- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size kötü bi haberim var ablamın kremle azalan lekeleri yeniden kendini tekrarladı lekeler yeniden koyulaşmış ara verınce.... Güneş kremınıde düzenlı kullanmasına ragmen malesef lekeler oldugu gibi tekrar oluşmuş anlayacagınız krem fosss çıkdı
kızlar size kötü bi haberim var ablamın kremle azalan lekeleri yeniden kendini tekrarladı lekeler yeniden koyulaşmış ara verınce.... güneş kremınıde düzenlı kullanmasına ragmen malesef lekeler oldugu gibi tekrar oluşmuş anlayacagınız krem fosss çıkdı
buradan yazılanları sürekli okuyorum.krem dikkatimi çekti aradım ve sipariş verdim.dün geldi kremim,ilk kullanımımı yaptım.inşallah işe yarar.ama bende herhangi bir kızarıklık felan olmadı.çok az sürmeye çalıştım,yönergelerde öyle yazıyor ya.acaba ondan mı?bide bişey sorcam.kremi sürdükten sonra bebeğinizi öpmeyin yazıyor,eczacıda söyledi.oğlum yüzümü ellemeye bayılır.bütün gece o dokunmasın diye doğrudürüst uyuyamadım.acaba sabah yüzümüzden temizleyene kadar dokunmamak öpmemek mi gerek.çok detaycıyım ben.yıkayana kadar yüzüme dokunmadım bile.lütfen bi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim.
sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..
Merhaba, Sinop Merkez Eczanesinde Mustafa beyin hazırladığı bu kremi Filiz hanımın forumdaki önerisini okuduktan sonra ben de aldım, kremi kullanmadan önce kendi kendime söz vermiştim eğer faydasını görürsem bende başkalarına faydalı olabilmesi için siteye üye olup yorum yapacağım diye işte şimdi bu nedenle üye oldum ve yorumumu yapıyorum :)
Kremi kullanmaya başlayalı 10 gün oldu ve gerçekten öylesine etkili bir krem ki kullanmaya başladığınız daha ilk günlerden etkisini görüyorsunuz, cildi düzgünleştirerek koyu renkli kısımların rengini açıyor. Krem ciltte yavaş yavaş soyulma yapıyor fakat bu çok belirgin ve rahasız edici değil başkalarının pek fark edemeyeceği düzeyde o nedenle günlük yaşamınızda, işinizde rahatsız olacağınız bir durum söz konusu olmuyor.
Filiz hanımın yorumunu ve önerisini ilk okuduğumda doğrusu çok şüpheci yaklaşmıştım acaba eczanının kendisimi reklam olsun diye üye olup böyle bir yorum yaptı diye düşünmüştüm :) şimdi teşekkür ediyorum yorum yapıp öneride bulunan herkese ki benimde kullanmama vesile oldukları için.
Ciltteki özellikle yüzdeki lekeler gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum bunun sıkıntısını yaşamış birisi olarak kısa zamanda çok faydasını gördüğüm bu kremi sizlere de öneririm.
Umarım cilt lekesi sorunu olan herkese faydası olur.
kremin adını ve eczacının numarasını alabilirmiyim?Bende lekelerden şikayetçiyim
arkadaşım o iki kullanıcının reklam yaptığı ortaya çıkmıştı. onların dışında diğer yorumları okuyabilirsin ama.