• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selam herkese.Aslında forumu sürekli ziyaretçi olarak takip ediyordum ama bugü üye oldum ve bu ilk mesajım.Aranızdan bazılarında bulunan malum lekeler bende de mevcuttu.Yaklaşık 3 yıldır en sevdiğim mevsim kabusum olmuştu.Hiçbirşey yokken denize girdiğim bir günün akşamında döndüğümde bir sürü lekem oldu.Tatilden döner dönmez doktora koştum.O da basit bir muayene ile adını şu an unuttum ama hidrokinon içeren kremlerden birini verdi.Üstelik sadece gece kullanmam gerektiğini de söylemedi.İlacın kortizon içermesi ve yanlış kullanım sonucu belkide kalıcı izler ve pigmentlerde deformasyona uğratması ihtimali zaten yeterince can sıkıcı iken bir de günlerce aylarca yara bere içinde dolaştım.Ayrıca sonuç çok da başarılı olmadı ufak bir bölge dışında.Artık cildim soyulmaktan o kadar tahriş olmuştu ki kendi kendime ilacı bıraktım.Başka bir doktora daha gittim.O da aynı ilacı verdi.Tabii almadım.Bu arada kış olduğu için sizlerde de olduğu üzere renkleri solmuştu ve bende belki bu yaz geri gelmez düşüncesi ile başka birşey kullanmadan yazı bekledim.Ama yaz geldi ve maske lekelerim tekrar aynı yerlerindeydi.Hem de daha koyu ve daha geniş bir alanda.Birşey yapmadım ve bu sefer dermokozmetik destek alayım dedim.Babe kullandım 2 ay kadar.Hiçbirşey fark etmedi.Direk kestim.Lancomeun leke kremi çıkmıştı onu aldım.Biraz hafifletir gibi oldu.Kış geldiği için de söndüler zaten.Ama yaz gelince kabusta geri döndü.Son olarak geçen sene kış başında bu seferde yeni çıkmış olan clinique serumu aldım.Fark ciddi olmasada biraz başarılı olacak gibiydi ancak serum o kadar çabuk bitiyordu ki bunu ne kadar deneyebilirdim bilmiyorum.İlk şişe 28 günde bitti.Üstelik ucuzda değil.Lancome kullanarak geçen seneyi bitirdim.Mayıs itibari ile bu yıl Eylül ayına kadar hiçbirşey kullanmadım.Ama artık gerçekten tükenmiştim.Bir sonuç elde etmek istiyordum.Sayısız araştırma yaptım.Yüzlerce yazı okudum.Kimyasal peeling ya da benzeri işlemler yaptırmaya da cesaretimi bir türlü toplayamadım.Evet kozmetik bir problemdi ama bembeyaz cildimde çıkmaları beni çok ama çok üzüyordu.Bu arada evliyim ve yaklaşık 10 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.Yüzümdeki lekeleri ilk dönemde güneş lekesi zannediyordum ama zamanla öğrendim ki bu melasma denilen ve genelde hamilelik ya da doğum kontrol hapı kullanımı sonucu ortaya çıkan maske şeklinde yüzü kaplayan lekelerden.Dolayısı ile sonucu ne olur bilmemekle birlikte geçen ay doktorum kontrolünde önce hapı bıraktım sonrada internetten yaptığım araştırmalar neticesinde unitone 4 kremi almaya karar verdim.Kızlar günlerce dua ettim.Eğer dedim bu krem işe yararsa üye olup hemen yazacağım.Ve bugün yazmaya karar verdim.Bu krem gerçekten işe yarıyor.MAŞALLAH diyelim.Okuyan herkeste desin lütfen :) Eczanede sadece kremi almayı düşünürken karşıma çıkan kiti aldım.İçinde bir adet peeling jeli,unitone 4 ve bir de 20 korumalı kremi var.Sabah akşam peeling yapılıyor.Unitone 4 ise sadece akşamları sürürlüyor.İçeriisnden çıkan Türkçe kılavuzda sabah akşam yazsa da ben ısıspharmanın yabancı sitesine de baktım.Sadece gece diyor.30 korumalı krem sabah peelinden sonra.Sürmeye başaladıktan birkaç gün sonra yavaş yavaş soyulmaya başladı cildim.Ama belli belirsiz.Gözünüze çarpmayan bir biçimde.En önemlisi renk tonunda ciddi bir açılma var.Çok ama çok mutluyum.Kullanmaya devam edeceğim.En az 3 en fazla 6 ay kullanmamız gerekiyormuş.İnşallah bu iyileşme süreci dvam eder ve bu yaz maske geri gelmez.Sevgiler...

