Cimri erkek nasıl yola gelir?

Ben desem ki ben de çalışıyorum benim de hakkım. Söylenir de söylenir. Para muhabbeti yapıyorsun. Doğacak çocuğunu düşün. Susmaz artık. Annesi de her şeyimizi bilir. Eve tartı alalım dedim ertesi gün annesi tartı aldınız mı dedi. O derece. Artık yeter ki sussun diye bir şey demiyorum. Yeter ki sesini duymayayım.

Bunun adı psikolojik şiddettir. Şiddetin kanser eden türüdür. Suçlamalarla sindirmektir.

Sters yapar, eliniz ayağınıza dolaşır, unutkanlık yapar, uzun süre maruz kalırsanız 1 saniye önce dediğiniz kelimeyi unutur hale gelirsiniz.

Üzgünüm eşiniz normal değil. Ne paranızı almaya hakkı var ne hesap sormaya nede sizi suçlayıp işin içine çocuk katıp sizi susturmaya hakkı var.

Boşansınız yeridir valla fakat biz kadınlar kanser olmadan aklımız başımıza gelmiyor.

Bundan sonra ben biriktircem diyin görün bakın veriyor mu size güveniyor mu.

Annesine herşeyi anlattığına göre zaten annesi çoktan onu ele geçirmiş kendi düşüncelerini empoze ediyordur.

Eğer parayı sizin biriktirmenize izin vermezse bana güvenmiyorsun diyin.

Ayrıca çocuk durumu ne alemde bilmilorum ama evliliküe en az 3 yıl tanıma oturma yılı deniyor.

3 yıl dolmadan yapmayın çocuk çünkü normal değil eşiniz, hatta narsistlik testini açıp bir bakın eşinizde belirtilerin orda açıklanan düzeyde göstegeleri varsa hayat geçmez onunla

Narsistlik insanlarla korkunç ayrılıklar olur. inşallah ondan değildir

eğer narsistse ve ayrılamazsanız çocuk süresini 3 yıldan dahada uzatın

ve paranızı mutlaka kavga dövüş kendi birikiminize atın

yada ortak ortak hesap açın izinsiz çekemesin

umarım hastalanmadan atlatırsınız bu durumları

Ben hastalandığımı düşünüyorum. Artık o ne der korkusuyla yaşıyorum. Sürekli açık arar ailemde. Birlikte aileme bile gitmek istemiyorum. Sonum boşanmak bunu biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum

Ben hastalandığımı düşünüyorum. Artık o ne der korkusuyla yaşıyorum. Sürekli açık arar ailemde. Birlikte aileme bile gitmek istemiyorum. Sonum boşanmak bunu biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum

Narsistlerden kurtulmak çok zordur hiç gücü yetmesi kıskandırıp yine manipülasyon yaparlar.

1 çocuk konusunu erteleyin eğer varsa asla başka yapmayın

2 paranızı ağlayın edin asla kimseyi vermeyin tek geleceğiniz o olacak eşiniz maalesefki sizi eline geçirmiş çok dayanamazsınız sonu kavga bu işin

3 asla işten çıkmayın

4 konuştukça dibe batırır böylesi tartışma esnasında bayılma numarası yapıp ayrılacak gücü bulana kadar tartışmayın

5 vurduğu anda hemen rapor alıp kurtulun

Tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Uygulayacağım.

Değişmez. O kadar rahatsız iseniz maaşınızı onun hesabına atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…