Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyy maşallah cimbom33..1 ay olmuşş zaman ne kadar cabuk geciyor yavrım:) sende eskimeye başladın kkda:))))
saol canım benım. evet eskidim artık bende .yeni arkadaşlar geliyor aramıza
gelsin gelsin duyan geliyor:))) herkes hayırlısıyla olup aramıza dönsün canım
heyy maşallah cimbom33..1 ay olmuşş zaman ne kadar cabuk geciyor yavrım:) sende eskimeye başladın kkda:))))
beeen de eskimek istiyorum :118: beeen de iç çamaşırı mağazalarından kendimi zor dışarı atmak istiyoruuum.
Cnm napıyosun bakalım ben akşamları msn açamıyorum tatlım kociş izin vermiyo yaaaa bilgisayarın başına geçmeme.Neyse bende gündüz takılıyorum buraya.
kızlar cimbom uzun süre foruma girmeyebilir..hepinize slmı vardı..uzun bir tatile çıkacak
Cnm napıyosun bakalım ben akşamları msn açamıyorum tatlım kociş izin vermiyo yaaaa bilgisayarın başına geçmeme.Neyse bende gündüz takılıyorum buraya.
cimbom tatlim ee senden hic ses yok neden acep.opuyorum tatlim gorusuruz tatil zamani
kızlar cimbom uzun süre foruma girmeyebilir..hepinize slmı vardı..uzun bir tatile çıkacak
İyi olmasına sevindim Burcu'cum cimboma selam söyle olur mu tatlım.İyi eğlenceler arkadaşıma
cimbom tatlim ee senden hic ses yok neden acep.opuyorum tatlim gorusuruz tatil zamani
İyi olmasına sevindim Burcu'cum cimboma selam söyle olur mu tatlım.İyi eğlenceler arkadaşıma
2 Gün önce akşam saatlerinde foruma girmiş,hiçbirşey yazmadan çıkmış sanırım :44: Cimbommm...yazmadan çıkma.....
cimbom foruma girmezse forum cöker olmaz olamazzzz:))))) kabolma cimbom kız:)))
selam arkadaslar hepinize. epeydır gıremıyorum kusura bakmayın. tatildeyim suan. ama aranıza donecem yakında.hepinizi cok özledım coook.
döndüğümde "biz tatildeyiz" derseniz olmaz amaaa. çok uzaklaşmayın deniz, güneş, kum derken :126:
cimbomcum sende memişlenmişsin gözün aydın tatlım çok istiyordun sende.Allah isteyen herkese versin bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah:))