- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Eee tüm ev işleri sizdeymis bir zahmet kendinize harcayıp vermeyin. Hem eve gelip yayılsın hem siz ortak olun olmaz ki.Ben yine sansliymisim yahu bi enayilik yaptim evlenirken altinlarimi verdim borc olarak vermistim severim cunku altini parayi. Bes ayda geri vericem dedi zengin yani biliyorum baktim geri gelmedi es aydan sonr daha benim ne bir kurusumu gormustur ne maasimi bilmistir. Genel olarak maasimin yarisi gratisi yarisi epilasyina yarisi kiyafet alisverisine. Artarsada cok az kenara atarim.onuda kuyumcuda harcarim. Ben enayiligi evliligimin besinci ayi itibariyle biraktm vallahi. Tum evin giderlerini o karsilar. Yemek temizlik bende zaten. Islerimi aksatmam. Ama giderleri o karsilayacak. Cunku ben kendim kadar fedakarini hic gormemistim. Nisanliyken sevgiliyken beni o yapti yani. O yuzden erkeklere fazla yuz vermeyin. Bir ev parasi kadar altinm gitti
Bunu kadın yapınca sorun olmaz bence erkek yapınca biraz zor olur. Bu bu yapı meselesi değişmesini beklemek zor.Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Maaşınızı niye ona veriyorsunuz ki ayrı ayrı yapım birikiminizi. Sizin kendi paranızla aldığınız şeye nasıl karışabilir ya. Bence bu sisteme alıştırmayın maaşınızı vermeyin istediğinizi alın zamanla alışırMerhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
Cok merak ettim o altinlari ne yapti peki esinizBen yine sansliymisim yahu bi enayilik yaptim evlenirken altinlarimi verdim borc olarak vermistim severim cunku altini parayi. Bes ayda geri vericem dedi zengin yani biliyorum baktim geri gelmedi es aydan sonr daha benim ne bir kurusumu gormustur ne maasimi bilmistir. Genel olarak maasimin yarisi gratisi yarisi epilasyina yarisi kiyafet alisverisine. Artarsada cok az kenara atarim.onuda kuyumcuda harcarim. Ben enayiligi evliligimin besinci ayi itibariyle biraktm vallahi. Tum evin giderlerini o karsilar. Yemek temizlik bende zaten. Islerimi aksatmam. Ama giderleri o karsilayacak. Cunku ben kendim kadar fedakarini hic gormemistim. Nisanliyken sevgiliyken beni o yapti yani. O yuzden erkeklere fazla yuz vermeyin. Bir ev parasi kadar altinm gitti
Kesinlikle katılıyorumDeğişmez dayımın eşi vardı 18 sene olmuş evleneli yengem daha pinti olmuş eşinden. çalışıyor ama bir lira para istesen üzerinden çıkmaz boynuz kulağı geçer hesabı sizde öyle olursunuz
Aynen çocukları bile cimri oluyor geçen hediye verdim alırken çocuk belesmi yenge dediKesinlikle katılıyorumyakınımda bir tanıdık var eşi cimriydi karısı onu da geçti şimdi ki kızın ailesi de oldukça cömert cimrilikten tiksinen insanlar. Bu cimrileri değiştirmenin yolu yok. Sonunda ona dönüşülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?