• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar ben havuza girmeden kısa bi süre önce ağda yaptırdığım için ağdada bi miktar tahriş olan deri güneşten daha fazla etkilendi. belli bi bölgede daha fazla bronzlaştı ve leke kaldı. bu zamanla geçermi acaba kendi kendine?fikri olan var mı?:97:

arkadaşlar ben havuza girmeden kısa bi süre önce ağda yaptırdığım için ağdada bi miktar tahriş olan deri güneşten daha fazla etkilendi. belli bi bölgede daha fazla bronzlaştı ve leke kaldı. bu zamanla geçermi acaba kendi kendine?fikri olan var mı?:97:

şimdiye kadar geçmediyse sanırım geçmez soyucu bır krem ve yanında onarıcı bişey kullanırsan cabucak kurtulursun sanırım

şimdiye kadar geçmediyse sanırım geçmez soyucu bır krem ve yanında onarıcı bişey kullanırsan cabucak kurtulursun sanırım

doktor bi krem önerdi aslında ama ilaç değil, özel bi firmanın kremi.. bodytone muş adı.. kullanan var mı aranızda? alsam mı bilemiyorum..

arkadaşım lütfen hidayetcan_27@hotmail.com adlı mail adresime ecza tlf mesaj atarmısın şimdiden teşekkürler yada eczane adını
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX

bence ciltteki lekelr için en etkili krem biotaches. önceden başka markalar da denedim ama bu kadar işe yarayanıa denk gelmedim

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım :(( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil :(( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi :((

:5::5:

dün eski resimlerime baktım.şu anki halimle arada müthiş fark var.zaten gören herkes de aynı şeyi söylüyor.hem benim cildimde öyle rahatsız edici kızarıklık ve soyulma olmadı.sanırım cilt tipine göre farklı etkiler ortaya çıkabiliyor.ben yağlı bir cilte sahibim.deneyin derim arkadaşlar.gerçekten memnun kalacaksınız.üstelik öyle çok da pahalı bir ürün de değil.keşke daha önce haberdar olabilseydim de kullanabilseydim diyorum ben.

merhaba bende sinoptaki eczanenin telefonunu rica etsem çok merak ettim bende kullanmayı düşünüyorum aysun__bicer@hotmail.com teşekürler canım bekliycemm

arkadaşlar merhaba

leke kremini ben de almayı düşünüyorum ama tüm numaralar forumda silinmiş, nasıl ulaşabiliriz.

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım :(( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil :(( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi :((

aynı sorunu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum böyle bi konu açmıştım hatta ona bakabilirsin belki yardımcı olur

sinopda merkez eczanesi eczacıda mustafa erşahin tel numarası yazınca siliniyor siz googleden bakın

canım geçer merak etme ben yüzüm zamanın bir vaktinde iğneli epilasyon yaptırmışdım yapılan bölge zamanla resmen yanık görüntüsü aldı yara gibi bir izdi ama geçdi o geçdiyse emin ol seninkide geçer resmen yaraydı benimkisi yanık yarası hiç emaresi bile yok ama dikkat et oynama fazla işlem melhem krem sürme bence cildin kendi kendine yenilenmesini bekle.Birde hangi krem böyle yapdıkı bu bizim sinopdaki eczanedeki kremmi eğer o kremse benim bildiğim az miktarlarda sadece problemli bölgeye sürmek gerekiyor diye okumuşudmu ben daha henüz siparış etmedim

Benimde güneş lekelerim var yazları daha yoğun çıkıyo yaz kış 50 faktör kullanmama rağmen hala bi sonuç alamadım yeni bi kreme başladm işe yararsa yazarım.

Cilt lekeleri için eczaneden Unitone 4 aldım. Eczacı çok etkili bir leke açıcı olduğunu söyledi. Güneş lekeleri için aldım. Set halinde satılıyor. Yıkama jeli, serum ve krem. Kullandıktan sonra sonuçlarını buraya yazarım.

filiz hanım cilt lekeleri için hazırlattığınız ilacı hangı eczane oldugunu ve telefon numarasını verebilir misiniz ? şimdiden teşekkürlr.

kızlar 100 mesajı doldurmadıgım için özelden mesaj atamıyorum ama bana atabilecek olaN KİŞİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRMİ BU ECZANENİN İSMİNİ NUMARASINI LÜTFEN.....
sivilce lekelerine de iyi geliyodur eminim:18:

