• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

cimbom naber, görüşemedik uzun zamandır. ramazandı, bayramdı derken. yeni resmlerini gördüm çok güzeller. bende emzirmeyi bıraktım 20-25 gün falan oldu. gün sayıyorum. emzirme bittikten en az 3 ay sonra demişlerdi, 3 ay sonra uygun değilim. 15 tatili beklemem gerekecek. ama bilmiyorum nasıl dayanıcam. çok sabırsızlanıyorum artık. keşke okullar açılana kadar yaptırabilsem. ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor, bu şekilde yapmazlar ameliyat tabi ki . üff ne sıkıcı beklemek yaa

cimbom naber, görüşemedik uzun zamandır. ramazandı, bayramdı derken. yeni resmlerini gördüm çok güzeller. bende emzirmeyi bıraktım 20-25 gün falan oldu. gün sayıyorum. emzirme bittikten en az 3 ay sonra demişlerdi, 3 ay sonra uygun değilim. 15 tatili beklemem gerekecek. ama bilmiyorum nasıl dayanıcam. çok sabırsızlanıyorum artık. keşke okullar açılana kadar yaptırabilsem. ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor, bu şekilde yapmazlar ameliyat tabi ki . üff ne sıkıcı beklemek yaa

slm canım.valla kayboldun gittin canım .cok tesekür ederim canım.insallah seninkiler daha güzel olacaklar. beklemek o kadar cok zor ki seni cok iyi anlıyorum canım ama yapacak bisey yok malesef bekleyelim azcık daha :):34:

canım ben yine bi bakayımda kaçayım diye girdim iki yazıp kaçıcam nasılsın fıstık avatarıda konuşuyor yani bombaaaa olmuşsun maşallah tatlım

canım ben yine bi bakayımda kaçayım diye girdim iki yazıp kaçıcam nasılsın fıstık avatarıda konuşuyor yani bombaaaa olmuşsun maşallah tatlım

selam canım.iyimm bımba gibiyim:)zaten hep bakıp kacıyorsun nedense hiç durup ıkı muhabbet etmıyon.ne bu acele böyle:)özletme kendını arada gel buraya canım benım.

selam canım.iyimm bımba gibiyim:)zaten hep bakıp kacıyorsun nedense hiç durup ıkı muhabbet etmıyon.ne bu acele böyle:)özletme kendını arada gel buraya canım benım.

kızzz geldim geri :) kıs gelsin daha cok girerim şimdi giremiyorum fazla

Cimbomcum, sen de albumunu silmisin herhalde, avatarinda ki resim cooook guzell cok begendim. yeni resimlerini bekleriz:)

cimbomcum, fotolarına yorumu benim sayfaya yazdım, haliyle. sen oradan duyurdun ya :9:
çok güzel cicişlerin. :nazar::52:
herkes kendince seviyor onları. ben de bebiş diyorum, bebetolarım diyorum. her geçen gün yeni isimler ekliyorum. bugün parmağım çarptı birine, afedersin tatlım dedim. :17::17: napayım, çok tatlııııı. :52:

Back