• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek nasıl yola gelir?

Eşiniz değişmez ama sizde bütün maaşınızı ona göndermeyin evin giderleri için ortak bir bütçe belirleyin sonuçta evlisiniz ama birikimi kendiniz yapın ipleri tamamen eşinizde olmasın yarın birgün ne olacağı belli olmaz..

dert bende derman sende aşkım
DA1F7CAF-DA24-4BB5-8B94-222B21497964.jpeg

aşkım yazdım ama ya bugün zaten üzgünüm çok
çok yakın bi arkadaşım babasının hem kanser hem covid olduğunu öğrendi
az önce eşinin de covid olduğunu öğrendi ve eşi görev nedeniyle yurtdışında
:KK43:

neyse konuyu batırmıyım konuşuruz
şu virüsü eğer biri laboratuvarda ürettiyse onun da soyu kurusun .1 yılı geçti perişan olduk maddi manevi.her gün bir başsağlığı diliyoruz arkadaşımıza akrabamıza.sonra da acaba sıradaki ben miyim diyoruz :KK61: :işsiz:

şu virüsü eğer biri laboratuvarda ürettiyse onun da soyu kurusun .1 yılı geçti perişan olduk maddi manevi.her gün bir başsağlığı diliyoruz arkadaşımıza akrabamıza.sonra da acaba sıradaki ben miyim diyoruz :KK61: :işsiz:

bugün bu haberlerden sonra o kadar düştü ki enerjim. sırf bana ve etrafıma moral olsun diye hergün gülümseyecek şeyler buldum. ama artık takatim kalmadı.

bugün bu haberlerden sonra o kadar düştü ki enerjim. sırf bana ve etrafıma moral olsun diye hergün gülümseyecek şeyler buldum. ama artık takatim kalmadı.
burda şakalar yapıp gülüp eğleniyoruz ama kafamızın bir köşesinde endişeler var belirsizlikler var plan yapamama var geleceğe dair.bir de 2014 e kadar sürecek denmiyor mu cinnete beş kala yaşıyoruz :işsiz: :KK53:

Benim bir arkadaşım aynı sizin eşiniz gibiydi hatta eksiği yoktur fazlasi vardır
İkimizde ayni kurumdaydik beraber yurtta nöbet tutardık nöbete gitmeden markete ugrayalim dedim
Allahim üç marketi geziyor bir çikolata için
Tabi ben şok 😂
Sonra yurda geçmeden biryerde oturup çay icelim dedim yanına tatlıyı binden alıp gidelim deyince yok kalsın biz eniyisi yurda gidelim dedim 😂
Ki daha neler neler
Hayatta herkes değişir o kız degismez
Aşırı aşırı pinti bir lira yere düşse bulana kadar tezgahın altına girer arar
Ayakkabısı yırtılıyordu yine o ayakkabı ile geliyordu babada buna üç ev araba neler neler kalıyor kendi bekar maasida iyidi
Ama asla harcamaz.cay bir lira diye içmiyordu mesela.
Sabah simit alırdım benimkinin ucundan kirardi 😂
Şuan güldüğüme bakmayın az delirtmedi beni ben tayin aldirdim yoksa kurtulamazdim bundan😂
Bende onun tam aksiyim birde😉
İıiiiiiyyyy pislikkk insallah buralarda okuyodurda varsaysin hem yuzune hem cimriligine tukuruyorummmmmm nefret ederim cimrilerden:KK67:

İıiiiiiyyyy pislikkk insallah buralarda okuyodurda varsaysin hem yuzune hem cimriligine tukuruyorummmmmm nefret ederim cimrilerden:KK67:
cimriyle bir bardak çay içilmeye gidilmez ya da alışverişe.kendi harcamaz sen harcarken eleştirir.sadece sen ısmarlarsan yer içer kendi asla ısmarlamaz.çekilecek insanlar değiller

Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Atmayın maasınızı .Bir ıhtıyac lıstesı yapın elınızden geldıgınce destek olun ama maası atmak nedır ya .Hiç hoş deıl bence .

Allah bildigi gibi yapsin onu, hani dedim belki dugun borcuna ya da ev araba almaya harcamistir ama boylesi de ayri gicik, bence az bile yapiyorsun ama neyse
cimriyle bir bardak çay içilmeye gidilmez ya da alışverişe.kendi harcamaz sen harcarken eleştirir.sadece sen ısmarlarsan yer içer kendi asla ısmarlamaz.çekilecek insanlar değiller
Kesinlikle katiliyrum, bir arkadasla br bayram beraber calistik, is yerinde bayramlari guzel yemek cikmaz disardan soyleyelim dedm tamam dedi onu diuorum orasi pahali bumu diyorum ne gerek var en son guc bela soyledik bir yerden bu kez de butun gun deger miydi o paraya cok pahaliydj diye soylendi, butun enerjimi emdi resmen

Back