Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
anlamadığım bişey var:neden bo forumda yorum yapanların çoğu yeni üye ve neden topu topu 50-60 yorumları var ?...

mrh arkadaşlar bende bu kremi almak istiyorum fakat kararsız kaldım çünkü kimse tamamen geçti diye yazmamış ne yapacağımı bilmiyorum lekeleri tamamen geçen arkaşlar varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim

ya bende uçuk lekesi var çokta belli oluyo..kullnmadığım krem kalmadı...önere bileceginiz leke gidericisi krem varmı..

Kızlar ben azimle kullananlardanımbir ayı gectı ama haftada sadece ıkı gun kullanıyorum hafta sonuna denk getırıyorum soyulma cok oluyo bende cunku mtlaka surdugumun ıkıncı gunu acayıp soyuluyo.Yuzde 80 e vaan duzelme var ama hala gecmedı ız bukadarına da sukur sımdılık gecerse tamamen yazıcam buraya merak etmeyın ceken bılır bu derdı.

Kemaniye..uçuk lekesi zamanla, kendiliğinden geçer..birşey kullanmana gerek yok..yani leke açıcı falan..

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar. benm yüzümde kahverengi lekeler yok ama sivilcelerden kalma koyu kırmızımsı ufak sivilce lekeleri var. Bazen sivilce cıkıyor ama iltihaplı ve iri deil. Aradım Sinop'taki eczaneyi bana kremin daha çok doğum lekesi, güneş lekesi gibi lekelere faydalı oldugu söylendi. ''Sivilceniz var sonra cıkabilir napıcaksınız peki?'' gibi biraz tereddütlü konuştu sanki...Alıp almamakta kararsızım. Benm gibi olan ve ve bu kremi kullanan arkadaslar varsa işe yarayıp yaramadığını yazabilir mi...Teşekkürler.

kullanan arkadaşlarmemnun olup olmadıklarını buraya yazarlarsa çok iyi olur..

ben sadece 3 gün kullandım ve çok memnun kaldım.alnımdaki lekeler daha koyu,elmacık kemiklerimdekiler ve bıyık bölgemdekiler daha açıktı.yanak bıyık bölgemdekiler geçti,alnımdakinin de rengi açıldı.bayram dolayısıyla tekrarlamamıştım.hafta sonu tekrar sürecceğim.çok soyulma oluyo çok geriliyor yüzüm çünkü.Bide fazla kızarmıştı.öyle işe gittim düşünün.bana acıdılar resmen ne bu halin diye.ama soyulmalar bitince yüzün çok güzel olmuş dedi herkes.bu da beni çok mutlu etti.bakalım bu kez ne kadar kızarıp soyulacağım:)

bişey sormak istiyorum,ben kremi gece yatarken sürüyorum,sabah da yüz temizleyiciyle yıkıyorum temizlemek için.İlla yatarken mi sürmek lazım.akşam boyunca yüzümde dursa aynı etkiyi vermez mi acaba?Bebeğim var,emzirmeye kalkıyorum.gece dokunacak diye rahat uyuyamıyorum.
bir de Hangi temizleyiciyi kullanıyorsunuz.Benim temizleyicim peeling etkili,sanırım tahriş eden ve çok kızarmasına sebep olan o....

