• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tatlım pkı lekelerı nasıldı bn baya bişi denedım pek sonuc vermedı şimdi baska bi krem kullanıyorum ama nasıl sonuc verecek daha bılmıyorum 6 gun oldu .bnde korkuorum sımdıde denemeye :25:

arıyorum açmıyor adam ya...
cebide aradım sabit telefonuda açan yok...
beni beğenmediler mi ne:1::1:

cnm eğer pazar aradıysan cevap vermiyr ,çünkü eczacı beyefendi malum pazar günleri kapalı ,bende şu an kullanıyorum daha ilk hafta çok memnunum,cildim soyuldu ve lekeler gidiyor yavaş yavaş:):52:

ARKADAŞLAR SLM ARANIZA DAHA YENİ KATILDIM , ADIMDAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZRE İZMİRLİYİM FİLİZ İSTANBUL ADMİNLİ BİR BAYANIN SİNOPTAKİ ECZANE VE YAPTIĞI KREMLER HAKKINDA YORUMLARI OKUDUM ÇOĞU KİŞİ MEMNUN BEN ŞUAN ORDU İLİNDE İKAMET EDİYORUM LÜTFEN BİRİ RİCA ETSEM BU ECZACININ TLFONUNU VEYA MUSTAFA BEYİN , YADA ECZANENİN İSMİNİ YAZABİLİRMİ ?LEKELERİMDEN ÇOK RAHATSIZIM E MAİL: gokdeniz.ela@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

BLUE OCEAN ADLI LEKE KREMİNİ ARAŞTIRDIM BUYRUN ;
BU ARADA KENDİ KENDİME KONUŞUYORUM AMA NEYSE
Blue Ocean Leke Kreminin faydaları:

•Cildin rengini açar
•Yaşlılık lekelerini örtücü özelliğe sahiptir
•Güneş lekelerini kapatır
•28 günlük düzenli kullanımdan sonra cilt renginin açıldığı görülmektedir. Kullanım bırakıldıktan sonra dahi 10 gün daha etkisini devam ettirmektedir.
•Kendi grubunda SPF 15 ( güneş koruma faktörlü ) tek kremdir.

LEKE KREMİ

Blue Ocean Leke önleyici Kremi, ince çizgileri,yaşlılık lekelerini ve güneşten kaynaklanan çeşitli cilt lekelerini azaltmaya yardımcı olur. Bu doğal ürün cildin ölü deri tabakasını dökmesine yardımcı olurken kolajen ve elastin üretimini de uyarır. Cildin üst tabakasında ki hücrelerin daha sağlıklı çıkmasına yardımcı olur. Cildin renk tonunu düzenler, sağlıklı ışıltılı görünmesini sağlar.

Cildimiz 3 tabakadan oluşmaktadır.

Epidermis: Cildin en üst tabakasıdır nemi hapseder ve toksinlerin vücuda girmesini önler.

Dermis: Cildin ikinci tabakasıdır (Çatlakların oluştuğu tabakadır) .Cildimizin kolajen ve elastin liflerini ürettiği bu bölge cilde dolgunluğunu ve elastikiyetini sağlar.

Hipodermis: Cildin üçüncü tabakasıdır yağ ve bağ dokularından oluşmaktadır.

Blue Ocean Leke önleyici Kremi, epidermise nüfus ederek dermise ulaşır ve onarımı gerçekleştirir. Elastin cildin esnemesini, kolajen de sarkmasını engeller.

LEKE KREMİNİN İÇERİĞİ
Aqua , Ceteareth-25,Caprylic/Capric Trigyceride,Cetyl Alcohol,Coco-Caprylate/Caprate,Ceteareth-6(and)Stearyl Alchol,Glycerin,glycreyl stearate,belis perennis (daisy),Flower Extract,Jojoba (buxus chinensis) oil ,Cetearyl octanoate,Grape Seed oil,cyclomethicome,dimethicone ,panthenol,tocopheryl acetate,allantoin, disodium pca,antioxidant, sodium polyacrylate,Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, Bis-ethylhexyloxphenol methoxyhenyl triazine,disodium edta,benzoic acid,sorbic acid,dehydroacetic acid,benzyl alcohol,frangrance.

Bir kutusu 50 ml dir.

28 günlük düzenli kullanımdan sonra lekelerin rengi acılır ve bıraktıktan 10 gün sonra dahi etkisi devam eder.

Papatyadan elde edilmiş cilt rengi açıcı bu ürün , yaşlanmadan dolayı oluşan lekelere karşı pigmentlerin dengeli şekilde yayılmasını saglar,düzenler ve cildin rengini acmaya yardımcı olur.
Herhangi bir sebebten oluşan yanık lekelerinde de etkilidr.

GENÇLİK İNCİLERİ

Çok eski çağlardan beri, Ay inci ile sembolize edilir. Tinsellik, büyü ve dişilik; bütün bunlar Ebedi Güzellik fikrini uyandırır. Bir parça saf sedef veya bir kum taneciği bir istiridyenin kalbinde buluştuğunda, yıllarca, güzel bir inci oluşumuna yol açan, sedef tabakalarını yaratacak hücrelerin aktivitesini başlatır.ı.

