cimboooom yoğun ısrarların karşısında daha fazla dayanamadım ve ekledim resimleri. önerilerini bekliyorum :)
kızlar benimkinede bakın ya benim dokum iyi mi kaç taktırsam iyi olurfazla büyük istemiyorum burcununki gibi olsa yeter ..
arada bakıyorum canım. ama bu aralar pek ilgilenemiyorum.bebeğümmmm topikine dön yahuuu msn yetmez sadeceee :)
kızzz topik sahibii naber nerdesin bebek bi laf atıp cıkacaktım sana:))
canım hersey yolunda cok sukur bı sıkıntım yok mutluyum tabı cicilerimle.senınkıler ne alemdehoşgeldin canım. bir foto yükledin, kaldın öyle. göğüslerin ne alemde merak ediyoruz. mutlusun umarım onlarla
Hoşgeldin foruma.. Vallaha merak ettik yani.. Msn dende görüşemedik buralara yoktun.Neyse bir ara online olunca alırım ifadeni
canım hersey yolunda cok sukur bı sıkıntım yok mutluyum tabı cicilerimle.senınkıler ne alemde
hosbulduk canım.bayadır cok ugramadım ugradıgımda da bakıp bakıp cıktım valla.
ödemli göğsümde zaman zaman ağrım oluyor. normalmiş ... bunun dışında iyi.
cimbomum son fotolarınla birlikte göğüslerinin müthiş değişimine tanık oldum.ilk foto ile son yüklediklerin arasında ne kadar fark var. :112: zulkut arkaşımız da görse bu değişimi eminim ki moral bulacak ve üzüntüleri azalacak!
hep sağlıkla inş canım.
Kız Cimbom... Yeni fotolar yüklenmiş nihayetFıstık gibi olmuşsun valla tatil yaramış bebegim telefondan giriyorum şimdi,bilgisayara geçince yorumlarımı yazıcam
evet canım yükledim bugun de herkesın foto yukleyesi tutmuş coşmuşuz da haberımız yok
bir aksilik çıkmazsa on güne kadar ben de coşmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?