Cimri erkek nasıl yola gelir?

Harcama yapmasi lazim ,mesela hayir kuruluslarina ,zor durumda olanlara boyle boyle comertlesir (fakat cimri oldugundan ilk basta zorlanacaktir hazirlikli ol)

Değişmek için önce bunu kendisinin istemesi lazım önce onunla uygun bir dille konuşun sonra arkadaş grubu edinin harcamaların yapıldığı, kimsenin para hesabı yapmadığı bir arkadaş grubunuz olsun. Ben de tutumlu biriydim arkadaşlar arasına girdikten sonra insanların neye ne paralar harcadığını görünce hesap yapmayı bırakır oldum.

Napayım ben öyle parayı ? Paraları araç yerine amaç olmuş.

Yanında olsa
Yanında olsan delirirsin
Biz ikimiz aynı ilden geldiğimiz için aynı gün kalırdık yurtta
Ay sürekli para hesabi yapardi sabah aksam
Bana o kadar para verilir mi
Ay öyle olur mu
Hep nutuk çekerdi
Kendine de yazık ya. Çok zor öyle yaşamak. Öyle yaşadıktan sonra milyon dolarlık evin arabam olsa nolur ?

Kendine de yazık ya. Çok zor öyle yaşamak. Öyle yaşadıktan sonra milyon dolarlık evin arabam olsa nolur ?
Annesinden gelen kötü özellik
Kadın bunlara hep bunu aşılamis
Teyzem var dedi bekar 60yasinda trilyonluk evi var o da harcamaz dedi.
Hep evde yer içer dedi gezmez tozmaz dedi
Annesi işten gelirken marul maydanoz al salata yapalım demiş iki yıl önce 20lira tuttu inanabiliyor musun dedi bana
Annem geri verdi parayı dedi

Yanında olsa
Yanında olsan delirirsin
Biz ikimiz aynı ilden geldiğimiz için aynı gün kalırdık yurtta
Ay sürekli para hesabi yapardi sabah aksam
Bana o kadar para verilir mi
Ay öyle olur mu
Hep nutuk çekerdi

Böyle böyle paranin bereketini de kaciriyorlar.
Benim annemde de azcik var bu huydan
Kahve aliyoruz buna 15 lira mi verilir diyor
Yok kadin bi de yurtdisindan emekli, euro geliyor tl gidiyor. Sukurler olsun benim de durumum iyi.
Can sıkıcı...

Ben kendimi de eleştiriyorum aşırı savurganim birikim yapamıyorum belki
İstediğimi yiyorum içiyorum sadece sağlık için kenarda param vardir.
Yeni bebegim oldu hep ona şuan harcıyorum ihtiyaç bitmez de nebilim bunlarinki de aşırı itici
Hayat gecmez ki

Bilimsel olarak
Kimse değişmez
Ancak kendi isterse belki

Sen cüzdanını eline alacaksın
Cimrilik değişecek sey değil.

Ben el emeklerimi satıp kazanıyorum. Hery ay eşime çok olmasa da az biraz veriyorum evin geçimine yardım etmek için.

Gecenlerde arabada ariza cıktı. Arabayı da çoğunlukla ben kullanıyorum. Eşimin motosikleti var.

Arabanın arızası için eşime para verdim. Ama sen bu parayı çok zor kazanıyorsun kıyılmaz ki buna diyor.

Evet gerçekten zor kazanıyorum.

Öyle deyince güldüm. Kimse kolay kazanmıyor ama biliyorum ben biraz daha zor kazanıyorum.

Işte erkekte merhamet olmalı derken bundan bahsediyoruz.

Eşiniz hem cimri. Hem merhametsiz. Durum bu. Allah kolaylık versin

Valla bacım nasıl yola gelir demişsin...
Zincirlikuyu Mezarlığı yoluna gelirse yola gelir. Çünkü cimrinin faydası öldüğünde ortaya çıkıyor...
o yola adam gidiyorsa iyi bir şey ruhuna fatiha
ama kadının ömrünü yer bitirirse o yola kadın girer mazallah

aylar önce görmüştüm çok güzel el işleriniz var.kazancınız bol olsun

Değişmez tabi ki can çıkar huy çıkmaz derler

tüm çalışan kadınlarımız lütfen vermeyin maaş kartlarınızı eşlerinize ya.2021 yılındayız yapmayın.ev geçimine katkı elbette sağlayın ama kendi birikiminizi kendiniz yapın ne kadar harcayıp ne kadar biriktireceğinize kendiniz karar verin.9 yaşındaki çocuğum bile para konusunda kendine ayrı hesap tutuyor .yapmayın arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi.erkek için de geçerli .bir erkeğin de kazancı kuruşu kuruşuna sorulmaz hak iddia edilmez onla evliyiz diye.evlilik kölelik değildir

Ben şunu anlamiyorum erkek maasimi vermiyorum derse acaba biz kadinlar ne tepki veririz.mesela burda ev hanimlari konu aciyor kocam parayi vermiyor diyor herkeste olur mu seninde onda hakkin var diyor peki kadinin parasi niye sadece kadinin oluyor.bu dusunceyi yanlis buluyorum bu isin kadin erkegi yok.size hesap soruyor olmasi yanlis ister sizin maasiniz ister onun olsun kimse digerine hesap sormamali asiri seyler almadikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…