Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cimbom33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?nasilsin canim bi sorun yoktur umarim optummm...
teşekürler canım.iyiyim sen nasılsın foruma pek giremiyosun bu aralar.sık sık ugra özletme kendını:) cicişlerim cok iyi durumdalar canım hersey yolunda
herkese günaydınlarrr.artık foruma kimsecikler uğramıyor
günaydın...haklısın kimse uğramıyor maalesef...(((
cimbom naber, görüşemedik uzun zamandır. ramazandı, bayramdı derken. yeni resmlerini gördüm çok güzeller. bende emzirmeyi bıraktım 20-25 gün falan oldu. gün sayıyorum. emzirme bittikten en az 3 ay sonra demişlerdi, 3 ay sonra uygun değilim. 15 tatili beklemem gerekecek. ama bilmiyorum nasıl dayanıcam. çok sabırsızlanıyorum artık. keşke okullar açılana kadar yaptırabilsem. ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor, bu şekilde yapmazlar ameliyat tabi ki . üff ne sıkıcı beklemek yaa
cimbom naber, görüşemedik uzun zamandır. ramazandı, bayramdı derken. yeni resmlerini gördüm çok güzeller. bende emzirmeyi bıraktım 20-25 gün falan oldu. gün sayıyorum. emzirme bittikten en az 3 ay sonra demişlerdi, 3 ay sonra uygun değilim. 15 tatili beklemem gerekecek. ama bilmiyorum nasıl dayanıcam. çok sabırsızlanıyorum artık. keşke okullar açılana kadar yaptırabilsem. ama hala göğsümü sıkınca süt geliyor, bu şekilde yapmazlar ameliyat tabi ki . üff ne sıkıcı beklemek yaa
slm canım.valla kayboldun gittin canım .cok tesekür ederim canım.insallah seninkiler daha güzel olacaklar. beklemek o kadar cok zor ki seni cok iyi anlıyorum canım ama yapacak bisey yok malesef bekleyelim azcık daha :)
canım ben yine bi bakayımda kaçayım diye girdim iki yazıp kaçıcam nasılsın fıstık avatarıda konuşuyor yani bombaaaa olmuşsun maşallah tatlım
selam canım.iyimm bımba gibiyim:)zaten hep bakıp kacıyorsun nedense hiç durup ıkı muhabbet etmıyon.ne bu acele böyle:)özletme kendını arada gel buraya canım benım.
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
selam canım.iyimm bımba gibiyim:)zaten hep bakıp kacıyorsun nedense hiç durup ıkı muhabbet etmıyon.ne bu acele böyle:)özletme kendını arada gel buraya canım benım.
kızzz geldim geri :) kıs gelsin daha cok girerim şimdi giremiyorum fazla
kızzz geldim geri :) kıs gelsin daha cok girerim şimdi giremiyorum fazla
hoşgeldinn canımmm .hah söyle ya sık sık ugra buralara :)) nasılsın bakalım
Cimbomcum, sen de albumunu silmisin herhalde, avatarinda ki resim cooook guzell cok begendim. yeni resimlerini bekleriz:)
saol bıtanem cok yakında gelecek bekle :))
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
hoşgeldinn canımmm .hah söyle ya sık sık ugra buralara :)) nasılsın bakalım
iyim canım sen ne olsun biraz geziniyorum kkda..kış gelsin yatarız evde sürekli takılırız yine
iyim canım sen ne olsun biraz geziniyorum kkda..kış gelsin yatarız evde sürekli takılırız yine
bende ıyıym cnm .ohh gez bakalım. epeydır gerı kaldın konulardan:)
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
bende ıyıym cnm .ohh gez bakalım. epeydır gerı kaldın konulardan:)
yok kız konunun uzmanı olarak artık eskidik burda geri kalmam ben şekerim:))
yok kız konunun uzmanı olarak artık eskidik burda geri kalmam ben şekerim:))
orası öyle tabı dogru diyosun :))neyse artık buralardasın ya o da yeter
söz vermiştin bana resim yollamaya....
bekle bekle ağaç oldum
nerde albüm cimbomcum ???????
:26::26::26::26::26:
cimbomcum, fotolarına yorumu benim sayfaya yazdım, haliyle. sen oradan duyurdun ya
çok güzel cicişlerin.
herkes kendince seviyor onları. ben de bebiş diyorum, bebetolarım diyorum. her geçen gün yeni isimler ekliyorum. bugün parmağım çarptı birine, afedersin tatlım dedim. napayım, çok tatlııııı.
çok güzel cicişlerin.
herkes kendince seviyor onları. ben de bebiş diyorum, bebetolarım diyorum. her geçen gün yeni isimler ekliyorum. bugün parmağım çarptı birine, afedersin tatlım dedim. napayım, çok tatlııııı.