birazcik cilt egitimi almis olarak demek istedigim ve yazdigim gibi recetesiz yani herkez dermatolog tavsiyesi olmadan zararlida olabilecegi icin dikkatli olmalari daha iyi olur diye düsünüyorum bazilarinin cünki ciltleri ikinci/ücüncü cilt tabakasina kadar soyulduguna göre.....
bende buna benzer creme kullaniyorum dermatologumdan recete alarak cünki hic bir eczane burada recetesiz satmiyor cilt soyan kremeleri ciltkanser edici özellikleride olabilecegi icin. Bilmem anlatabildimmi ne demek istedigimi.
neden kullanalar yorum yapmıyor..........
yorum yaptık ama bi daha yapalım madem. Ben çok memnunum.iyi ki kullanmışım.
zamanında varolan lekelerimi gidermek için çok uğraştım ve deneyimlerimle söyleyebilirim ki eğer lekenin neden oluştuğunu bilmiyorsanız boşuna kürek çekiyor olabilirsiniz.
kullandığınız ilaçlarla güneşin etkileşimi,gebelik,özellikle doğum kontrol hapları,aşırı yorgunluk,depresyon vb.. pek çok nedeni var koyu renkli cilt lekelerinin.mümkünse düşünün leke ilk çıktığında hangi ruh halindeydiniz veya hangi ilaçları kullanıyordunuz.sorunu belirledikten sonra çözüme gitmek işinizi kolaylaştırır.iyi okuyun,bu krem benim lekelerimi geçirdi diyen kişinin lekeleri hangi sebeple oluşmuş!!
yoksa başkasına etkili olan kremin sizde etkili olmayışına sıkılıp durursunuz.
herkese kolay gelsin
Selam,
Bu kremden ben de aldım. Ama daha kullanmaya başlamadım. Kulladığımda sonuçları size yazarım.
Umarım faydası olur bugüne kadar o kadar çok ürün denedim ucuz pahalı kesin çözüm bulduğum bişey olmadı. Son bir yıldır sadece 50+ güneş koruma sürüyom yaz kış sanki cildim daha bir rahatladı... Zaten benim lekelerim yazın koyulaşıyor kışın daha az belirgin. En yoğun alnım da var sonra yanaklarımda. Ama cildim çok hassas bu bir gerçek...
Görüşmek üzere....
arkadaşım ilk defa bu akşam sürdüm ben de kaçıncı günden itibaren soyulmaya başlıyor?
arkadaşım ilk defa bu akşam sürdüm ben de kaçıncı günden itibaren soyulmaya başlıyor?
ben biliyorum lekelerimin neden oluştuğunu hamileyken oluştu doğumdan sonra azaldı ama gitmedi arkadaşlar ben bu kremi sipariş vermeyi düşünüyorum bu güne kadar sayfayı takip ediyorum aranızda bu kremi gebelik lekeleri için kullanıpta lekeleri tamamen kaybolup ve sonradan lekeleri tekrar çıkmayan varsa lütfen cevap yazsın ona göre isteyeceğim çünkü bazıları lekelerin tekrar çıktığını yazmış bunlar gebelik lekelerimiydi lütfen cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederimmm
benim gebelikten önce oluşmaya başlemıştı ama cok değil. gebelikte çok arttı doğumdan sora rengi açıldı ama kaybolmadı. yazın koyulaşıyor tabiki ama bu krem(sis) tüm lekelere iyi geliyo.tanıtım sitesinde yazıyo.lekeyeson.çom
bazı arkadaşlar lekelerin tekrar çıktığını yazmışlar. güneş koruyucu kullanılmazsa tekrarlayabilir bu çok mantıklı bence. tekrarlamasının kremle ilgisi yok.cildi güneşten korumakla alakala bence. ben memnunum. lekeler tekrar çıkarsa tekrar kullanırız. çözümü bulduk nasılsa...
haklısın da arkadaşım ben doktora gittim bu yüzden ve hiç sormadı nasıl başladığını. bilinen 2 tane krem verdi: expigment ve advantan. olmazsa gel lazer uygulayalım dedi. sanmıyorum öyle derinden düşündüklerini...:26:
öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığınız için ama benim endişem şu lekelerin her oluşmasında bu kremi kullandık diyelim cild soyula soyula başka cilt hastalıklarına yol açmasın ama ben yinede 1 kez olsun kullanacağım inşallah lekelerim gecer ve bir daha çıkmaz bir de güneş kremi olarak sebamet 50 faktör kullanıyorum aceba kremler arasında fark varmı ??
iyi de lekeler öyle bi günde oluşmuyor ki.sizin ne kadar sürede oluştu. benim yaklaşık 5 yıl oldu sonunda bu kremi buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?