Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba filiz hanım cilt lekelesiyle ilgili yazınıza şimdi denk geldim bayağı bir yıl olmuş görüpde cevap yazarmısınız bilmem ama şansımı deniyeyim dedim zahmet olmazsa halen elinizde eczacının numarası varmı gönderebilirmisiniz

Numarayı göremedim ben benimde çok lekelerim var kullanmak istiyorum inş bana da iyi gelir

Hangi ilaç

Bendede hamilelikten kalma lekeler var geçermi acaba

Bendede hamilelikten kalma lekeler var geçermi acaba
Geçer diye tahmin ediyorum. Leke kremi olduğu üstünde de yazıyor. Ama düzenli ve uzun kullanmak lazım. Bn makyaj yapan biri değilim onunda pozitif etkisi olmuştur tabi. Şimdi yumuşak ve pürüzsüz

Merhaba filiz hanim ürünü temin ettiğiniz yerin ismini ve telefon numarasını verebilirmisiniz

Merhabalar eski bit yazışma ama Sinoptaki eczacı kimdi hatırlıyor msnz

Herkese merhabalar, yorumlarınızı okudum ve size yardımcı olmak için bir araştırma yaptım. Google amca sağolsun istediğiniz adresi buldum . Mustafa Erşahin. Sinop Merkez Eczanesi imiş Telefon numarasına Google’dan Sinop Merkez Eczanesi yazarak ulaşabilirsiniz. Yalnız bu krem kimilerine iyi gelmiş, kimilerine iyi gelmemiş. Eczaneyi arayarak bilgi alan, kremi kullanan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın . Umarım lekelerinizden kurtulursunuz. Bu adresle ya da başka bir şekilde . Birbirimize yardımcı olalım lütfen. Bilgilerimizi paylaşalım. Sevgiler! Ben de çevremde leke sorunu olan arkadaşlarım için araştırma yaparken bu sayfaya rastladım. Yorumlarda herkes bir hanıma rica etmiş “ lütfen eczane adresi telefon numarası verir misiniz” diye fakat ses yok! Ben de araştırmalarım sonucunda buldum. Arayanlar beni de bilgilendirsin lütfen. Herkese sevgiler

Merhaba arkadaşlar, kremi araştırdım . Bu krem kullanılmaz. Boşu boşuna para vermeyin. Düşüncem bu. Sadece cildinizi tahriş eder. Belki daha da kötü yapar. Kullanmayın . Para tuzağı !

Rica etsem eczacinin numarasini atabilirmisiniz

Merhaba bu eczaneye ya da ilacın üreticisine nasıl ulaşabilirim acaba

Eczanenin ismi nedir bende almak istedim açıksası sizin bu mesajlarınızdan sonra :)

Eczanenin ismi nedir bende almak istedim açıksası sizin bu mesajlarınızdan sonra :)
Merhabalar Eczacının ismi için Mustafa Erşahin Sinop yazarsanız Google’da bulabilirsiniz. Bu arada ben 4 yıl kadar önce tanıştım ve bıyık bölgesinde inanılmaz çirkin güneş lekem vardı. O kadar pahalı ürünler kullandım, hiçbir sonuç alamadım. Sokağa çıkamaz hale gelmiştim ta ki Mustafa beyi öğrenene kadar. Son şans olarak gördüm ve denedim. Hiç pişman olmadım ve cildim gerçekten tedavi bitmeden pırıl pırıl oldu lekeden eser kalmadı. Şimdi sıra geçen sene alnımda ve göz kenarlarımda çıkan lekelerde, yine tereddüt etmeden kullanacağım.

Lutfen ozelden eczanenin ismini atarmisiniz

xxxxxxxxxxxxxxxx numaralar dan ulaşabilirsin..yardımcı olacakltır
Pelin hanım merhabalar banada eczanenin numarasini atabilirmisiniz benimde yaklaşık 5 yılı aşkın bir leke problemim var ve ne denediysem olmadı yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…