ben mustafa beyin kremini kullananlardan biriyim.bugün tam bir ay oldu. sonucu herkesle paylaşmak istiyorum.kremi yine bu forumdan bulmuştum.Filiz Hanım sayesinde. kendisine ve mustafa beye çok teşekkürler. benim de yüzümde gittikçe artan güneş lekeleri vardı.özellikle alnımda. ne kremler kullandım ne paralar verdim. çare olmadı.psikolojim bozuldu adeta. sonra bu kremi kullandım. başlangıçtan bugüne kadar da yüzümün fotoğraflarını çektim. kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra yüzüm kızarmaya ve yanmaya başladı. kremi aynen mustafa beyin dediği gibi kullanmak lazım. yoksa acı çekersiniz. kızarma öle böle değil.zamanla yüzüm yanmış gibi kızardı ve kabuk bağladı . herkese açıklama yapmam gerekti çok dikkat çekiyor çünkü fondötenle kapatmak mümkün değil.işe de gitmem lazım.arkadaşlarım,öğrencilerim herkes endişeyle soruyordu noldu diye.ama o kabukların altından mis gibi taze bir cilt çıktı.yıllardır biriktirdiğim "ben"lerim bile kayboldu. gençleştiğimi sölüyorlar.şimdi herkes kremi soruyor. en yakın tanığım eşim bile hayran kaldı. şiddetle öneriyorum ama biraz yanmayı ve kızırmızı gezmeyi göeze almak lazım. benim lekelerim iki hafta içinde geçti .cildim kremi tanıdı şimdi hafif soyuluyor ve kızarıklıklar da hafifledi ama hala sürüyorum iyice iyleşsin cildim diye.nasıl güvendin de kullandın diye soruyorlar ama insan o kadar care aradıktan sora bunu da kullansam nolur diyor. sinoz neostrata. unitone gibi kremler lekelerin rengini açıyor. tedavi etmiyor. lekelerin geçmesi için soyulması lazım. artık çok iyi korumak gerekiyor.tekrar olmaması için.
pamela hanım ben de emziriyorum ama bi sorun olmadı gece kalkınca zaten cilt kremi emmiş oluyo hafif sürüyosunuz zaten. mustafa beyin kullanma talimatlarına uyarsanız hiç bi sorun olmaz. gece sürmek gerekiyor sanırım çünkü florasan ışığından bile korumak gerekiyor.

ben doğal sabuna döndüm. cildime uygun kayısı özlü sabun kullanıyorum. özellikle peeling yaptım cildimin soyulmasına yardımcı olsun diye ama iyice kızardı ve yandı. sanırım bu kremle sadece nemlendirici kullanmak lazım.krem yeterince soyuyor zaten.

Bende gece emziriyorum ve gece lambası kullanıyorum.Bu kremi sürdüğümüz zaman hiç gece lambası olan bir odada bile mi uyumayacağız?

Birde siz anlatınca korktum şimdi kızarıyor falan yazmışsınız yanık gibi.Kaç gün bu ciltle dolaştınız peki?

Peki nemlendirici olarak hangi markayı öneriyorsunuz?

aslında şu an forumda onu inceliyordum nemlendiriciye ihtiyacım var en son roc kullanmıştım yine kahverengi lekeleri önleyici ama şimdi netrogina yağsız nemlendirici mi alsam diye düşünüyodum daha önce kullandım arkadaşlarım da var kullanan herkes memnun.neden olmasın..

Arkadaşlar güneş lekelerimden çektiğimi bir ben bilirim. Senelerce leke kremleri kullandım yok bitkisel, yok dermokozmotik, dermotologa gittim kaç kere hepsinden çok az ve geçici bir fayda gördüm.Paralarım boşuboşuna uçtu gitti.Burada 1. bölümde yazan filizistanbul var onun yazısını okudum.Hemen Sinop tan Merkez eczanesinden Mustafa bey i aradım ve 25 TL ye kargo ücreti ile 30TL ye kendi hazırladıgı kremi sipariş ettim ve kendisinin önerdiği şekilde kullandım. 1-2 hafta sonra lekerim tamamen kayboldu. Bir arkadaşımada sipariş ettim o da çok memnun kaldı. Herkes cildin ne kadar güzelleşti özel bir bakım mı yaptırıyorsun diye soruyor ve çok mutluyum hepinize tavsiye ederim.

Arkadaşlar bir de bu kremi kullanırken bazılarının yüzü 1-2 gün sonra bazıları 5-6 gün sonra kızarıyo ve hassaslaşıyor. Yüzünüz hassaslaşmaya başladığı zaman 1-2 gün yüzünüzün durumuna göre örneğin benim 2. gün yüzüm hassaslaştı ve 2 gün kullanmaya ara verdim. Arkadaşımın 2. gün hassaslaştı ve 4 gün kullanmaya ara verdi.Yüzünüzün hassaslığı gidene kadar ara verirseniz kızarma, kabuklaşma olmuyor.Az kullanıp sabırlı olursanız 2 hafta içinde lekelerinizin yarısından 1 ay sonra tamamından kurtuluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…