kızlar bugün 11. günümdü, ve kaç yıldır geçmeyen güneş lekelerim geçti :). soyulmamda azaldı.Sağ yanağımdaki sivilce izlerimde önce morardı, sonra kızardı geçmeye başladı. (%50-60 kaldı) sol yanağımdaki izler % 10-15 var halen...
peki canım mimik cizgilerne ne oldu, onlar geçti mi?[
göz çevremde mimik çizgisi oluştu.(benim güneş lekelerim daha çok göz çevremdeydi )az az soyuluyor belkide soyulunca geçecek inş. bol bol betanten sürüyorum.
Bence düzenli kullanırsan soyulur, ama soyulsun diye de fazla sürme sakın.
arkadaşlar kremi kullanalı 13 gün oldu cildim soyuluyor yer yer kırmızılıklar oluştu fakat güneş lekelerimde azalma olmadı yani anlayacağınız pek memnun kalmadım
Arkadaşlar bu kremi size önerdim ama bu yazıyı okuyupta almak isteyen hamileler, bebeğine süt veren hanımlar lütfen kullanmasın. Dediğiniz gibi bende içeriğini bilmiyorum ama muhtemelen renk açıcılar var. Bu da zarar verebilir. Güneş lekelerim çok yoğun olduğu için açıkçası artık içinde ne var diye bakmadım, geçsinde kurtulayımda ne olursa olsun dedim. Sonuç olarak lekelerim gitti, ve kullanmayı bıraktım, güneştede kaldım, tekrardan hafif şekilde belirdi. Yani kısacası yüzü lekeden temizlenen arkadaşlar dikkatli korumanız lazım tekrar çıkabiliyor. İlk yazımdada bunu belirtmiştim zaten..
Merhaba Mucella Hanım,
Açıkçası eczane ismini bir çok kereler verdim ama siliniyor.. Bence bilenler size özel mesajtan atsın, benim 50 mesajım dolmadığı için atamıyorum maalesef.
Merhaba Mucella Hanım,
Açıkçası eczane ismini bir çok kereler verdim ama siliniyor.. Bence bilenler size özel mesajtan atsın, benim 50 mesajım dolmadığı için atamıyorum maalesef.
bilemiyorum sanırım beklentim çok fazlaydı .kırmızliıklarım yara gibi oldu ara verdim nitekim bayram geliyor yüzümün iyileşmesi lazım bayramdan sonra tekrar devam edeceğim
Merhaba,
Filiz hanım teşekkür ederim.
Arkadaşlar lütfen Eczacının telefonunu bilenler bana özelden mesaj atabilirler mi ?
ben de size özelden mesaj atmıştım ama yazamıyorsunuz demek ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?