cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

saol canım benım senin de bebetoların cok tatlı.kız dikkat et hemen öpseydin bari özür dile

saol canım benım senin de bebetoların cok tatlı.kız dikkat et hemen öpseydin bari özür dile

özür dilediğim zamanlar da oldu. şimdi samimiyet de arttı ya, özür dilemek yerine, böyle takılıyorum şekerlerime. ceplerimdeki şekerlerim. hiç bu kadar tatlı şekerlerim olmamıştı. en güzel bayramım bu benim.

canım benım masallah degmesin bizlere

:18::18::18:Nerde fotolr ????????

cimbomcum, resimler harika:) cok begendim. hem cok sexii hemde cok zarif

Gözlerim şaşı oldu cnm ya ne güzel resimler pozlar bu ne seksilik böyle.

walla beğenememk el de mi süperrrrr gözüküyolar... eminim ki göğsü küçük olanlar "ay ne güzel göğüsleri var yaa keşke benimkiler de böyle olsaydı" diye geçiriyolardır... aynı eskiden benim görüp de iç geçirdiğim gibi.... cimbom bana 320 cc takıldı ama seninkinden küçük duruyo... umarım zamanla kıvama gelir... benim daha 8 gün oldu gerçi

bu da ne demek oluyor? fotoları göremeden böyle bir yorum niye???

Yaparakcığım...o şahane resimleri gördüm ben
çok beğendim gerçekten süper olmuş....aslında cimbomcuğumun başka sözleri de var da....susuyor..bende bekliyorum hala

yaprakcım; sen karıştırdın galiba cimbom33 ile shans18 arkadaşlar birbirlerinin albümünü görebiliyorlar benim bildiğim

benim mesajımı alıntılayıp sormuş. bir önceki sayfada. yanlış alıntı yapanlar bir zahmet baksınlar, okusunlar ne göndermişler diye. sonuçta düzeltme süresi var.

benim mesajımı alıntılayıp sormuş. bir önceki sayfada. yanlış alıntı yapanlar bir zahmet baksınlar, okusunlar ne göndermişler diye. sonuçta düzeltme süresi var.

sanırım yanlış baktın....görmeden önce evet yorum yazılmış ama gördüğümle ilgili senin değil Cimbomun mesajını alıntılamışım

aynen sana katiliyorum super gozukuyorlar.supersin cimbomum super. bu arada herkese iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…