- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Harcama yapmasi lazim ,mesela hayir kuruluslarina ,zor durumda olanlara boyle boyle comertlesir (fakat cimri oldugundan ilk basta zorlanacaktir hazirlikli ol)Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Napayım ben öyle parayı ? Paraları araç yerine amaç olmuş.Benim bir arkadaşım aynı sizin eşiniz gibiydi hatta eksiği yoktur fazlasi vardır
İkimizde ayni kurumdaydik beraber yurtta nöbet tutardık nöbete gitmeden markete ugrayalim dedim
Allahim üç marketi geziyor bir çikolata için
Tabi ben şok
Sonra yurda geçmeden biryerde oturup çay icelim dedim yanına tatlıyı binden alıp gidelim deyince yok kalsın biz eniyisi yurda gidelim dedim
Ki daha neler neler
Hayatta herkes değişir o kız degismez
Aşırı aşırı pinti bir lira yere düşse bulana kadar tezgahın altına girer arar
Ayakkabısı yırtılıyordu yine o ayakkabı ile geliyordu babada buna üç ev araba neler neler kalıyor kendi bekar maasida iyidi
Ama asla harcamaz.cay bir lira diye içmiyordu mesela.
Sabah simit alırdım benimkinin ucundan kirardi
Şuan güldüğüme bakmayın az delirtmedi beni ben tayin aldirdim yoksa kurtulamazdim bundan
Bende onun tam aksiyim birde
Yanında olsan delirirsinNapayım ben öyle parayı ? Paraları araç yerine amaç olmuş.
Kendine de yazık ya. Çok zor öyle yaşamak. Öyle yaşadıktan sonra milyon dolarlık evin arabam olsa nolur ?Yanında olsa
Yanında olsan delirirsin
Biz ikimiz aynı ilden geldiğimiz için aynı gün kalırdık yurtta
Ay sürekli para hesabi yapardi sabah aksam
Bana o kadar para verilir mi
Ay öyle olur mu
Hep nutuk çekerdi
Annesinden gelen kötü özellikKendine de yazık ya. Çok zor öyle yaşamak. Öyle yaşadıktan sonra milyon dolarlık evin arabam olsa nolur ?
Yanında olsa
Yanında olsan delirirsin
Biz ikimiz aynı ilden geldiğimiz için aynı gün kalırdık yurtta
Ay sürekli para hesabi yapardi sabah aksam
Bana o kadar para verilir mi
Ay öyle olur mu
Hep nutuk çekerdi
Ben kendimi de eleştiriyorum aşırı savurganim birikim yapamıyorum belkiBöyle böyle paranin bereketini de kaciriyorlar.
Benim annemde de azcik var bu huydan
Kahve aliyoruz buna 15 lira mi verilir diyor
Yok kadin bi de yurtdisindan emekli, euro geliyor tl gidiyor. Sukurler olsun benim de durumum iyi.
Can sıkıcı...
Bilimsel olarakMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Sizce değişir mi? Kadının elindekini, avucundakini almanın kibar adı da birikim yapmak galiba bunu da burada öğrendim. Maaşınızın idaresini kendiniz yapabilmelisiniz.
o yola adam gidiyorsa iyi bir şey ruhuna fatihaValla bacım nasıl yola gelir demişsin...
Zincirlikuyu Mezarlığı yoluna gelirse yola gelir. Çünkü cimrinin faydası öldüğünde ortaya çıkıyor...
Kadın o kadar çekmeye raziysa ona da bile bile lades denir...o yola adam gidiyorsa iyi bir şey ruhuna fatiha
ama kadının ömrünü yer bitirirse o yola kadın girer mazallah
aylar önce görmüştüm çok güzel el işleriniz var.kazancınız bol olsunBen el emeklerimi satıp kazanıyorum. Hery ay eşime çok olmasa da az biraz veriyorum evin geçimine yardım etmek için.
Gecenlerde arabada ariza cıktı. Arabayı da çoğunlukla ben kullanıyorum. Eşimin motosikleti var.
Arabanın arızası için eşime para verdim. Ama sen bu parayı çok zor kazanıyorsun kıyılmaz ki buna diyor.
Evet gerçekten zor kazanıyorum.
Öyle deyince güldüm. Kimse kolay kazanmıyor ama biliyorum ben biraz daha zor kazanıyorum.
Işte erkekte merhamet olmalı derken bundan bahsediyoruz.
Eşiniz hem cimri. Hem merhametsiz. Durum bu. Allah kolaylık versin
Cok teşekkür ederim . Allah razı olsunaylar önce görmüştüm çok güzel el işleriniz var.kazancınız bol olsun
Değişmez tabi ki can çıkar huy çıkmaz derlerMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?