Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar size kötü bi haberim var ablamın kremle azalan lekeleri yeniden kendini tekrarladı lekeler yeniden koyulaşmış ara verınce.... güneş kremınıde düzenlı kullanmasına ragmen malesef lekeler oldugu gibi tekrar oluşmuş anlayacagınız krem fosss çıkdı

ayyy en sonunda doğru düzgün bir cevap veren oldu sağol tatlım

buradan yazılanları sürekli okuyorum.krem dikkatimi çekti aradım ve sipariş verdim.dün geldi kremim,ilk kullanımımı yaptım.inşallah işe yarar.ama bende herhangi bir kızarıklık felan olmadı.çok az sürmeye çalıştım,yönergelerde öyle yazıyor ya.acaba ondan mı?bide bişey sorcam.kremi sürdükten sonra bebeğinizi öpmeyin yazıyor,eczacıda söyledi.oğlum yüzümü ellemeye bayılır.bütün gece o dokunmasın diye doğrudürüst uyuyamadım.acaba sabah yüzümüzden temizleyene kadar dokunmamak öpmemek mi gerek.çok detaycıyım ben.yıkayana kadar yüzüme dokunmadım bile.lütfen bi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.

ben öyle yapıyorum..:79:

Kreme bayram için ara veriyorum.Ailemizin yanına gideceğiz. Mükemmel bi şey bukadar kısa sürede (15 gün kullandım ) etki etmesi. Ama ben biraz fazla sürdüm :) .sağ yüzümdeki sivilce izleri ( %20-30 ) kaldı.sol yüzüm tamamen geçti pürüzsüz ve bembeyaz :) bu arada renk bozukluklarınada çok güzel geliyor. Alnım bembeyazdı sadece yanaklarımda kılcal damar çatlamaları vardı, kenarlarda bembeyazdı VE onlarda alnımla ve kenarlarla eşitlenmişler bembeyaz oldu. Güneş kremi olarak daylong 50kullanıyorum henüz lekeler geri gelmedi. sebamed 50 faktör tekrar lekeleri çıkarıyor bilginize...

benim şimdi geldi kremim.. tabi birde ekstra günşe faktörlü krem siparişi verdim daylong 50 spf .. oda gelsin öyle kullanmaya başlıyacam. birde arkadaşlar kullanmadan önce sıcak havlu ile cildi yumuşatmak gerekiyormuş sizde bu şekildemi uyguluyorsunuz. yada bi temizleyici ürünle yıksaka o şekilde yumuşatsak cildi yeterli olurmu?

ben ilk birkaç gün sıcak havlu kompresi yaptım fakat daha sonra insan üşeniyor..sıcak suyla yıkayıp kremi sürüyorum..kullanmaya başlayalı 21 gün oldu..lekelerimdeki açılmayı farkedemiyorum..ama ince ince soyulma mevcut..bayrama 5-6 gün kala bırakacağım..sonra tekrar başlarım..

Kızlar sanırım krem herkesde farklı etkı edıyor mesela ben ıkı gun suruyorum sonra 4-5 gun dınlendırıyorum.Cunku her surmemden tam ıkı gun sonra mutlaka cok guzel bır sekılde soyuluyor resmen derıyı tutuyorum sıyrılarak soyuluyor bazı yerlerı de kendım kaldırıyorum surterek.Ben her defasında sıcak suyla yıkadıgım havluyla 3-4 kez bastırıyorum surmeden once.Son kullanmamda sunu farkettım guzelce yedırmek gerekıyor kremı bır kısma guzelce yedırdım bır kısmın ustune oylece surup bıraktım,yedırdıgım yer cok daha guzel soyuldu.Lekelerım cok azaldı ama hala duruyor maalesef.Gercı ben cok az kullandım haftada ıkı kez kullanıyorum yavas yavas olsun.

kremin adını ve eczacının numarasını alabilirmiyim?Bende lekelerden şikayetçiyim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma en son 7. sayfada bırakmıştım.ben de bugün hesap numarası aldım mustafa beyden yarın ilk işim parayı yatırmak olacak.benim bıyık bölgesinde koyuluk ve yanaklarımda güneşten oluşan çiller var umuyorum iyi gelecek.koruyucu olarak daylong 50 faktör kullanıyorum bir buçuk yıldır biraz pahalı ama inanın işe yarıyor ben ilk tüpü yaklaşık bir yıl kullandım antalya gibi bir şehirde yaşıyorum düşünün artık doktor vermişti zaten ayrıca hepinize çok teşekkür ederim paylaşımlarınızdan dolayı herkese lekesiz günler

Son düzenleme:
kremi dün gece korkarak :ç)) çok az sürdüm lekeli yerlere. bugün güneş korumalı kremimde geliyor bakalım, etkisi nasıl olacak.. kullanan arkadaşlar ne durumdasınız:?

Sevgili mzyynclk ben özelden msj atamıyorum msj limiti yüzünden diğer arkadaşlar özelden msj atıp size eczacının tlf numarasını bildirir sanırım. Umarım krem size de faydalı olur.

Son düzenleme:
kıslar günaydınlar ya kaç gündür yazan yok. kremi kullananlar nerdler..:) ben iki gümdür kullanıyorum bi değişiklik yok şimdilik..

ben bir haftadır sürekli olarak kullandım ama bıyık lekem dışında ufak tefek çenemde filan soyulma oldu :/ lekemdede henüz degişiklik yok sadece ark.lar cildimde bi aydınlık oldugunu söylüolar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…