canım benim çok tesekürler.insallah sen de en kısa zamanda kavusursun cicilerine
cimbomm nerelerdesin . cuma akşamüstü ameliyata giriyorum dua et... boğaziçi tıp merk. necdet uçar, nagor, damla, memeucu kesisi, dual plane, 295-300 deneyecek.. çok korkuyorum dua et...
mükemmel bir haber bu canımmm. bunu ne kadar cok istediğini biliyorummm. cok sevindim gerçekten. sakın korkma hersey güzel olacak.tüm dualaırm seninle canım
Cimbom avartardaki resim sana mı ait?? İnanamıyorum gerçekten. Çok güzeller ve doğal olmuşlarrrrrr. Ba-yıl-dım. Bi tane ünlü manken var şu anda çok meşhur şimdi her yerde çıkıyo Kate Upton. Bikiniler onda çok güzel duruyo, Onun göğüsleri estetik mi değil mi bilmiyorum ama seninki onunkine benziyo bence. Çok imrendim sana maşallah nazarım değmesin. Senin doktoruna baktım şimdi şükrü bey mersin deymişistanbulda olsaydı keşke biz de gitseydik onaa:)))
kız burdan yazayım dedim özel msj on dk.rötarli biliyosun :) herşeyin hayırlısı tabiyki
selam arkadaşlar.bende sizler gibi yeni bir görünüme sahip olmak istiyorum ve bunun içinde sizlerın yardımına ıhtıyacım var. kac cc taktırmalıyım bunun için sizden fikir istiyorum. umarım en kısa zamanda bende sizler gibi bomba bır görüntüye sahip olurum . bu arada fikirleriniz için resim ekledim albümüme bakarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?