Selam herkese.Aslında forumu sürekli ziyaretçi olarak takip ediyordum ama bugü üye oldum ve bu ilk mesajım.Aranızdan bazılarında bulunan malum lekeler bende de mevcuttu.Yaklaşık 3 yıldır en sevdiğim mevsim kabusum olmuştu.Hiçbirşey yokken denize girdiğim bir günün akşamında döndüğümde bir sürü lekem oldu.Tatilden döner dönmez doktora koştum.O da basit bir muayene ile adını şu an unuttum ama hidrokinon içeren kremlerden birini verdi.Üstelik sadece gece kullanmam gerektiğini de söylemedi.İlacın kortizon içermesi ve yanlış kullanım sonucu belkide kalıcı izler ve pigmentlerde deformasyona uğratması ihtimali zaten yeterince can sıkıcı iken bir de günlerce aylarca yara bere içinde dolaştım.Ayrıca sonuç çok da başarılı olmadı ufak bir bölge dışında.Artık cildim soyulmaktan o kadar tahriş olmuştu ki kendi kendime ilacı bıraktım.Başka bir doktora daha gittim.O da aynı ilacı verdi.Tabii almadım.Bu arada kış olduğu için sizlerde de olduğu üzere renkleri solmuştu ve bende belki bu yaz geri gelmez düşüncesi ile başka birşey kullanmadan yazı bekledim.Ama yaz geldi ve maske lekelerim tekrar aynı yerlerindeydi.Hem de daha koyu ve daha geniş bir alanda.Birşey yapmadım ve bu sefer dermokozmetik destek alayım dedim.Babe kullandım 2 ay kadar.Hiçbirşey fark etmedi.Direk kestim.Lancomeun leke kremi çıkmıştı onu aldım.Biraz hafifletir gibi oldu.Kış geldiği için de söndüler zaten.Ama yaz gelince kabusta geri döndü.Son olarak geçen sene kış başında bu seferde yeni çıkmış olan clinique serumu aldım.Fark ciddi olmasada biraz başarılı olacak gibiydi ancak serum o kadar çabuk bitiyordu ki bunu ne kadar deneyebilirdim bilmiyorum.İlk şişe 28 günde bitti.Üstelik ucuzda değil.Lancome kullanarak geçen seneyi bitirdim.Mayıs itibari ile bu yıl Eylül ayına kadar hiçbirşey kullanmadım.Ama artık gerçekten tükenmiştim.Bir sonuç elde etmek istiyordum.Sayısız araştırma yaptım.Yüzlerce yazı okudum.Kimyasal peeling ya da benzeri işlemler yaptırmaya da cesaretimi bir türlü toplayamadım.Evet kozmetik bir problemdi ama bembeyaz cildimde çıkmaları beni çok ama çok üzüyordu.Bu arada evliyim ve yaklaşık 10 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.Yüzümdeki lekeleri ilk dönemde güneş lekesi zannediyordum ama zamanla öğrendim ki bu melasma denilen ve genelde hamilelik ya da doğum kontrol hapı kullanımı sonucu ortaya çıkan maske şeklinde yüzü kaplayan lekelerden.Dolayısı ile sonucu ne olur bilmemekle birlikte geçen ay doktorum kontrolünde önce hapı bıraktım sonrada internetten yaptığım araştırmalar neticesinde unitone 4 kremi almaya karar verdim.Kızlar günlerce dua ettim.Eğer dedim bu krem işe yararsa üye olup hemen yazacağım.Ve bugün yazmaya karar verdim.Bu krem gerçekten işe yarıyor.MAŞALLAH diyelim.Okuyan herkeste desin lütfen :) Eczanede sadece kremi almayı düşünürken karşıma çıkan kiti aldım.İçinde bir adet peeling jeli,unitone 4 ve bir de 20 korumalı kremi var.Sabah akşam peeling yapılıyor.Unitone 4 ise sadece akşamları sürürlüyor.İçeriisnden çıkan Türkçe kılavuzda sabah akşam yazsa da ben ısıspharmanın yabancı sitesine de baktım.Sadece gece diyor.30 korumalı krem sabah peelinden sonra.Sürmeye başaladıktan birkaç gün sonra yavaş yavaş soyulmaya başladı cildim.Ama belli belirsiz.Gözünüze çarpmayan bir biçimde.En önemlisi renk tonunda ciddi bir açılma var.Çok ama çok mutluyum.Kullanmaya devam edeceğim.En az 3 en fazla 6 ay kullanmamız gerekiyormuş.İnşallah bu iyileşme süreci dvam eder ve bu yaz maske geri gelmez.Sevgiler...

arkadaşlar meşhur arama motoruna lekeye son yazarsanız çıkan ilk site size gerekli bütün bilgileri verecek... ayrıca "sis leke kremi kullananlar" konulu başlıkta ayrıntılı yorumlar mevcut

Back