canım benimde sivilce lekelerim var onun için kullanmak istiyorum ama soyma yapması beni korkuttu açıkçası ayrıca acaba sivilce lekelrinde de işe yarar mı:44:

UYGULAMA

AKŞAMLARI YAPILAN BİR UYGULAMADIR., SICAK SUYUN İÇİNE ATTIĞIMIZ BİR HAVLUYU YÜZÜMÜZDE BEKLETİP KOMPRES YAPARAK İŞLEME BAŞLIYORUZ. (dayanabildiğiniz kadar sıcak su ile 4-5 defa).. CİLDİMİZİ KREM ÖNCESİ YUMUŞATIP KREME HAZIRLAMIŞ OLUYORUZ..
YÜZÜMÜZÜ KURULADIKTAN SONRA LEKELERİN OLDUĞU YERE - ( tüm yüzede uygulanabilir- göze çok yaklaşmamak kaydı ile - )ÇOK AZ MİKTARDA ,ÖRNEĞİN ELMACIK KEMİĞİ BÖLGESİ KADAR BİR ALANA PİRİNÇ TANESİ KADAR, YADA BIYIK BÖLGESİ GİBİ BİR ALANA YARIM PİRİNÇ TANESİ KADAR MİKTARDA Kİ KREM YETERLİDİR. LÜTFEN KREMİ SÜRDÜĞÜNÜZ YERE TEKRAR SÜRMEYİN.YA DA GÜNDE BİR DEFADAN FAZLA SÜRMEYİN -yani sabah ve akşam olmak üzere iki defa uygulama yapmayın- .KREMİMİZ 3-4 GÜN SONRA CİLTTE HAFİF BİR YANMA HİSSİ YAPABİLİR. EĞER YANMA SİZİ RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE İSE KREMİMİZE ARA VEREREK CİLDİNİZE BUZ İLE MASAJ YAPIN VE BEPHANTEHENE KREM SÜRÜN..BEPHANTENE KREM CİLDİNİZİ RAHATLATACAKTIR.
GÜNDÜZLERİ NEMLENDİRİCİ BİR KREM KULLANABİLİRSİNİZ. AMA DIŞARI GÜNEŞE ÇIKMADAN ÖNCE MUTLAKA KORUMA FAKTÖRÜ YÜKSEK BİR GÜNEŞ KREMİ KULLANMALISINIZ. ( SOLANTE 50 VEYA COPPERTONE 50 OLABİLİR ).EĞER ÇOK FLOROSAN IŞIĞI ALTINDA ÇALIŞIYORSANIZ GÜNEŞ TE OLMASANIZ DAHİ KORUMA FAKTÖRLÜ KREMİNİZİ KULLANIN.
LEKELER HEMEN AÇILSIN DİYE LÜTFEN !- TARİF EDİLEN MİKTARDAN FAZLA KREM SÜRMEYİN.AMACIMIZ SİZİ LEKELERDEN KURTARIP PIRIL PIRIL BİR CİLDE KAVUŞTURURKEN BUNU SİZİN CANINIZI YAKMADAN YAPMAK.
KREMİ KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZIN 3. VEYA 4. GÜNÜ LÜTFEN BİZİ ARAYIP CİLDİNİZİN KREM KARŞISINDAKİ PERFORMANSINI BİZE BİLDİRİN.ÇÜNKÜ KREM YÜZÜNÜZÜN DEĞİŞİK BÖLGELERİNDE DEĞİŞİK REAKSİYONLAR YAPACAKTIR. (ÖRNEĞİN BIYIK BÖLGESİ VE ÇENE DE DAHA FAZLA PEELİNG YAPARKEN ELMACIK KEMİĞİ VEYA ALINDA ÇOK AZ KIZARIKLIK GİBİ )CİLDİNİZİN VERDİĞİ REAKSİYONA GÖRE KULANIM İLE İLGİLİ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VERİLECEKTİR.
CİLT KREME ALIŞIP REAKSİYON GÖSTERMEDİĞİ ZAMAN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.BU DOZ ARTIŞLARI BEŞER GÜNLÜK PERİYOTLAR HALİNDE OLACAKTIR. ..DOZ ARTIŞLARI İÇİN TELEFONLA İRTİBAT HALİNDE OLUNACAKTIR.

