konun hayırlı olsun bebeğimm :) sana dediğim gibi bu halin benim ameliyat öncesine o kadar çok benziyor ki benim eski memişlerin büyüklüğü de bu kadardıilk olarak en kısa zamanda bi mezura alıp meme altını ölçüp bizleri bilgilendirmeni isterim boy ve kilonu zaten biliyorum..göğüs kafesin benimki gibiyse eğer (benim göğüs kafesim dar), benim boyum 175 cm kilom da 61 ve bende 310 cc DAMLA protez kullanıldı..damla protezin üst loblarının boş olduğu ve dekoltenin güzel durmadığı söyleniyor..fotolarımdan da gördüğün gibi ve senle pek çok özel fotomu da paylaştım iyice netleşsin diye damla silikonun dekoltesi muhteşemmmm.. ve o kadar doğal duruyor ki annem bile anlamadı benim o kadar diyorum sana..kafanda birkaç doktor netleştirdikten sonra bence de görüşmelere başlamalısın tek tek doktorlar da sana en uygun olan cc yi söyleyecektir zaten şekerim..Barış Çakır la görüşmeye gideceğin zaman haberim olsun sana eşlik ederim canlı canlı benimkileri görüp dokunarakta ne kadar doğal ve güzel göründüklerini görürsün canım.. Benimkileri çok beğendiğin ve idolümsün dediğin için :))) de ayrıca teşekkür ediyorum..Hakkında hayırllısı canım.
cimbom seni arkadas olarak ekledim cünkü bende senin gibi meme dokum olmasina ragmen 'kücük' diye psikolojimi bozdum. Buradan özellikle oralet ve arzum77'ye cok tesekkür ediyorum. Onlar sayesinde kararimin ve düsüncelerimin yanlis oldugunu anladim.
Benimkileri çok beğendiğin ve idolümsün dediğin için :))) sanki burada ameliyat olacak hastaları hepimiz kolundan tutup ben o tarafa sen o tarafa çekişitiriyormuşuz gibi hissettim nedenseEmin olki sana özelden idolümsün yazan birçok kişi başka kişilerede özelden bunu yazıyorlar.Bizler yardım için buradayız,doktorumuzua hasta toplamak için degil...Düşüncelerimizi fikirlerimizi özgür ve net olarak tabiki beyan edecegiz,bunu sanki kavga eder gibi bir olaya taşımak gülünçç..
canım gordum resımlerını..senın meme dokun var benım eskı halıme göre.. cc konusunda bısey dıyemeyecegım ccunku derının esneklıgi, gogus kafesının ve omuzlarını genıslıgı gıbı bır cok seye bakarak ve ölçüm yaparak karar verıyo cerrahlar..bır kac doktor belırle bence kafanda onlarla gorus fıkırlerını al hangısı ıcıne sınerse ona amelıyat olursun..
gorustugun cerrahlara 350 cc yı bı sor ıstersen nasıl durur dıye..dekolte gıyıyosan ve ustlerınde dolu dolu olsun dıyosan yuvarlagı onerırım.suann cogu arkadastada yuvarlak kullanılıyo zaten yanı en azından son zamnlarda gorduklerım oyle ve vucuda orantılı sekılde yapıldıgı zaman top gııbı ıtıcı bı goruntude olmuyo...
ben cok mutluyum secımlerımden dolayı umarım sende en az benım kadar mutlu olursun..
Hmm,albümün özel sanırım ben göremedim ama görseydim bile cc konusunda foto görerek sana tavsiyede bulunmak yanlış olurdu.Gizeml arkadaşımında dedigi gibi,omuz genişligi,kalça genişligi,bel inceligi,kilon,boyun,gögüs kafesi genişligin,kendi meme dokun...bunlar cc seçiminde çok önemli faktörler.Bu şekilde yola çıkarsan yanlış yaparsın,kafan karmakarışık olur.Bence en dogrusu sana en yakın birkaç doktora randevu alıp gidip görüşmendir.Farklı doktorlar olsada sana yaklaşık cc boyutu önerecektir.Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zatenben böyle sitelerden çok yararlanmıştım ve hep 400 cc hoşuma gitmişti,gerçektende sonuç istedigim gibi oldu.İnşallah sende istedigin görünümde gögüslere en kıssa zamanda kavuşursun canım benim...
konun hayırlı olsun bebeğimm :) sana dediğim gibi bu halin benim ameliyat öncesine o kadar çok benziyor ki benim eski memişlerin büyüklüğü de bu kadardıilk olarak en kısa zamanda bi mezura alıp meme altını ölçüp bizleri bilgilendirmeni isterim boy ve kilonu zaten biliyorum..göğüs kafesin benimki gibiyse eğer (benim göğüs kafesim dar), benim boyum 175 cm kilom da 61 ve bende 310 cc DAMLA protez kullanıldı..damla protezin üst loblarının boş olduğu ve dekoltenin güzel durmadığı söyleniyor..fotolarımdan da gördüğün gibi ve senle pek çok özel fotomu da paylaştım iyice netleşsin diye damla silikonun dekoltesi muhteşemmmm.. ve o kadar doğal duruyor ki annem bile anlamadı benim o kadar diyorum sana..kafanda birkaç doktor netleştirdikten sonra bence de görüşmelere başlamalısın tek tek doktorlar da sana en uygun olan cc yi söyleyecektir zaten şekerim..Barış Çakır la görüşmeye gideceğin zaman haberim olsun sana eşlik ederim canlı canlı benimkileri görüp dokunarakta ne kadar doğal ve güzel göründüklerini görürsün canım.. Benimkileri çok beğendiğin ve idolümsün dediğin için :))) de ayrıca teşekkür ediyorum..Hakkında hayırllısı canım.
cimbom seni arkadas olarak ekledim cünkü bende senin gibi meme dokum olmasina ragmen 'kücük' diye psikolojimi bozdum. Buradan özellikle oralet ve arzum77'ye cok tesekkür ediyorum. Onlar sayesinde kararimin ve düsüncelerimin yanlis oldugunu anladim.
aa arzumcum kızcam ama her mesajımı kendi üzerine almış gibi hissediyorum seni canım..haklısın bana öyle msj gönderen bi çok arkadaşa daha aynı msjı gönderiyor olabilir ama cimbomla hemen hemen her gtün görüşüyoruz fikirlerimi alıyor benden vs. her neyse. bundan sonra noluuur diyorum üzerine alınma msjlarımı şekerim..barış beye hasta toplamama gerek yok babamın oğlu değil
ben şahsen arzumunkini, kivi ve dilanın cicişleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çok yakın zamanda bende yaptıracağım
yaptır canım yaptır insan yaptırdıktan sonra bunca zaman niye beklemişim diyor.
kızlar burda kımse kımseye hasta toplamıyor ki. sadece yardımcı oluyoruz bırbırımıze.
burcucumla hergun konusuyoruz hemen hemen ve gercekten bana cok buyuk yardımı dokundu tesekur edıyorum bana yardımcı olan herkese
hayatım seni unutmuşum bak, seninkilerde harika . ideolümsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?