdiği kadına 2 sene de yalnızca 100 lira bütçe ayırması bana normal gelmedi açıkçası.
Eminim ki çalışıyordur, durumu olmayabilir çok kazanmayabilir ama en azından doğum gününüz için birkaç ay önceden para koyabilir kenara.
Garip..
Aldığı parayı ne yaptığını söylemiyor mu?Hayır bakmakla yükümlü olduğu kimsesi yok sadece kendi masrafları ki kendine de hiç harcamaz 25-30 k civarı haftada 2 defa buluşuyoruz %90 evde
Evet haklısınız şuana kadar düşüncem şuydu ki ailesi de bu konuda böyle onlardan bu şekilde gördüğü için böyle davrandığı,ailesi de ihtiyaç dışında para harcamaz her şeyin ucuzuna kaçıyorlarkim sevmez hediyeyi sen kendi nezninde haklı sebep yaratmak için sevmiyorum diyor olabilirsin. Yani alışık olmadığın için bilinçaltın hediye sevmiyorum diye yorumluyor olabilir. İlişkini gözden geçir. Erkeğin cömerti ve merhametli olanını seçin.
Hayır söylemiyor ama sürekli parasının bittiğini söylüyor ev kirası fatura vs de ödemiyor uçuk bir harcaması da yok kıyafet falan almaz en basitindenAldığı parayı ne yaptığını söylemiyor mu?
Yalniz mı yaşıyor yalnizsa kirası falan olur.
Dışarıya bile çıkamıyorsunuz, hediye niyetine 100 liralık bir imitasyona layık görülüyorsunuz ama olsun sevgiliniz ciddi düşünüyor.
Belli etmek yerine iletişim mi kursanız.belli etmeme rağmen
Özel sayılabilecek bir günde bana hediye almayıp bunu düşünmediğini parasının olmadığını söyleyip 2 gün sonra arkadaşına 700 liralık bir şey ısmarlamıştı… amacına gelirsek ben erken dediğim halde yüzük takmak istiyor ailemle falan da tanıştı ailesiyle tanıştırdı o konuda şüphem yok ama ailesi de aynı şekilde tuhaf insanlar cimriler…bilemiyorumMuhtemelen durumu yok. Kazancı fazla değil. Temel ihtiyaçlarına anca yetiriyordur. Hediye konusu komplike. 100tl değil burda mesele bence kendi emeği ile de bişeyler yapabilirdi. Ne bileyim çiçek toplayıp getirirdi. Termos satın alır dışarıda kahve içelim eve tıkılıp kalmayalım diye bilirdi. Sürekli evde buluşuyorsanız tuhaf olan bu asıl. Belki amacı farklı olabilir bilemiyorum çok kısıtlı burda yazdığınız.
Hayır.. sen yapıyorsun diye ben de mi yapmalıyım diyor onlarca defa iletişim kurduğum için o kolyeyi aldı zaten ..Belli etmek yerine iletişim mi kursanız.
Birde siz kutlayıp hediye aldığnızda mahcup olmuyor mu?
HaklısınızErkek yeğenim var 13 yaşında.
Geçen gün ablamdan para istemiş, kız arkadaşıma hediye almak istiyorum diye. (Sınıfta hoşlandığı bir kız var, kız bilmiyor daha doğum günüydü.)
Gitmiş 500 liraya saat almış.
Diyeceklerim bu kadar.
Kocaman bir insanın sevdiği kadına 2 sene de yalnızca 100 lira bütçe ayırması bana normal gelmedi açıkçası.
Eminim ki çalışıyordur, durumu olmayabilir çok kazanmayabilir ama en azından doğum gününüz için birkaç ay önceden para koyabilir kenara.
Garip..
kim sevmez hediyeyi sen kendi nezninde haklı sebep yaratmak için sevmiyorum diyor olabilirsin. Yani alışık olmadığın için bilinçaltın hediye sevmiyorum diye yorumluyor olabilir. İlişkini gözden geçir. Erkeğin cömerti ve merhametli olanını seçin.
Evet doğru hep böyle yetişmiş olmasının arkasına sığındım hep ama ne bileyim doğum günümü bile bir pastayla geçiştirdiNasıl dışarı çıkmıyosunuz? Ne biçim ilişki bu? Biz evliyiz, aynı evde yaşıyoruz, yani sürekli yan yanayız, ona rağmen en az haftada 2 kere dışarı çıkıyoruz. Evet adam aşırı cimri ama zaten saçma da bir ilişkiniz var. Sıfır sosyalleşmeli ilişki mi olur? Gencecik insanlarsınız siz içi geçmiş 30 yıllık evliler değilsiniz.
Sıkıntılı öyleyse, ince bir şeyler düşünmesini beklerdim.Hayır.. sen yapıyorsun diye ben de mi yapmalıyım diyor onlarca defa iletişim kurduğum için o kolyeyi aldı zaten ..
Geçen arkadaşım ben o yürüyoruz bir villa gördüm ve şakasına aşkım bize bunu al dedim arkadaşımın yanında beni bozarak kendin çalış al dedi ve her şeye aynı tepkiyi veriyor ne zaman bir şey istesem çalış al diyor ve nişan düşünüyor evet ama bunu iki yüzükle yapmak istiyor sadece devamının geleceğini düşünüyor .. beraber bir şeyleri inşaa edeceğimizi düşünüyor ama 26 yaşında henüz askerliğini yapmamış sadece 8 ay düzenli işi olan biri çok kararsızım onun haricinde çok iyi bir insanSıkıntılı öyleyse, ince bir şeyler düşünmesini beklerdim.
Ciddi düşünme durumları, birikim yapma falan oluyorsa kötü yorum yapmaktan çekiniyorum.