cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

cimbom33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
3.706
10
0
Ordu
selam arkadaşlar.bende sizler gibi yeni bir görünüme sahip olmak istiyorum ve bunun içinde sizlerın yardımına ıhtıyacım var. kac cc taktırmalıyım bunun için sizden fikir istiyorum. umarım en kısa zamanda bende sizler gibi bomba bır görüntüye sahip olurum . bu arada fikirleriniz için resim ekledim albümüme bakarsanız sevinirim.

canım gordum resımlerını..senın meme dokun var benım eskı halıme göre.. cc konusunda bısey dıyemeyecegım ccunku derının esneklıgi, gogus kafesının ve omuzlarını genıslıgı gıbı bır cok seye bakarak ve ölçüm yaparak karar verıyo cerrahlar..bır kac doktor belırle bence kafanda onlarla gorus fıkırlerını al hangısı ıcıne sınerse ona amelıyat olursun..
gorustugun cerrahlara 350 cc yı bı sor ıstersen nasıl durur dıye..dekolte gıyıyosan ve ustlerınde dolu dolu olsun dıyosan yuvarlagı onerırım.suann cogu arkadastada yuvarlak kullanılıyo zaten yanı en azından son zamnlarda gorduklerım oyle ve vucuda orantılı sekılde yapıldıgı zaman top gııbı ıtıcı bı goruntude olmuyo...
ben cok mutluyum secımlerımden dolayı umarım sende en az benım kadar mutlu olursun..

Hmm,albümün özel sanırım ben göremedim ama görseydim bile cc konusunda foto görerek sana tavsiyede bulunmak yanlış olurdu.Gizeml arkadaşımında dedigi gibi,omuz genişligi,kalça genişligi,bel inceligi,kilon,boyun,gögüs kafesi genişligin,kendi meme dokun...bunlar cc seçiminde çok önemli faktörler.Bu şekilde yola çıkarsan yanlış yaparsın,kafan karmakarışık olur.Bence en dogrusu sana en yakın birkaç doktora randevu alıp gidip görüşmendir.Farklı doktorlar olsada sana yaklaşık cc boyutu önerecektir.Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım ve hep 400 cc hoşuma gitmişti,gerçektende sonuç istedigim gibi oldu.İnşallah sende istedigin görünümde gögüslere en kıssa zamanda kavuşursun canım benim...

konun hayırlı olsun bebeğimm :) sana dediğim gibi bu halin benim ameliyat öncesine o kadar çok benziyor ki benim eski memişlerin büyüklüğü de bu kadardı ilk olarak en kısa zamanda bi mezura alıp meme altını ölçüp bizleri bilgilendirmeni isterim boy ve kilonu zaten biliyorum..göğüs kafesin benimki gibiyse eğer (benim göğüs kafesim dar), benim boyum 175 cm kilom da 61 ve bende 310 cc DAMLA protez kullanıldı..damla protezin üst loblarının boş olduğu ve dekoltenin güzel durmadığı söyleniyor..fotolarımdan da gördüğün gibi ve senle pek çok özel fotomu da paylaştım iyice netleşsin diye damla silikonun dekoltesi muhteşemmmm.. ve o kadar doğal duruyor ki annem bile anlamadı benim o kadar diyorum sana..kafanda birkaç doktor netleştirdikten sonra bence de görüşmelere başlamalısın tek tek doktorlar da sana en uygun olan cc yi söyleyecektir zaten şekerim..Barış Çakır la görüşmeye gideceğin zaman haberim olsun sana eşlik ederim canlı canlı benimkileri görüp dokunarakta ne kadar doğal ve güzel göründüklerini görürsün canım.. Benimkileri çok beğendiğin ve idolümsün dediğin için :))) de ayrıca teşekkür ediyorum..Hakkında hayırllısı canım.

