Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar bugün 11. günümdü, ve kaç yıldır geçmeyen güneş lekelerim geçti :). soyulmamda azaldı.Sağ yanağımdaki sivilce izlerimde önce morardı, sonra kızardı geçmeye başladı. (%50-60 kaldı) sol yanağımdaki izler % 10-15 var halen...

Son düzenleme:

peki canım mimik cizgilerne ne oldu, onlar geçti mi?

benimde sabah kalktıımda minik minik kırmızı benekler vardı yüzümde :/ bugün sürmücem bepanten sürdüm şimdik cok yandı bugün yüzüm korkuormda ama sürsem diorm geçircene inandım nedense.Ama cok kötü olursa cildim vazgeçicem bu sevdadan :)

Bide kızlar vücudumda kaşınıo kabarıo kaşındıgı yerler sizdede oluomu

kızlar bende bu başlığı geçen hafta keşfettim ve takip ediyorum acaba bu krem benim de derdime deva olur mu diye. Benmde sivilce izlerim var. Kahverengi kahverengiler. Eskiden bu kadar belirginlermiydi bilmiyorum ama kilo aldıkça kendimi çirkin bulduğum için lekelerimde gözüme daha da bir batıolar.O yüzden sizin yazdıklarınız bana umut oldu. Acaba diorum bu krem benm lekelerimi geçirir mi. Genel olarak kullananlar mennun sanırım kremden. Ana hala tam olarak cesaret edip mustafa beyi krem sparişi vermek için arayamadım.Sanırım biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.

arkadaşlar kremi kullanalı 13 gün oldu cildim soyuluyor yer yer kırmızılıklar oluştu fakat güneş lekelerimde azalma olmadı yani anlayacağınız pek memnun kalmadım

Bence düzenli kullanırsan soyulur, ama soyulsun diye de fazla sürme sakın.

Canım bana eczacının internet adresini göndermişşin ama şu şekilde çıkmış:
http:/xxxxxxxxxxx ne şekilde ulaşabilirim.Tekrar yardımcı olursan çok sevinirim.

kıslar bakalım bugün bende sipariş verdim yarın elimde inşallah faydası olur. çok lekeli kötü değil yüzüm fakat güneş lekelri var birasda soluk bir cildim var bakalım eczacıda çok ilgili deneycez ve görecez, keşke foto olsada fark görsek:))=

arkadaşlar kremi kullanalı 13 gün oldu cildim soyuluyor yer yer kırmızılıklar oluştu fakat güneş lekelerimde azalma olmadı yani anlayacağınız pek memnun kalmadım

demekki arkadaşım senin lekelerin daha derinde. yani cildin soyulmuş ama o katmanda leke olmadığı için geçmemiş. ben kullanmadım ama görüşüm böyle. aslında arkadaşlar ben bi dermatoloğu dinledim tv de. o lekeler için soyma işlemi uygulanır dedi. hatta fotoları göstedi, büyük büyük deriler kalkıyordu.

arkadaşlar bende büyük bir değişm var kesin sonuçları yakın zaman da yazacam ben sizlere ama kesinlikle fark var uzun soluklu kullanmadım daha benden haber bekleyin :)))))

Merhaba Filiz hanım,

Olumlu yorumları okuyunca bu kremden bende almaya karar verdim.Lütfen eczacının telefonunu alabilirmiyim.

Merhaba Mucella Hanım,
Açıkçası eczane ismini bir çok kereler verdim ama siliniyor.. Bence bilenler size özel mesajtan atsın, benim 50 mesajım dolmadığı için atamıyorum maalesef.

bilemiyorum sanırım beklentim çok fazlaydı .kırmızliıklarım yara gibi oldu ara verdim nitekim bayram geliyor yüzümün iyileşmesi lazım bayramdan sonra tekrar devam edeceğim

Merhaba Mucella Hanım,
Açıkçası eczane ismini bir çok kereler verdim ama siliniyor.. Bence bilenler size özel mesajtan atsın, benim 50 mesajım dolmadığı için atamıyorum maalesef.

Merhaba,

Filiz hanım teşekkür ederim.

Arkadaşlar lütfen Eczacının telefonunu bilenler bana özelden mesaj atabilirler mi ?

bilemiyorum sanırım beklentim çok fazlaydı .kırmızliıklarım yara gibi oldu ara verdim nitekim bayram geliyor yüzümün iyileşmesi lazım bayramdan sonra tekrar devam edeceğim

Kırmızılıkların yara gibi olması derinin gerilip, sertleşip lekeli yerlerin daha koyulaşması şeklinde mi acaba, eğer öyleyse bence rahat olun çünkü cilt soyulduktan sonra lekeli yerler eskiye oranla daha silik tonda çıkıyor ve bu soyulma cildi düzgünleştiriyor. Dediğiniz yoğunlukta kırımızılık ve yara olmasa da bende de kırmızılık ve soyulmadan önce lekeli bölgelerde koyulaşma olmuştu soyulduktan sonra düzeldi. Fakat cildinizdeki tahriş çok fazla ise eczacıya sormak daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:
evet aynen öyle oldu, dediğin gibi daha silik oldular ama hala kabuklar var, bayramdan sonra devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…