Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pardon ama orası neresi?

zamanında varolan lekelerimi gidermek için çok uğraştım ve deneyimlerimle söyleyebilirim ki eğer lekenin neden oluştuğunu bilmiyorsanız boşuna kürek çekiyor olabilirsiniz.
kullandığınız ilaçlarla güneşin etkileşimi,gebelik,özellikle doğum kontrol hapları,aşırı yorgunluk,depresyon vb.. pek çok nedeni var koyu renkli cilt lekelerinin.mümkünse düşünün leke ilk çıktığında hangi ruh halindeydiniz veya hangi ilaçları kullanıyordunuz.sorunu belirledikten sonra çözüme gitmek işinizi kolaylaştırır.iyi okuyun,bu krem benim lekelerimi geçirdi diyen kişinin lekeleri hangi sebeple oluşmuş!!
yoksa başkasına etkili olan kremin sizde etkili olmayışına sıkılıp durursunuz.

herkese kolay gelsin

haklısın da arkadaşım ben doktora gittim bu yüzden ve hiç sormadı nasıl başladığını. bilinen 2 tane krem verdi: expigment ve advantan. olmazsa gel lazer uygulayalım dedi. sanmıyorum öyle derinden düşündüklerini...:26:

ben biliyorum lekelerimin neden oluştuğunu hamileyken oluştu doğumdan sonra azaldı ama gitmedi arkadaşlar ben bu kremi sipariş vermeyi düşünüyorum bu güne kadar sayfayı takip ediyorum aranızda bu kremi gebelik lekeleri için kullanıpta lekeleri tamamen kaybolup ve sonradan lekeleri tekrar çıkmayan varsa lütfen cevap yazsın ona göre isteyeceğim çünkü bazıları lekelerin tekrar çıktığını yazmış bunlar gebelik lekelerimiydi lütfen cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederimmm

Selam,
Bu kremden ben de aldım. Ama daha kullanmaya başlamadım. Kulladığımda sonuçları size yazarım.
Umarım faydası olur bugüne kadar o kadar çok ürün denedim ucuz pahalı kesin çözüm bulduğum bişey olmadı. Son bir yıldır sadece 50+ güneş koruma sürüyom yaz kış sanki cildim daha bir rahatladı... Zaten benim lekelerim yazın koyulaşıyor kışın daha az belirgin. En yoğun alnım da var sonra yanaklarımda. Ama cildim çok hassas bu bir gerçek...
Görüşmek üzere....

lekeleriniz gebelik lekelerimi ???

bu bahsettiginiz ilaci sadece sinoptaki eczaci mi yapiyor? burdaki eczaneler yapmaz mi boyle ilac??

Merjabalar kızlar başka bir konuya cilt lekeleri ve beyazlatma ile ilgili kullandığım bir ürün hakkında yazmıştım aynısını burayada kopyalayayım sorusu olan sorsun cevaplamaya çalışırım insan kendi cildini beğenmemesi kadar kötü birşey yok.

ben bir internet sitesinde fair and lovely cilt beyazlaştırıcı krem diye bir ürün gördüm ürünün videosuda vardı izledim çok etkilendim tam bana göre bir ürün dedim kendi kendime daha önce kullanan olup olmadığını işe yarayıp yaramadığını formda sordum ama cevap alamadım şansa dedim ürünü geçen ay aldım kullandım tecrübelerimi paylaşayım istedim. benim yüz rengim oldukça koyu sarıya kaçıyor hiçte sevmiyorum vede lekeler vardı en çok bu yüzden kullanmak istedim ürünü 1 ayda yüzümün rengini 2 ton açtı bile lekeleride o kadar küçültüki gözlerime inanamadım ben 2 kutu almıştum hergün sabah akşam sürüyorum 1 kutusunu bitirdim yüzümde çok iyi sonuç aldım koltuk altımda ve bikini bölgemdede ağdadan dolayı kararmalar vardı oralarada uygulamaya başladım geçen hafta o bölgelkeride bir miktar açtı tavsiye ederim bu ürünü bakimli ol mak c om diye bir siteden almıştım

benim gebelikten önce oluşmaya başlemıştı ama cok değil. gebelikte çok arttı doğumdan sora rengi açıldı ama kaybolmadı. yazın koyulaşıyor tabiki ama bu krem(sis) tüm lekelere iyi geliyo.tanıtım sitesinde yazıyo.lekeyeson.çom
bazı arkadaşlar lekelerin tekrar çıktığını yazmışlar. güneş koruyucu kullanılmazsa tekrarlayabilir bu çok mantıklı bence. tekrarlamasının kremle ilgisi yok.cildi güneşten korumakla alakala bence. ben memnunum. lekeler tekrar çıkarsa tekrar kullanırız. çözümü bulduk nasılsa...

öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığınız için ama benim endişem şu lekelerin her oluşmasında bu kremi kullandık diyelim cild soyula soyula başka cilt hastalıklarına yol açmasın ama ben yinede 1 kez olsun kullanacağım inşallah lekelerim gecer ve bir daha çıkmaz bir de güneş kremi olarak sebamet 50 faktör kullanıyorum aceba kremler arasında fark varmı ??

normal bir cilt doktoru değil esas gitmemiz gereken doktorlar kozmetik dermatoloji uzmanları olmalı.çünkü bu tarz konular tamda onların alanına giriyor.lekelerin gerçekten canını sıkıyorsa bunu bir araştırmanı öneririm.

gebelık lekelenmelerı ve güneş lekelerıne mukemmel bı krem ben bılıyorum arkadaşlar
bella b glowing krem soymadan tedavı eden dunyadakı tek krem yaz kış kullanılabılıyor guzel içeriği sayesınde aynı zamnda parlaklık ve nemlendırıyor arkadaslar bı arastırın. ben gebelık oncesı kullandım mukemmel sonuc aldım bı arkadasımda lekenlmesı oldu ona onerdım lekesı tamamen gıttı :)

iyi de lekeler öyle bi günde oluşmuyor ki.sizin ne kadar sürede oluştu. benim yaklaşık 5 yıl oldu sonunda bu kremi buldum.

iyi de lekeler öyle bi günde oluşmuyor ki.sizin ne kadar sürede oluştu. benim yaklaşık 5 yıl oldu sonunda bu kremi buldum.

benim hamilelikten önce cildimde hiç leke yoktu hatta bu ikinci gebeliğimdi oğlum var 11 yaşında oğluma hamileyken hiç leke çıkmamıştı belki o zaman 18 di yaşım ondandır bu hamileliğime kadarda cildimde ne pürüz ne leke çok düzgündü yani ikiz kızlarım oldu belki yaşımdan belki ikiz olduklarından çok leke kaldı kızlarım 15 aylık yani yaklaşık 2 yıl oldu lekelerime üstelik kıbrıstayım buranın yaş kış güneşi var belkide ondandır artık her nedense kaldı lekeler gitmiyo aynaya bakmak istemiyorum artık bugün aradım sipariş için ama mustafa bey yokmuş yarın yine arayacağım inşallah hepimizin lekeleri tamamen kaybolur ve geri dönmez iyi gecelerrr

benimkilerin de oluşması bir 7 yıla dayanıyor. önce syah benlerle başladı. ama özellikle şu iki yıldır çok arttı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…