• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba, Sinop a ki eczacının numarasını alabilirmiyim?benimde cildimde lekeler var siz de çok memnun kalmışsınız anlaşılan bende bi denemek istiyorum.. şimdiden teşekkürler..

bende bu konuyu okuyunca üye oldum filiz hanım eczacının numarası görünmüo bana mesajla numarayı yollarsanız çok mutlu olurum.geç saatlere kadar konuyu okudum çok umutlandım:61:

Merhaba, Sinop a ki eczacının numarasını alabilirmiyim?benimde cildimde lekeler var siz de çok memnun kalmışsınız anlaşılan bende bi denemek istiyorum.. şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]

Slm kızlar,ben de neredeyse bir sene olacak kullanmaya başlayalı,yazayım dedim.Aslında haakkını yiyemem ilk başlarda baya bir geçirdi lekelerimi.Bende doğumdan sonra kalmıştı ve ben abuk subuk şeyler deneyip daha beter yaralar oluşturmuştum.İşte o yara lekeleri geçti ama asıl leke olduğu gibi duruyor.Sürekli 50 fak güneş koruyucu da kullandım hatta çıkmadım bile güneşe.Hatta yanlışlıkla kremin değdiği kısımlarda da kararma oldu maalesef.Dikkatli kullanın derim ben.Bir de okadar çok soyulduki artık deri sanırım derinin dibine kadar karlık varki çıkmıyor birtürlü.Soyulmayla geçecek gibi değil benimüst kısımdaki deriyi beyazlatacak birşeye ihtiyacım var.En iyisi nedir acaba bahsi geçen beyazlatıcıların??Ben artık soymak istemiyorum deriyi mutlaka bir zararı vardır.

Ben lekelerim için salyangoz özlü krem kullanıyorum.Çok memnunum.Geçen yaz yanlış güneş kremi kullanmaktan bayağı lekem oluşmuştu ama bu krem sayesinde hemen hemen kalmadı gibi.Üstelik bütün yaz da bayağı güneşte kaldım,hiç artmadı

için kullandığım ve kullanıyor olduğum Sis kremi (Sinop Merkez Eczanesinin yaptığı) işe yaramaya başladı,benim lekelerim ve izlerim çok eski olduğu için 1-1,5 ay gibi bir sürede cildimi yakmadan kullanmam tavsiye edildi ve haftada bir kontrol amacıyla eczacı beyle iletişim kurdum.

bi arkadaşım dekolte bölgesindeki kahverengi lekeler için biotaches emülsiyon kremi kullanıyomuş benim. gecen gün laf arasından muhabeti oldu valla o memnundu. burada ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye forumda gezerken aklımageldi yazdım. bi de maskesi varmış bunun arada da ondan yapıyomuş.

sinoptaki eczacının yolladığı kremin 13 günlük kullanım sonucunu "Sis leke kremi kullananlar" konulu başlıkta paylaştım arkadaşlar. yani tedavinin yarısındayım ama farka bakarsanız ne kadar memnun kaldığımı anlarsınız. evet cilt soyuluyo, kızarıyo, tehriş oluyo ama böyle çok rahatsız olduğun dönemlerde ara veriyosun kreme. 3 günde tekrar düzeliyo. bence 1 ay bu kötü görüntüye ve hisse katlanılabilir eğer leke probleminiz ciddiyse. kapatıcı kullanmayı bırakmak istiyorsanız deneyin derim ben. önce fotolarıma bakın ve farkı görün. ben çok memnunum. kadınlar klubünden öğrendiğim ilk işe yarayan formülüm oldu bu krem :64:

valla kızlar denk gelince yazmadan edemedim ben bio taches diye bir ürün kullanıyorum, cildimde kahverengi lekeler vardı bu ürünü duydum aldım bir emülsiyonu bir de maskesi var valla fiyatıda uygun hem gece hem gündüz aynı kremi kullanıyorsun uygun ve benim lekelerimde resemn azalma var aynı sorundan müzdarip arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum..

valla kızlar denk gelince yazmadan edemedim ben bio taches diye bir ürün kullanıyorum, cildimde kahverengi lekeler vardı bu ürünü duydum aldım bir emülsiyonu bir de maskesi var valla fiyatıda uygun hem gece hem gündüz aynı kremi kullanıyorsun uygun ve benim lekelerimde resemn azalma var aynı sorundan müzdarip arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum..

ya benim arkadaşımda kahverengi lekeler için kullanıyomuş da ona sormayı unuttum. kahverengi leke yok bende ama yüzüm çok çilli falan. acaba çilleri yoketmeye de yararmı ki bu bahsettiğin maske falan. şu bayramdan sonra gidip bir dermatologa da daışacagım biotachesle ilgili

ya benim arkadaşımda kahverengi lekeler için kullanıyomuş da ona sormayı unuttum. kahverengi leke yok bende ama yüzüm çok çilli falan. acaba çilleri yoketmeye de yararmı ki bu bahsettiğin maske falan. şu bayramdan sonra gidip bir dermatologa da daışacagım biotachesle ilgili

valla canım ben de kahverengi lekeler için kullandım fakat çiller içinde işe yarıyormuş sen tabi git danış ama bence kullanabilirsin ürünü..

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

aynı sorun bendede var lütfen eczacının telefon numarasını verirmisiniz....

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

aynı sorun bendede var filiz hanım telefon numarasını verirseniz eczacının sevinirimmmm..

merhaba kizlar,

benim suratimda sivilce lekeleri var degisik ürünler kremler denedim ama bi türlü kurtulamadim lekelerden,

tavsiye edebilceniz krem varmi?

selam kızlar benim anadoğma doğum lekem var kalçamda ve büyük bir leke sizin önereceğiniz bir ürün varmı

:14:

ben cildimdeki küçük kahverengi lekeler için bio taches diye yeni bir ürün kullanıyorum memnunum gözle görülür bir azalma söz konusu sivilce lekerli ve doğum sonrası lekeler için de kullanılıyor ürün ben tavsiye ederimmm..

Bu eczaneye ulaşabilmem için yardımcı olur musunuz arkadaşlar, teşekkürler...

Back