• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:
inanamıyorum amelıyat oldum hala soktayımmmmmmmmmmmmmmmmm . dogru tahmın ettınız amelıyat oldum ve dondum artık yeter dedım bu ise ve sonunda oldum kurtuldum canlarım benımmm.hala rüyada gıbıyım. randevuya gıtmıstım doktorumla konustuk muayee ettı ısteklerımı soyledım o da bana kendı fıkrını soledı tabı. bı suru fotolara baktık beraber ıcelrınden en uygununu bana yakıstırmaya calıstık. gercekten super amelıyatlar yapmıs harıka bı ınsan harıka bırı.cok basarılı bu konuda.bana ıstersen hemen yarın amelıyat olabılırsın dedıgınde o kadar cok sasırdım kı anlatamam sıze . tabı hayalımde hep bu amelıyat vardı.benı tanıyanlar bilir.canlarım benım . randevudan sonra eve geldım fakat sıze haber verecek zaman bulamadım.aslında cok ıstemıstım boyle habersız olmak ıstemezdım ama kusura bakmayın.yıllarca bu anı bekledım. hemen amelıyat ıcın hazırlıklara basladım tabı evde benı tatlı bı telas aldı :9::9:kuafor ıhtıyacımı felan gıderdım :17: esım de saolsun cok cok yardımcı oldu bana. su an da da oldugu gıbı:16:
neyse kısa kesım en ıyısı. amelıyat gunune geceyım isterseniz:)
natrella marka 290cc damla protez kullanıldı.amelıyatta aslında cok korktum tabı ınsanın aklından bı suru sey gecıyor :)ama cok sükür bi sorun olmadan atlattım . öglen eve geldım daha. 1 gece hastanede kaldım. suan kollarımı kaldıramıyorum sıze de bunu zorlanarak yazdım .ılerleyen gunlerde yıne yazacam daha.sımdılık bu kadar bı haber vereyım dedım sızlere.benı dusunen bana yardımcı olan benı soran herkese tum arkadaslarıma cok tesekurler sizleri cok cok sevıyorumm.
inanın hala ınanamıyorummmmmmmmm cokkkkkk mutluyummmmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkkkk.detaylara fazla gıremedım agrıdan kusura bakmayınnnn.azcık toparlıyım kendımı:46::46::46::34::34::32::32::32::32::32::16::16::16::16::54::54::54::54:

Merhaba! Ben revizyon ameliyatı için veri topluyorum 290cc için boyunuz ve kilonuz, göğüs kafesiniz ne kadar idi yardımcı olabilir misiniz?

Back