Cimri erkek

Anoanoano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
32
3
36
26
Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu

Kızlar merhaba benim sevgilim 26 yaşında ve 2 senelik ilişkimizde bana aldığı sadece 100 tlilik bir gümüş kolye kesinlikle parasında değilim ama ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkeğin 2 senede o kadar bundan rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen bunu yapması normal mi sizce en azından bir doğum gününde yıldönümünde düşünmesi gerekmiyor mu
100 tlye gümüş mü var? Gümüş rengi boyayla boyanmış bir şeydir o veya 100 tl değildir. Bir de dışarı çıktığınızda hesap ödeme işini genelde nasıl yapıyosunuz?

Ayyy hiç sevmem cimri erkek.
Hediye almaya da vermeye de bayılırım. İnsan sevdiği kişiye yağdırmak istiyor, ne alırsam ne yersem anında onun da olsun istiyorum. Geçen gün kendime deodorant alırken ona da aldım, ona kadar iki kişilik gidiyorum valla. :KK53: Hep aklımda çünkü. Onun da eli açıktır, hediye de alır istediğim bir şey olursa ikiletmez hiç.
Cimri adamın sevgisi de cimri olur bence oluru yok.

Ayyy hiç sevmem cimri erkek.
Hediye almaya da vermeye de bayılırım. İnsan sevdiği kişiye yağdırmak istiyor, ne alırsam ne yersem anında onun da olsun istiyorum. Geçen gün kendime deodorant alırken ona da aldım, ona kadar iki kişilik gidiyorum valla. :KK53: Hep aklımda çünkü. Onun da eli açıktır, hediye de alır istediğim bir şey olursa ikiletmez hiç.
Cimri adamın sevgisi de cimri olur bence oluru yok.
O da biliyor hediye falan sevdiğimi ama ne yıl dönümü ne doğum günü bile almax

Dışarı çıkmıyoruz ki ama çıkarsak da illa o bir şeyi ödüyorsa diğerini benden bekler
Nasıl dışarı çıkmıyosunuz? Ne biçim ilişki bu? Biz evliyiz, aynı evde yaşıyoruz, yani sürekli yan yanayız, ona rağmen en az haftada 2 kere dışarı çıkıyoruz. Evet adam aşırı cimri ama zaten saçma da bir ilişkiniz var. Sıfır sosyalleşmeli ilişki mi olur? Gencecik insanlarsınız siz içi geçmiş 30 yıllık evliler değilsiniz.

O da biliyor hediye falan sevdiğimi ama ne yıl dönümü ne doğum günü bile almax
kim sevmez hediyeyi sen kendi nezninde haklı sebep yaratmak için sevmiyorum diyor olabilirsin. Yani alışık olmadığın için bilinçaltın hediye sevmiyorum diye yorumluyor olabilir. İlişkini gözden geçir. Erkeğin cömerti ve merhametli olanını seçin.

Back
X