cimbomcum, fotolarına yorumu benim sayfaya yazdım, haliyle. sen oradan duyurdun ya
çok güzel cicişlerin.
herkes kendince seviyor onları. ben de bebiş diyorum, bebetolarım diyorum. her geçen gün yeni isimler ekliyorum. bugün parmağım çarptı birine, afedersin tatlım dedim.napayım, çok tatlııııı.
saol canım benım senin de bebetoların cok tatlı.kız dikkat et hemen öpseydin bari özür dile
özür dilediğim zamanlar da oldu.şimdi samimiyet de arttı ya, özür dilemek yerine, böyle takılıyorum şekerlerime. ceplerimdeki şekerlerim. hiç bu kadar tatlı şekerlerim olmamıştı. en güzel bayramım bu benim.
cimbomcum, fotolarına yorumu benim sayfaya yazdım, haliyle. sen oradan duyurdun ya
çok güzel cicişlerin.
herkes kendince seviyor onları. ben de bebiş diyorum, bebetolarım diyorum. her geçen gün yeni isimler ekliyorum. bugün parmağım çarptı birine, afedersin tatlım dedim.napayım, çok tatlııııı.
aman aman..nazar değmesin...süper..bence dergide yer almalı o fotolaralbümde canım
aman aman..nazar değmesin...süper..bence dergide yer almalı o fotolar
cimbomcum, resimler harika:) cok begendim. hem cok sexii hemde cok zarif
bu da ne demek oluyor? fotoları göremeden böyle bir yorum niye???
bu da ne demek oluyor? fotoları göremeden böyle bir yorum niye???
yaprakcım; sen karıştırdın galiba cimbom33 ile shans18 arkadaşlarbirbirlerinin albümünü görebiliyorlar benim bildiğim
benim mesajımı alıntılayıp sormuş. bir önceki sayfada. yanlış alıntı yapanlar bir zahmet baksınlar, okusunlar ne göndermişler diye. sonuçta düzeltme süresi var.
:18::18::18:Nerde fotolr ????????
albümde canım
walla beğenememk el de mi süperrrrr gözüküyolar... eminim ki göğsü küçük olanlar "ay ne güzel göğüsleri var yaa keşke benimkiler de böyle olsaydı" diye geçiriyolardır... aynı eskiden benim görüp de iç geçirdiğim gibi.... cimbom bana 320 cc takıldı ama seninkinden küçük duruyo... umarım zamanla kıvama gelir... benim daha 8 gün oldu gerçi
aynen sana katiliyorum super gozukuyorlar.supersin cimbomum super.bu arada herkese iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?