Duyular için bir lüks. Blue Ocean her detayı dikkatle tasarlanmış bir bakımdır. İnanılmaz yumuşak ve eriyen yapılarıyla şahane kokuları tüm bedeni ve yüzü sarar. Günlük cilt bakımında eşsiz duygular yaratan incilerin kucaklayışı.

Doğa ve teknoloji. Cildin doğal foksiyonlarını yeniden harekete geçirmesine olanak veren Blue Ocean bakımının yaratılmasını sağlayan iki vazgeçilmez gücün birlikteliği. Cilde inanılmaz güzel ve genç bir görünüm kazandıran yoğun hücresel üretimi destekleyen, Leke karşıtı bir çözüm.

La beauté scintillante venant de la perle, yüksek konsantrasyonlu içerik maddelerin birleşimi ile formüle edilmiştir. Geçen zamana karşı savaşan sıra dışı içerikler. Formüllerin kalbinde, cildin vazgeçilmez fonksiyonlarını yeniden harekete geçiren, Leke ve sivilce izlerini tedavi eden, onu koruyan ve leke belirtilerinin düzeltilmesine katkıda bulunan mükemmel EXCEPTIONAL MULTI-PERFECTION INTENSIVE PROGRAMME "TEKNO MARIN" içerikler taşır.

Cilt lekeleri problemi; cilt yüzeyindeki melanin in eşitsiz dağılımından kaynaklanır. Cildinizin alt tabakalarından biri olan bazal tabakada bulunan melanosit hücreleri; melanin üretmekten sorumludur. Bu hücreler aynı zamanda yüzeye doğru da çıkarak cilde rengini verir. Melanin üretim miktarı kişiden kişiye, ırktan ırka değişir..

Koyu renk tenli kişilerde melanin üretim miktarı daha fazladır. Melanin aslında bir filtre gibi çalışarak cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korur. Güneşe fazla maruz kalmak ve güneş koruma kremi kullanmadan güneş altında bulunmak, melanin üretimini tetikleyerek ciltteki pigment miktarının arttırır ve durum sonucunda leke oluşumu baş gösterir.

Yaşa bağlı oluşan kahverengi lekeler de cildin yüzeysel tabakalarında eşitsiz melanin birikiminden kaynaklanır. Cilt lekelerinin oluşumuna sebep olan faktörler ise hamilelik,doğum kontrol haplarının kullanımı, menopoz veya stres gibi hormonal dengesizliklerdir. Aknelerin neden olduğu ciltteki yüzeysel iritasyon sonucunda kahverengi lekelerin oluşumu da gözlenebilir.

LEKELERLE BIRAKIN Blue Ocean SAVAŞSIN.!

Vücudumuzun aynası olan cildimiz kronik yorgunluğa, sağlıksız beslenmeye ve fiziksel ya da duygusal zorlanmalara karşı reaksiyon verir. Anti aging konusunda çok satan kitapları olan dermatolog Dr.Ashley der ki: "Zaman cildinizin en büyük düşmanı değildir; cilt lekeleri dahil yaşlanma sürecini tetikleyen olumsuz faktörlerin başında güneş, sigara içmek (veya içilen ortamda bulunmak), çevresel toksinler, özellikle A,C,E vitaminleri ve folik asit açısından yetersiz ve sağlıksız bir beslenme, aşırı alkol tüketimi, stres, sert sabunlar veya yanlış nemlendiriciler ile uyku bozuklukları gelir."

30 lu ve 40lı yaşlara eriştiğimizde melanosit hücreler güneş hasarına karşı savaşma kabiliyetini yitirir ve eşitsiz pigmentasyon’a yol açar.

KULLANIM ŞEKLİ

Sabah akşam temizlenmiş cilt yüzeyindeki lekelerin üzerine masajla yediriniz.Dilerseniz üzerine günlük bakım kreminizi kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar nerdesiniz total face lift adlı krem kırışıklıklar içinmiş oysa ben leke kremi arıyorum şu sinoptaki mustafa beye bir ulaşabilsem
kimse yokmu ? bu sitede insanın başına iş gelir

ben total face lift diye bir krem duydum kullanan veya bilgisi olan varmı wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Annem kullandı,Çok memnun kaldı.Anında gideriyor kırışıklığı.Annem misafirliğe gelen herkese tavsiye ediyor bende sana tavsiye edeyim :))

Google a yazınca total face lift diye sitesi çıkıyor zaten oradan da gerekli bilgiyi alabilirsin

Arkadaşlar nerdesiniz total face lift adlı krem kırışıklıklar içinmiş oysa ben leke kremi arıyorum şu sinoptaki mustafa beye bir ulaşabilsem
kimse yokmu ? bu sitede insanın başına iş gelir

merhabalar,oriflame* in even out --gece ve gündüz kremi özellikle lekeler içindir,bilgilerinize...

Back