Cimri erkek nasıl yola gelir?

Siz değişin önce.maaşınızı hesabınızda tutun ihtiyacınızı alın kalan hesapta birikmeye devam etsin.

Yola gelmez. Maaşınızı vermemenizi ve harcama konusunda hesap vermemenizi, ayrıca cimriliği konusunda oturup konuşmanızı öneririm.

Konudan bağımsız olacak ama evlendikten sonra edinilen mallar ortak oluyor. Tabi mal mülk değil huzur, mutluluk önemli o ayrı.

Evet

Haklısınız.

Bana soru sormamışsınız. Size nasıl bir saygısızlık yaptım, anlamadım. Soru soran hanımefendilere de cevap yazdım.
Ben bir soru sormadim . Soru soran yada yorum yapanlara cevabı dikkat edersiniz su an yazıyorsunuz . Dünden beri insanlar biseyler yazıyor soruyor ama siz tepkisiz kalmıştınız ondan bahsettim aslinda .yani konunuza yorum yapanlara herhangi bir cvp , msj yazmiyor oluşunuzu saygısızca buldum demek istedim.

Elbette ortak ama bir boşanma olayında o malları kaçırma derdine düşüyor çiftler. Ne hilelere ne yollara başvuruluyor tahmin bile edemezsiniz. Bunu yapanlar da bir zamanlar sizi çok seven şatafatlı düğün yaptığınız çiçekler alan takılar takan adamlar oluyor maalesefbir erkeğin insafına bırakmasın hiç bir kadın kendini derim ben
Konudan bağımsız olacak ama evlendikten sonra edinilen mallar ortak oluyor. Tabi mal mülk değil huzur, mutluluk önemli o ayrı.

Aynen öyle. Ben turkiyede yasamiyorum. Is arkadasim evlenecek ve ofiste aptallik etme, anlasma yap diye ogut veriyorlardi gecen. Insanlar duygusalliktan uzaklasiyor gittikce. Eskiden kadina guzel dugun yapmak, hediyeler vermek erkek icin gurur meselesiydi. Simdi erkekler ne koparsam kar diyorlar.

Evet öyle yemek hesabını bile bir sen öde bir ben diyorlar sevgiliyken. Tabi ki arada kadın da ödemeli ama alman usulüne dönünce tuhaf oluyor.

o tür cimri adamlar evlerine bu kadar cimridir.dışarda dostlarına ahbaplarına son derecede eli açık gözükürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…