- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi aycaelif1884
yani 1 insan cimriyse cimridir, karakter bu. sizce değişir mi ?
onu düzeltmek yerine maaşınızı vermeyin derim.
onu düzeltmek yerine maaşınızı vermeyin derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm çalışan kadınlarımız lütfen vermeyin maaş kartlarınızı eşlerinize ya.2021 yılındayız yapmayın.ev geçimine katkı elbette sağlayın ama kendi birikiminizi kendiniz yapın ne kadar harcayıp ne kadar biriktireceğinize kendiniz karar verin.9 yaşındaki çocuğum bile para konusunda kendine ayrı hesap tutuyor .yapmayın arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi.erkek için de geçerli .bir erkeğin de kazancı kuruşu kuruşuna sorulmaz hak iddia edilmez onla evliyiz diye.evlilik kölelik değildir
herşey tuhaf.bir adamla evleneceğim adamın tüm kazancının hesabını soracağım kuruş kuruş.ailesine 5 kuruş veremeyecek kendine özel bir hobi vs.için para ayıramayacak.bunu isteyen kadın da çok sitede.ha bir de çalışıp hamile kalııp tüm maaşını kocasına verip kendine 100 tl lk çizme alamayan öğretmende var.burda konusunu okuyunca ağzım açık kalmıştı.bunların bir ortası olmalı değil mi?buradaki konulardan sonra ne ben kocamın kazancını bileyim ne o benimki kafasına girdim. ortak giderlere parasını versin herkes gerisi kendine kalsın.
ki tam tersi düşünen biriydim ama buradaki para konuları beni benden aldı.
bunlar cimri mi oluyorlar?Ya polis ya öğretmen
kefenine 2 de cep diktireydi tövbe tövbe.yazdığınızı okudukça tanımadan kadından soğudumBenim bir arkadaşım aynı sizin eşiniz gibiydi hatta eksiği yoktur fazlasi vardır
İkimizde ayni kurumdaydik beraber yurtta nöbet tutardık nöbete gitmeden markete ugrayalim dedim
Allahim üç marketi geziyor bir çikolata için
Tabi ben şok
Sonra yurda geçmeden biryerde oturup çay icelim dedim yanına tatlıyı binden alıp gidelim deyince yok kalsın biz eniyisi yurda gidelim dedim
Ki daha neler neler
Hayatta herkes değişir o kız degismez
Aşırı aşırı pinti bir lira yere düşse bulana kadar tezgahın altına girer arar
Ayakkabısı yırtılıyordu yine o ayakkabı ile geliyordu babada buna üç ev araba neler neler kalıyor kendi bekar maasida iyidi
Ama asla harcamaz.cay bir lira diye içmiyordu mesela.
Sabah simit alırdım benimkinin ucundan kirardi
Şuan güldüğüme bakmayın az delirtmedi beni ben tayin aldirdim yoksa kurtulamazdim bundan
Bende onun tam aksiyim birde
herşey tuhaf.bir adamla evleneceğim adamın tüm kazancının hesabını soracağım kuruş kuruş.ailesine 5 kuruş veremeyecek kendine özel bir hobi vs.için para ayıramayacak.bunu isteyen kadın da çok sitede.ha bir de çalışıp hamile kalııp tüm maaşını kocasına verip kendine 100 tl lk çizme alamayan öğretmende var.burda konusunu okuyunca ağzım açık kalmıştı.bunların bir ortası olmalı değil mi?
tüm çalışan kadınlarımız lütfen vermeyin maaş kartlarınızı eşlerinize ya.2021 yılındayız yapmayın.ev geçimine katkı elbette sağlayın ama kendi birikiminizi kendiniz yapın ne kadar harcayıp ne kadar biriktireceğinize kendiniz karar verin.9 yaşındaki çocuğum bile para konusunda kendine ayrı hesap tutuyor .yapmayın arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi.erkek için de geçerli .bir erkeğin de kazancı kuruşu kuruşuna sorulmaz hak iddia edilmez onla evliyiz diye.evlilik kölelik değildir
ben kendi üzerime tapulu olmayan ev araba ya benim demem evli bile olsam ki evliyim.kendi hesabımda olmayan paraya da benim demem.ister 3 kuruş isterse milyon tl olsun bir kadının ayrı birikimi güvencesi olmalı eşi dünya iyisi karekterli olsa da.ne o çocuk gibi bana paraaaa ver ayakkabı alacağımm bana para verrrr makyaj mazemesi alacağımmm.ev kadınına da çalışana da layık değil bu hayat tarzıah aynen bu işte. tamam evinin ihtiyacını tutup her ay anana babana yollama ama yok giderken alışveriş yaptı, yok kv nin mutfak ihtiyacını aldık diye laf etmek saçma.
hiç bir erkek de karısının maaşını almamalı. ne demek senelerce okuyup çalışıp maaş alan kadının bir ayakkabı alamaması.
ben kendi üzerime tapulu olmayan ev araba ya benim demem evli bile olsam ki evliyim.kendi hesabımda olmayan paraya da benim demem.ister 3 kuruş isterse milyon tl olsun bir kadının ayrı birikimi güvencesi olmalı eşi dünya iyisi karekterli olsa da.ne o çocuk gibi bana paraaaa ver ayakkabı alacağımm bana para verrrr makyaj mazemesi alacağımmm.ev kadınına da çalışana da layık değil bu hayat tarzı
herşey tuhaf.bir adamla evleneceğim adamın tüm kazancının hesabını soracağım kuruş kuruş.ailesine 5 kuruş veremeyecek kendine özel bir hobi vs.için para ayıramayacak.bunu isteyen kadın da çok sitede.ha bir de çalışıp hamile kalııp tüm maaşını kocasına verip kendine 100 tl lk çizme alamayan öğretmende var.burda konusunu okuyunca ağzım açık kalmıştı.bunların bir ortası olmalı değil mi?
Burada mı paylaşmıştın Boleyn ? Ben de görmek isterdim.Cok teşekkür ederim . Allah razı olsun
Harcadığınıza karışmıyor anlattığınıza göre, daha uyguna başka bir yerde var diyor yanlış bir şey yok ki bunda neden daha fazla ödeyesiniz, aynı zamanda sizin alınterinize sahip çıkıyor, hesabını bilmese daha çok üzer emin olun, siz bakmayın buradaki boşanın falan diyenlere, hayatı instagramdan seyredenler onlar, devir ekonomi devri, ha paran gelirin çok yüksektir 50,60 bin para giriyordur eve o zaman tuhaf olur bu dediğinizMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Çok teşekkür ederim sevgili bloss. Özelden gönderdim ❤Burada mı paylaşmıştın Boleyn ? Ben de görmek isterdim.
Bende eşimde çalışıyoruz, eşimle beraber dükkanımız var kuaför pandemiden dolayı işlerimiz kötü. Eşim bi iş buldu kargo da çalışıyor çiçek sepeti. Onun maaşı direkt benim hesabıma yatıyor bende dükkandan kazandığımda ufak tefek ev alısverişlerini yapıyorum. Sözüm o ki senin benim parası yok aramızda olmamalıda. Yani calısıyorsan ihtiyaclarını alıcaksın elbette ucuz ne kalmıski? Hesap peşindeMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Cimrilikten dönen pek gormedim ama cimri eşine benzeyen gordum.
Bu para saklama, hesap kitaplar, o senin paran, bu benim param muhabbetleri bize göre değil. Cidden kendimi aile olarak hissedemezdim bunlarin derdine düşseydik.
Kartinizi alin en iyisi...