NOT:İLACI BUZDOLABININ KAPAĞINDA MUHAFAZA EDİN. İLAÇ UZUN SÜRE DIŞARIDA KALIRSA BOZULUR.
İLK 3 GÜNLÜK UYGULAMA CİLDİ KREME ALIŞTIRMA DOZLARIDIR.CİLTTE YANMA GERİLME VE KIZARIKLIK YOKSA HEMEN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.DOZ ARTIŞLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPILACAKTIR.
İLK 5 GÜN: SICAK KOMPRES + TEK DOZ LEKE KREMİ
2). 5 GÜN: SICAK KOMPRES + LEKE KREMİ + YARIM SAAT SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
3). 5 GÜN: 1 LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ + 30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
4). 5 GÜN : ½ LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ +30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
5). 5 GÜN: 1 SU BARDAĞI KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI SİRKE + LEKE KREMİ+ İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
6). 5 GÜN: ELMA SİRKESİ DİREK PAMUĞA DÖKÜLÜP KOMPRES YAPILACAK +LEKE KREMİ + İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
NOT : TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDA OLURSANIZ OLUN EĞER CİLTTE YANMA GERİLME OLMUŞSA UYGULAMAYA HEMEN ARA VERİLECEKTİR.SICAK UYGULAMA VE LEKE KREMİ SÜRÜLMEYECEK.BUZ İLE MASAJ YAPILIP BEPHANTENE KREM SÜRÜLEREK CİLT DİNLENDİRİLECEKTİR..DAHA SONRA TEDAVİYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ.EĞER ALLERJİK REAKSİYON OLUŞMUŞSA HAFİF REAKSİYONLAR İÇİN HİPOKORT KREM, DAHA AĞIR ALLERJİK REAKSİYONLAR İÇİN ADVANTAN M LOSYON KULLANILABİLİR.

DANIŞMA TEL: 368-261-78-63 GSM: 544-577-96-93 Ecz. Mustafa ERŞAHİN---MERKEZ ECZANESİ www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

