• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sevgili filiz hm.benimde yüzümde güneş lekeleri ve de doğum lekeri var.ne denediysem fayda etmedi.bana da özelden msj atıp ilacın adını ve de tam olarak nerede satıldığını yazarmısınız? ben de çok sıkıldım bu lekelerden.ya da bu ilacın adını ve de nerede satıldığını bilen ark bana özelden msj atabilir mi acaba?:5:

Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

eczacının adı nedir lütfen bilgi verirmisiniz....

Eczanenin ismi nedir acaba filiz hanım bende aynı dertten muzdaribim kullanmadığım krem kalmadı :(

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.

sinoz göz cevresi ve leke kremini kullanan kuzenim var yüzümde anlam veremediğim lekelerim vardı ve kuzenim kullandığı kremi verdi bana benimde kullanmam için. kullandım lekelerim azaldı.kuzenin bana verdiği azalmıştı bende alıp kullanmaya dewam etmek istiyorum.

kızlar merhaba sıteye yeni üye oldum ve burdaki yazılan bilgilerin bana cok faydası oldu. benım yüzümde bir senedir leke artısı olmustu kı artık yerlerini bıle ezberledim. burdaki leke tedavilerini okudum sonra karar verdim expigmentin % 4 aldım eczaneden.ayrıca doktorada gittim ısotrexin verdi onu pek kullanmadım ama. agustos ortası kullanmaya basladım expigmenti fakat bı gece cok sürmüşüm yüzüm tamamen şişti :( kıpkırmızı oldu 10 gun kullandıktan sonra bıraktım kırmızlıgın gecmeside bır haftayı buldu. bilincsiz kullandıgım için kendi canımı yaktım. doktorda 2 ay ıcınde sonuc alırsın dedı ben cok sürersem gecer zihniyetiyle hareket ettim. sonra bır ay kullanmadım bıraktım. günesde artık etkisini azalttıgında tekrar basladım. 15 gün oluyor düzenli kullanmaya baslayalı ılk gün sürdügümde yine bir kızarıklık oldu fakat cok hafıfdı .daha sonra cildim kreme alıştı. nohut büyüklügünde alıyorum yatmadan önce leke olan yerlere sürüyorum yüzümun cogu yerınde yan yana lekeler kremı yediriyorum yüzüme. yüzüm 15 gün sonunda pl pul dökülmeye basladı dün lekemin üzerindeki pul pul olmus deriyi tırnagımla hafıf kasıyodum ölmüs deri kalktı bı baktım leke kaybolmus nasıl sevındım anlatamam tamda umudumu kaybetmıstım artık gecmeyecek dıye diğer lekelerime yogunlastım umarım onlarda kaybolur zaman alıyor ama bende işe yaradı. kremı kullandıktan sonra derim pul pul luyor peelng ve buhar maskesı yapıyorum ölmüs derim atsın diye. ayrıca domateslı unlu maskede yuzumu beyazlatmada cok yardımcı oldu. sizlere cok tsk ederım paylasmak ıstedım cok yardımınız dokundu bana..

sinopdaki eczaneden bende sipariş verdim dün geldi ilk kez dün akşam uyguladım sonucu yazacağım zaman geçsin yanlız benden 35 tl istediler gönderdim bir arkadaş 25 tl demiş niye fiyat farklılığı hiç anlamadım

canım yazardımda kağıt annemlerin evde kalmış telefonun yazılı olduğu bir iki sayfa geriye git bir arkadaş yazmış telefonu

arkadaşlar benim yakın arkadaşım 2 kutu kullandı kremi ama hiç bir işe yaramadı lekeler için http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif . Cildinde bir ışıltı olusmaya başladı sanırım oda cildini nemlendirdiği için belkide. İkimizinde lekeler le başı hala dertte. Sonrasında ben jenerasyon diye bi firmanın naturaly diye bir ürününü aldım ama yine hiç işe yaramadı :50: Artık korkuyorum cildimi iyice yıpratıcam yorucam diye . Kadınlar klubunde sis leke kreminin işe yaradığını cok kişi söylemiş artık onu deneyeceğim umarım işe yarar :43:

bütün yazılanların hepsini üşenmeden tek tek okudum uzun yıllardır leke problemim var bir çok şey denedim artık denemekten yorulup hiç bir şey yapmıyordum tesadüf başka bi şey ararken googledan bu sayfayı gördüm başta umutlandım baya ama sonra lekeler geri geldi diye yazanlar oldugunu görünce umutlarım söndü ayrıca eski kullanıcılar da hiç yorum yapmamışlar lekeleri geri çıktımı bilmiyoruz geçici bi çözüm olacaksa cildi soymanın da mantığı yok gibi geldi daha çok hassaslaştırıp lekeye yatkınlığı artırır mı bilemiyorum aramızda cilt ile ilgili uzman kişiler varsa bu konularda bilgi verirse sevinirim ayrıca bu eczacı bey kendi sitesine bu forumdaki bazı olumlu yorumları kopyala yapıştır şeklınde alıntı yapıp yayınlamış dıyen arkadaşlar olmuş neden kendisi (forum beylere açık değil) ya da bayan bi eleemanına kendi adına bi şeyler yazdırmıyor bu forumu takip ettiğini düşünüyorum neden lekelerin geri gelmesiyle ilgili bi açıklama yapılmıyor

SİNOPTAKİ ECZACININ NUMARASINI GÖREMİYORUMM....BENİM İÇİN ÇOOOKKKKK ÖNEMLİ LÜTFEN BİRİSİ MAİL ADRESİME YOLLAYABİLİRMİİİ??????
NUMARALARI GÖREBİLEYİM DİYE ÜYE OLDUM FAKAT HALA XXXXXXXXXX ŞEKLİNDE GÖRÜNÜYORR...

melahat_teke@hotmail.com

aynı skeılde bende dogumda ınnaılmaz sıvılceleırm oldu oncede olurdu ama dogumda cıldım perısan oldu bende bu kremı denemek ıztıyorum cocugumu cok sık emzırmıyorum sutum olmuyor daha cok mama kullanıyor o yzuden kullanabılırım sanırım bu kremı banada ozel mesajla yda yilbahar@gmail.com adresıne bu yerın telefonunu atabılırmısınız
tsk.

Arkadaşlar daha önce hiç duydunuzmu bilmiorum ama size Total Face Lift i tavsiye ediyorum.
Kullanın 10 yaş gençleşin. başkada bişey demiorum :) yüzdeki bütün lekeleri yok ediyor.

Neden internet site adresi açık şekilde yazılmıyor ki? Site adresi yada telefon numarası verirmisiniz.Benim lekelerim gözaltımda acaba zararı olurmu?

Back