sırtım çürüdü resmen sırt üstü yatmaktan
cimbom33
kızlar bende hala sırt ustu yatıyorum korkumdan
canım benım teşekkür ederim. doktorum hep damladan yana ama bunu onunla gorusup yuvarlak ıstedığımı soylıcem bakalım ne diyecek.Sonuçta hasta memnunıyetı gerek en başta
Bende de aynı dert bazen unutuyorum gece yana dönesim geliyo.Vallahi iyice uykum gelmeden yatmıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyayım diye biraz daha sabır kızlar.Cimbomum senin de bayağı oldu cnm ya ayın dolmadımı senin
sırtım çürüdü resmen sırt üstü yatmaktan
Amann ,biraz daha sabır kızlar.Protezleriniz daha yerlerine oturmadı,mümkün oldugunca sırtüst yatmaya gayret edin
Bende de aynı dert bazen unutuyorum gece yana dönesim geliyo.Vallahi iyice uykum gelmeden yatmıyorum sabaha kadar deliksiz uyuyayım diye biraz daha sabır kızlar.Cimbomum senin de bayağı oldu cnm ya ayın dolmadımı senin
Amann ,biraz daha sabır kızlar.Protezleriniz daha yerlerine oturmadı,mümkün oldugunca sırtüst yatmaya gayret edin
:)) valla benımde bı cok sey yapasım gelıyor yatakda da olmuyor iştecanım 2 gun sonra doluyor benım
Alıştım ben biraz geç yatınca sabaha kadar deliksiz uyuyorum.Cnm ne çabuk geçiyo günler benimde yarın 15 gün olacak.
evet hayatım daha dun gıbı .1 ay gecmiş gitmiş.masallahnazar degmesin bizlere
evet hayatım daha dun gıbı .1 ay gecmiş gitmiş.masallahnazar degmesin bizlere
daha nice aylar gececek biri sordugunda burun kivirtacaksin delimi ne ne estetigi
aynen öyle yapacam şekerim bunlar ''orjinal''
dünyada o kadar sahtelik varkenbizim göğüslerimiz mi gerçek olmayacak değil mi ama
ay canım benım ya cok güzel bi söz gercekten.
tabiki gercek olacak canım tabi ki
cimbomm hayırlı olsun, demek sende kavuştun hayaline. çok sevindim, uzun zamandır girememiştim foruma. listeden çıkarmışsın resimlerini göremedim ama eminim çok güzel olmuştur, çok yakışmıştır. sağlıklı sıhhatli sorunsuz güzel günlerde kullan inşallah.
aynen öyle yapacam şekerim bunlar ''orjinal''
Benimkilerde orjinal....Silikon oldugunu biri anlasın bakalım,dişimi kırarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?