UYGULAMA

AKŞAMLARI YAPILAN BİR UYGULAMADIR., SICAK SUYUN İÇİNE ATTIĞIMIZ BİR HAVLUYU YÜZÜMÜZDE BEKLETİP KOMPRES YAPARAK İŞLEME BAŞLIYORUZ. (dayanabildiğiniz kadar sıcak su ile 4-5 defa).. CİLDİMİZİ KREM ÖNCESİ YUMUŞATIP KREME HAZIRLAMIŞ OLUYORUZ..
YÜZÜMÜZÜ KURULADIKTAN SONRA LEKELERİN OLDUĞU YERE - ( tüm yüzede uygulanabilir- göze çok yaklaşmamak kaydı ile - )ÇOK AZ MİKTARDA ,ÖRNEĞİN ELMACIK KEMİĞİ BÖLGESİ KADAR BİR ALANA PİRİNÇ TANESİ KADAR, YADA BIYIK BÖLGESİ GİBİ BİR ALANA YARIM PİRİNÇ TANESİ KADAR MİKTARDA Kİ KREM YETERLİDİR. LÜTFEN KREMİ SÜRDÜĞÜNÜZ YERE TEKRAR SÜRMEYİN.YA DA GÜNDE BİR DEFADAN FAZLA SÜRMEYİN -yani sabah ve akşam olmak üzere iki defa uygulama yapmayın- .KREMİMİZ 3-4 GÜN SONRA CİLTTE HAFİF BİR YANMA HİSSİ YAPABİLİR. EĞER YANMA SİZİ RAHATSIZ EDECEK DÜZEYDE İSE KREMİMİZE ARA VEREREK CİLDİNİZE BUZ İLE MASAJ YAPIN VE BEPHANTEHENE KREM SÜRÜN..BEPHANTENE KREM CİLDİNİZİ RAHATLATACAKTIR.
GÜNDÜZLERİ NEMLENDİRİCİ BİR KREM KULLANABİLİRSİNİZ. AMA DIŞARI GÜNEŞE ÇIKMADAN ÖNCE MUTLAKA KORUMA FAKTÖRÜ YÜKSEK BİR GÜNEŞ KREMİ KULLANMALISINIZ. ( SOLANTE 50 VEYA COPPERTONE 50 OLABİLİR ).EĞER ÇOK FLOROSAN IŞIĞI ALTINDA ÇALIŞIYORSANIZ GÜNEŞ TE OLMASANIZ DAHİ KORUMA FAKTÖRLÜ KREMİNİZİ KULLANIN.
LEKELER HEMEN AÇILSIN DİYE LÜTFEN !- TARİF EDİLEN MİKTARDAN FAZLA KREM SÜRMEYİN.AMACIMIZ SİZİ LEKELERDEN KURTARIP PIRIL PIRIL BİR CİLDE KAVUŞTURURKEN BUNU SİZİN CANINIZI YAKMADAN YAPMAK.
KREMİ KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZIN 3. VEYA 4. GÜNÜ LÜTFEN BİZİ ARAYIP CİLDİNİZİN KREM KARŞISINDAKİ PERFORMANSINI BİZE BİLDİRİN.ÇÜNKÜ KREM YÜZÜNÜZÜN DEĞİŞİK BÖLGELERİNDE DEĞİŞİK REAKSİYONLAR YAPACAKTIR. (ÖRNEĞİN BIYIK BÖLGESİ VE ÇENE DE DAHA FAZLA PEELİNG YAPARKEN ELMACIK KEMİĞİ VEYA ALINDA ÇOK AZ KIZARIKLIK GİBİ )CİLDİNİZİN VERDİĞİ REAKSİYONA GÖRE KULANIM İLE İLGİLİ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VERİLECEKTİR.
CİLT KREME ALIŞIP REAKSİYON GÖSTERMEDİĞİ ZAMAN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.BU DOZ ARTIŞLARI BEŞER GÜNLÜK PERİYOTLAR HALİNDE OLACAKTIR. ..DOZ ARTIŞLARI İÇİN TELEFONLA İRTİBAT HALİNDE OLUNACAKTIR.

NOT:İLACI BUZDOLABININ KAPAĞINDA MUHAFAZA EDİN. İLAÇ UZUN SÜRE DIŞARIDA KALIRSA BOZULUR.
İLK 3 GÜNLÜK UYGULAMA CİLDİ KREME ALIŞTIRMA DOZLARIDIR.CİLTTE YANMA GERİLME VE KIZARIKLIK YOKSA HEMEN BİR ÜST DOZA GEÇİLECEKTİR.DOZ ARTIŞLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPILACAKTIR.
İLK 5 GÜN: SICAK KOMPRES + TEK DOZ LEKE KREMİ
2). 5 GÜN: SICAK KOMPRES + LEKE KREMİ + YARIM SAAT SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
3). 5 GÜN: 1 LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ + 30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
4). 5 GÜN : ½ LİTRE KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ + LEKE KREMİ +30 DAKİKA SONRA İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
5). 5 GÜN: 1 SU BARDAĞI KAYNAR SU İÇİNE ½ ÇAY BARDAĞI SİRKE + LEKE KREMİ+ İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
6). 5 GÜN: ELMA SİRKESİ DİREK PAMUĞA DÖKÜLÜP KOMPRES YAPILACAK +LEKE KREMİ + İKİNCİ DOZ LEKE KREMİ
NOT : TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDA OLURSANIZ OLUN EĞER CİLTTE YANMA GERİLME OLMUŞSA UYGULAMAYA HEMEN ARA VERİLECEKTİR.SICAK UYGULAMA VE LEKE KREMİ SÜRÜLMEYECEK.BUZ İLE MASAJ YAPILIP BEPHANTENE KREM SÜRÜLEREK CİLT DİNLENDİRİLECEKTİR..DAHA SONRA TEDAVİYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ.EĞER ALLERJİK REAKSİYON OLUŞMUŞSA HAFİF REAKSİYONLAR İÇİN HİPOKORT KREM, DAHA AĞIR ALLERJİK REAKSİYONLAR İÇİN ADVANTAN M LOSYON KULLANILABİLİR.

