Cimri erkek nasıl yola gelir?

Eee tüm ev işleri sizdeymis bir zahmet kendinize harcayıp vermeyin. Hem eve gelip yayılsın hem siz ortak olun olmaz ki.

Maasinizi neden ona atiyosunuz
Ortak hesapta ortak miktarlar biriktirilebilir neden bu kadar kontrolu bırakmışsiniz eline esinizin

Bunu kadın yapınca sorun olmaz bence erkek yapınca biraz zor olur. Bu bu yapı meselesi değişmesini beklemek zor.

X meydanında şarkı söyledim insanlar da para bıraktı çantamın üzerine
1 saat şarkı söylemeyle 100 tl kazandım desen vov devam mı der yoksa kızar mı?
Ölçün size mi aşık paraya mı
Kazandığınız parayı da kendinize harcayamayacaksanız evlilik size ücretli koca getirmiş demektir bu.

Çok rica ediyorum anında esınıze hemen para atmanızı ve onun yatırım yapma saçmalığını bitirin hemde hemen bu sanıyeden ıtıbaren inanın kırk yıllık mukemmel evlılıklerın bıttıgını ve dımdızlak kadını ortada bıraktıklarını çevremde çok gordum . allahım huzurunuzu duzenınızıe bozmasın kesınlıkle ıstemem ancak hayat bu surprızlerle dolu zamanın ne getırecegı hıc bellı olmuyor .

Cimri erkek yola.gelmez degismez de
Ayrica maasinizi da ona atmayın ben çalışıyorum ve ihtiyacıma harcıyorum herseyin hesabini veremem diyip geçin
Is şiddete variyorsa bosanmak da bir tercih
Akli fikri birikim yapmak olan insanlar kurus hesabindan asla vazgecmez

Ayrıca evlenmeden önce bu kadar değildi demissiniz ama cimriligini yine de belli etmis
Ben uc bes konuşmada bile anliyorum bunu
Ufacik ima bile tepki vermeme sebep olurdu

Maaşınızı niye ona veriyorsunuz ki ayrı ayrı yapım birikiminizi. Sizin kendi paranızla aldığınız şeye nasıl karışabilir ya. Bence bu sisteme alıştırmayın maaşınızı vermeyin istediğinizi alın zamanla alışır

Evlenmeden once de boyleymis. Kabullenmeye bakin.

Cok merak ettim o altinlari ne yapti peki esiniz

Değişmez dayımın eşi vardı 18 sene olmuş evleneli yengem daha pinti olmuş eşinden. çalışıyor ama bir lira para istesen üzerinden çıkmaz boynuz kulağı geçer hesabı sizde öyle olursunuz
Kesinlikle katılıyorum yakınımda bir tanıdık var eşi cimriydi karısı onu da geçti şimdi ki kızın ailesi de oldukça cömert cimrilikten tiksinen insanlar. Bu cimrileri değiştirmenin yolu yok. Sonunda ona dönüşülüyor

Aynen çocukları bile cimri oluyor geçen hediye verdim alırken çocuk belesmi yenge dedi

Çalışan kadınların maaş kartlarının eşinde olması da bana çok absürt geliyor. Adam para verecek de harcanacak . Sorsak ekonomik özgürlüğümmmm var ama benim derler.....

Çalışan kadınsın konu sahibi. Senin emeğin, senin hakkın. Hani ev , araba birsey alırsınız birlikte ödenir amenna . Ama böyle çalıştığın , kazandığın parayı bile harcayamamak çok kötü bir durum değil mi?

Benim bir arkadaşım aynı sizin eşiniz gibiydi hatta eksiği yoktur fazlasi vardır
İkimizde ayni kurumdaydik beraber yurtta nöbet tutardık nöbete gitmeden markete ugrayalim dedim
Allahim üç marketi geziyor bir çikolata için
Tabi ben şok
Sonra yurda geçmeden biryerde oturup çay icelim dedim yanına tatlıyı binden alıp gidelim deyince yok kalsın biz eniyisi yurda gidelim dedim
Ki daha neler neler
Hayatta herkes değişir o kız degismez
Aşırı aşırı pinti bir lira yere düşse bulana kadar tezgahın altına girer arar
Ayakkabısı yırtılıyordu yine o ayakkabı ile geliyordu babada buna üç ev araba neler neler kalıyor kendi bekar maasida iyidi
Ama asla harcamaz.cay bir lira diye içmiyordu mesela.
Sabah simit alırdım benimkinin ucundan kirardi
Şuan güldüğüme bakmayın az delirtmedi beni ben tayin aldirdim yoksa kurtulamazdim bundan
Bende onun tam aksiyim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…