Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Filiz hanım merhaba, üstünden yıllar geçmiş ama ben şimdi okudum paylaşımınız. Rica etsem o eczanenin bilgilerini paylaşır mısınız benimle

Numara veya eczacı ismi ne

kremler tedavi için çok ynalış ürünler tabi ciltten cilde değişsede benim çene bölgemde güneş lekeleri vardı kremler sayesinde tüm yüzümde oluştuğu gibi çene bölgem iki katına çıktı ki doktorun verdiklerinin dışına çıkmam güneş kremini kışın dahi kullanırım paramı iyice biriktirip şu güzel seanslı tedavilerden yaptırıcam lazer değil ama sağlıklı olan tedaviler oluyor şu kremlere verdiğim parayla estetik yaptırırdım

Merhaba, hala bu siteyi kullanuyor musunuz bilmiyorum fakat benim de çok fazla sivilce lekesi sorunum var lütfen eczaneye nasıl ulaşabilirim isim verebilir misiniz rica etsem

Filiz hanim merhaba. Benimde 5 senedir denemedigim sey kalmadi. Lutfen bana da numarasini verebilir misin

Filiz hanım merhaba üzerinden çok uzu n yıllar geçmiş ama hala varsa telefon no berebilirmisiniz eczacının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…