• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sana katılıyorum musuy. benim de bir ay oldu kullanalı ve hiç bir şey kalmadı lekelerden..allah razı olsun mustafa beyden..

arıyorum açmıyor adam ya...
cebide aradım sabit telefonuda açan yok...
beni beğenmediler mi ne:1::1:

ayyy sonunda ulaşabildim mustafa beye.
siparişi verdim..inş memnun kalırım..
şu lekelerim bi gitsin bol bol dua edecem bu adama...:9:

kızlar kargo parasını kargocuya mı ödüyosnuz yoksa kargo parasıda içinde mustafa beyemi yolluyorsunuz...

kıslar merhaba nasıl gidiyor. ben 1-2 gün kullandım bayramda bıraktım hemen. bu hafta 2 gece sürdüm ama biras yoğun sürdüm. öyle yanma felan yok bende. dün gece sürmedim dinlensin cildim diye bugün sabah baktım soyulmalar var cildimde hafiften devam edeceğim bakalım.

Ben 10 gün kadar kullanıp ara verdim. Sonuç çok iyiydi gerçekten. Ama lekeler geri geldi maalesef. Mustafa Bey'i arayıp konuşacağım. 1 ay kullanmadığım için mi tekrarladı lekeler bilmiyorum. Eğer geri gelecekse hiç yormayayım kendimi. Kalıcı olur sanmıştım :(

Ben 10 gün kadar kullanıp ara verdim. Sonuç çok iyiydi gerçekten. Ama lekeler geri geldi maalesef. Mustafa Bey'i arayıp konuşacağım. 1 ay kullanmadığım için mi tekrarladı lekeler bilmiyorum. Eğer geri gelecekse hiç yormayayım kendimi. Kalıcı olur sanmıştım :(

bence lekelerin tam geçmemiştir ve güneşten korumamışsındır. ben 1 ayı geçti kullanıyorum.lekelerim tamamen geçti ama yine de hafif sürüyorum. bakım için.şimdi herkes soruyor kremi ve her gün iltifat alıyorum.:34:

Back