DANIŞMA TEL: 368-261-78-63 GSM: 544-577-96-93 Ecz. Mustafa ERŞAHİN---MERKEZ ECZANESİ www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :1:

benimde yüzümde çok fazla koyu renk güneş lekeleri ve çiller var
en son sinoz kremi kullanmayı denedim
8 gün oldu kullanalı lekelerde açılma başladı
biraz pahalı bir krem ama sonuç kesin olursa verilen paraya değer
bir ay dolunca etkisini yine yazarım ama işe yarayacak gibi.

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.

filiz hanım rica etsem en kısa zamanda banada o eczacının telefonunu verebilirmisiniz.Benimde yanak ve dudak bölgesinde lekeler oldu doğumdan sonra bebeğim şu anda 8 aylık ama benim psikolojim bozuldu ne olur yardımcı ol şimdiden çok teşekkür.

arkadslar ben bır krem kullanıyorum ertesı sabah lekelrın gectıgını gordum helekı sıvılcelerın hemen gectıgının farkına vardım krem cok ıyı walla hem yuzde hem sırt bolgesındekı sıvılcelerı lekerı gecırıor tavsıye ederım yardımcı olmayıda ısterım sıze :)

arkadslar ben bır krem kullanıyorum ertesı sabah lekelrın gectıgını gordum helekı sıvılcelerın hemen gectıgının farkına vardım krem cok ıyı walla hem yuzde hem sırt bolgesındekı sıvılcelerı lekerı gecırıor tavsıye ederım yardımcı olmayıda ısterım sıze :)

nedir adı ?? ....

kızlar pembe maskeyi uygulayan var mı yalan olduğunu sölüyorlar kk ya ve size güvendiğim için sormak istiyorum. çünkü ilk güzel yorumlar gördüm ve ilgimi çeti aldım bu ürünü kullanmadan önce önerilerinizi bekliyorum.

cilt lekelerine çözüm olarak krem sölemek gerekirse anemon kremi derim. doğla yetişen anemon çiçeğinin özü kullanılmış kremde.ayrıca kırışıklıklarımıda gideriyo.

Son düzenleme:
kızlar pembe maskeyi uygulayan var mı yalan olduğunu sölüyorlar kk ya ve size güvendiğim için sormak istiyorum. çünkü ilk güzel yorumlar gördüm ve ilgimi çeti aldım bu ürünü kullanmadan önce önerilerinizi bekliyorum.

bence güvenme reklam amaclı üyelikler olup seni kandırabilirler. ;)

benimde yüzümde çok fazla koyu renk güneş lekeleri ve çiller var
en son sinoz kremi kullanmayı denedim
8 gün oldu kullanalı lekelerde açılma başladı
biraz pahalı bir krem ama sonuç kesin olursa verilen paraya değer
bir ay dolunca etkisini yine yazarım ama işe yarayacak gibi.

merhaba
bendede güneş lekeri ve çiller var bu sinoz kremini nerden bulabiliriz acaba ???

teşekkür

yazıcakmısın kremin adını bekliyoruz..teşekür ederim

kızlar bu arada bende bugün yeni bir ürün aldım şayet faydasını görürsem inşaAllah Allahım...burda ürün bildiricem daha bişey yokken kafa karıştırmıyım şimdi

bende elicina salyangoz kremi kullandım çok düzenli ve uzun süre kullanmadım ama öyle muhteşem bi etki görmediğim için sürekli devam etmedim serçe parmağım kadar küçük bir kremdi ve tam 60 ytl verdim ama olsun kullanmasaydım içimde kalacaktı:1:

bu arada maya maskesi cildi acayip canlandırıyo denedim süper bişey ama lekelere bi faydasını görmedim açıkçası ama lekeli ve ışıltısız bi cilttense lekeli ve ışıltı bi cilt daha iyi olur bence yanlış mıyım:1::27:

[Filiz hanım Eczanenin telefonunu Mesajla gönderebilirmisiniz rica etsem.Bende yıllardır bu lekelerden bıktım.Denemedeğim birşey kalmadı.artık umudumu yitirmiştim ne yalan söyleyeyim.Ama yazdıklarınızı okuyunca neden olmasın dedim.Size mesaj göndermek istedim ama izin verilmedi:(((Arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul edersiniz:))İyi günler

Back