Benimkileri çok beğendiğin ve idolümsün dediğin için :))) sanki burada ameliyat olacak hastaları hepimiz kolundan tutup ben o tarafa sen o tarafa çekişitiriyormuşuz gibi hissettim nedense Emin olki sana özelden idolümsün yazan birçok kişi başka kişilerede özelden bunu yazıyorlar.Bizler yardım için buradayız,doktorumuzua hasta toplamak için degil...Düşüncelerimizi fikirlerimizi özgür ve net olarak tabiki beyan edecegiz,bunu sanki kavga eder gibi bir olaya taşımak gülünçç..

cimbom seni arkadas olarak ekledim cünkü bende senin gibi meme dokum olmasina ragmen 'kücük' diye psikolojimi bozdum. Buradan özellikle oralet ve arzum77'ye cok tesekkür ediyorum. Onlar sayesinde kararimin ve düsüncelerimin yanlis oldugunu anladim.

Ne demek canım benim..ben gerçek fikirlerimi düşüncelerimi paylaştım seninle.Neyse onun söylüyoruz burada canımcıgımm..

aa arzumcum kızcam ama her mesajımı kendi üzerine almış gibi hissediyorum seni canım..haklısın bana öyle msj gönderen bi çok arkadaşa daha aynı msjı gönderiyor olabilir ama cimbomla hemen hemen her gtün görüşüyoruz fikirlerimi alıyor benden vs. her neyse. bundan sonra noluuur diyorum üzerine alınma msjlarımı şekerim..barış beye hasta toplamama gerek yok babamın oğlu değil

evet canım az bişey var ama yetmıyor işte bı yanım eksik kalıyor hep.umarım bende sizler gibi sorunsuz bi şekilde atlatırım bu işi.dedıgın gıbı en ıyısı bı doktorlarla gorusmek bu sefer bu kararımı ertelemicem . cunku bır an önce olmak istiyorumcanım benım yardımın ve yiy dileklerın ıcın cok tesekurler.moralım düzeliyor böyle :)

canım yolladıgın linki inceliyorum :))

teşekur edıyorum canım benim.gercekten bana en basından berı yardımcı oluyorsun. cok sanslıyım bu konuda boyle konustukca hata yapma olasılıgım azalıyor tatlım.karsımda iyi örnekler gorunce sevınıyorum tabıkıde.dur bakalım ben bıkac doktordan randevu alım bı sonra gerısı corapo sökügü gibi gelecektır emınım. bir an once bende aranıza katılmak ıstıyorum.
suankı dokumla senın ılk halın aynıymıs umarım son halıda senınkıne benzer

canım ekledım senı

cimbom suan sanirim A cup kullaniyorsundur heralde dimi? Evlimisin? Yani cocuk sahibi olma düsüncesi sana ne kadar yakin? Benim meme dokum seninkinden fazlaydi canim ama sen yinede moralini bozma cünkü hic olmayanlarda var. Ve hamile kalinca gögüslerin süt toplayinca yine büyüyecekler daha sonra cocuk emzireceksin ve bu durumdan da iyi yada kötü etkilenecekler. Benim sana tavsiyem suan ki durumunla barisik olmaya calis (ki bunu söylemek eminim bana kolay geliyordur - ama ayni psikolojik eksiklikten bahs ediyoruz bende yasadim bu durmu). Bu arada yasin kac onu da merak ettim.

kızlar burda kımse kımseye hasta toplamıyor ki. sadece yardımcı oluyoruz bırbırımıze.
burcucumla hergun konusuyoruz hemen hemen ve gercekten bana cok buyuk yardımı dokundu tesekur edıyorum bana yardımcı olan herkese

ben şahsen arzumunkini, kivi ve dilanın cicişleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çok yakın zamanda bende yaptıracağım

Duruma açıklık getirdiğin için teşekkür ederim canım ya, yani barış beye hasta topluyor olsam msn de her gün konuşurken barış beye git barış beye git demem lazımm :)))) ki benim ağzımdan bir gün bile duymadın bunu duymazsın da..Pek çok başarılı cerrah var doktor seçimini sende bikaç doktorla görüştükten sonra karar verirsin bu böyledir.

canımm çok saol burdaki çoğu arkadaşın göğsü gerçekten de çok güzel olmuşlar:) bana da bu ateşi fitilleyen oralet ve dila28 olmuştur zaten onlarınkini görünce bu ameliyata kesinlikle karar verdim
hayatım seni unutmuşum bak , seninkilerde harika . ideolümsünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…