- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
- 133
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Para insana konfor sağlamayacaksa varyemez amca gibi çalışıp çalışıp biriktirmek bana saçma geliyor.
Her şey zamanında güzel
80 yaşında gezip tozmak yemek içmek giyinmek takmak 30 lu yaşlarla kıyaslanmasa gerek
Fevkalade hem birikim yapıp hemde istediğinizi alabilirsiniz borcunuz yoksa
Bunları eşinize anlatabilirsiniz
Bence değişmez. Benim eşimde tam tersi asla paraya değer vermeyen savuran biri dışardan yemek yemeye bayılır çarşıya çıkarim kaç para tuttu demez ayakkabıya kıyafete pahalisindan alır ben birikimciyimdir ben duzeltemedim beni dinliyor tamam haklısın diyor iki gün sonra bugün size ne ismarliyim derMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
aynen öyleİşe maaşı ona atmayarak başlayabilirsiniz mesela .
Darısı benimkineBence değişmez. Benim eşimde tam tersi asla paraya değer vermeyen savuran biri dışardan yemek yemeye bayılır çarşıya çıkarim kaç para tuttu demez ayakkabıya kıyafete pahalisindan alır ben birikimciyimdir ben duzeltemedim beni dinliyor tamam haklısın diyor iki gün sonra bugün size ne ismarliyim der
Komşunu tebrik ediyorum ama uygulayamıyorum kocamın dilindenaycaelif1884 benim eşim cimrinin cimrisi. Çoğu arkadas maaş vermeme konusundan bahsetmiş ben bunu doğru bulmuyorum biz beraber ev araba aldıysak beraber ödemeliyiz. Kartım bende hepsini vermem ama Sana aldığın şeyler konusunda yorum yaptıkça, 'ben istedim aldım' diyip aciklama yapmayacaksın,kavga etmeyeceksin. Bol bol harcayacaksın alışsın diye
Bir tane komşum var 65 yasinda,bana verdiği ögütlerden biri de şu 'kocanın bir cebini ye diğer cebine s*ç'
Yazıyor herhalde.Kadınların hele ki çalışan kadınların bu kadar ezik olmasını hazmedemiyorum. Eşek gibi çalış, kafana göre harcayama. Doğacak çocuğuna gönlüne göre bir şey alamadıktan sonra ne anlamı var çalışmanın? Bence bırakın iş hayatını, ev hanımı olun daha mantıklı. Alnınızda enayi yazmıyorsa tabii.
yok hiç de eli açık biri değilim. Yani normalde eli açıktım ama evlendikten sonra 20 liralık bir şeyi bile sorgular oldum eşim sayesinde. Yeter ki laf etmesinCimri insanla zor
Peki siz çok mu eli açıksınız? Acaba adam dengelemek için mi ekstra kısıyor
ortak bi kararla ortak bi borca girdiyseniz sıkmayı anlarımYazıyor herhalde.
yok hiç de eli açık biri değilim. Yani normalde eli açıktım ama evlendikten sonra 20 liralık bir şeyi bile sorgular oldum eşim sayesinde. Yeter ki laf etmesin
Bunu bin kez söyledim. Akarken doldurmak lazım, bak çocuğumuz olacak ona iyi bir gelecek sunmalıyız diyor. Çocuğa bir zıbın dahi almadıortak bi kararla ortak bi borca girdiyseniz sıkmayı anlarım
ancak birikim olsun diye kendinizden bu kadar ödün vermeyin.
eşinle konuş para biriktirmek güzel de anı da biriktirelim de
beraber alışverişe çıkma dışarda bi yemek yeme yada ne bileyim yakın bi sehri kesfetme gibi gibi
o çok sıkıyorsa bütçelerin sende olmasını teklif edebilirsin belki istemeden sıkıyorsa o da rahatlar
ama senin maaşın benim maaşım olaylarına girmeyin kırıcı olur
çocuğa zıbın dahi almadı derkenBunu bin kez söyledim. Akarken doldurmak lazım, bak çocuğumuz olacak ona iyi bir gelecek sunmalıyız diyor. Çocuğa bir zıbın dahi almadı
maaşınızı kendiniz yönetmeye başlamalısınız benceMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Off Allah yardım etsin hiç sevmem cimri insanı bnece yola glmez o onun huyu olmuş değişmezMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
İnşallah değişirOff Allah yardım etsin hiç sevmem cimri insanı bnece yola glmez o onun huyu olmuş değişmez
Şu konuşmayı yapmamak için kendimi zor tutuyorumçocuğa zıbın dahi almadı derken
hamile misin yada bebeğin kaç aylık
höstttttt derler adama orda dursun yani
tamam anlamaya çalışalım belki çocukken çok yokluk gördü harcayamıyor içi gidiyor vs dicem de iş çocuktan kısmaya gelirse delirtir insanı
çocuk ilerde benim babamın 350 tane evi vardı demeyecek şu oyuncağı almadı diyecek. hoş oyuncağı geçtim zıbın diyorsun
seni gaza getirmeyeyim ama ben olsam 'seni boşarım hem maaşım bana kalır hem çocuğa nafaka alırım canımı sıkma ben böyle bi hayat istemiyorum' derim. sen yine kendi dinamiklerinize göre konuş eşinle
Hamileyim. 7 aylıkçocuğa zıbın dahi almadı derken
hamile misin yada bebeğin kaç aylık
höstttttt derler adama orda dursun yani
tamam anlamaya çalışalım belki çocukken çok yokluk gördü harcayamıyor içi gidiyor vs dicem de iş çocuktan kısmaya gelirse delirtir insanı
çocuk ilerde benim babamın 350 tane evi vardı demeyecek şu oyuncağı almadı diyecek. hoş oyuncağı geçtim zıbın diyorsun
seni gaza getirmeyeyim ama ben olsam 'seni boşarım hem maaşım bana kalır hem çocuğa nafaka alırım canımı sıkma ben böyle bi hayat istemiyorum' derim. sen yine kendi dinamiklerinize göre konuş eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?