Hangi ilaçİlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Bendede hamilelikten kalma lekeler var geçermi acabaSelam kızlar. Procsin 50 faktör güneş kremi alın. Yaz kış her sabah sürün hiç leke kalmıyor. Çok sivilcem vardı 4 ay gibi bi sürede hiç şekeleri kalmadı. 1 kutu 4-5 ay gidiyor. Makyaj yaprsanız bile altına baz olarak kullanın. Tercihen makyaj yapmayın tabi vücut dinlensin toparlansın.
Geçer diye tahmin ediyorum. Leke kremi olduğu üstünde de yazıyor. Ama düzenli ve uzun kullanmak lazım. Bn makyaj yapan biri değilim onunda pozitif etkisi olmuştur tabi. Şimdi yumuşak ve pürüzsüzBendede hamilelikten kalma lekeler var geçermi acaba
Rica etsem eczacinin numarasini atabilirmisinizBenimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
İyi günler sinoptaki eczacının adı neydi acaba yazabilir misiniz banailaçın karışımı neymiş soramadım unuttum ama içlerinde neler var acaba
MerhabaAYSIZgökyüzü arkadaşımızı forumlardan tanıyorum,, daha öncesinde farklı konular üzerinde makul paylaşımımız oldu.Bu bahsi geçen MEŞHUR SİNOP kremi hususunda benim de aklım karıştı,, birbirimize bu şekilde ithamlarda bulunmak yerine ,, öncesi vede sonrası RESİMLERİ KULLANALIM,, ARKADAŞLAR BU SORUNUNUN TEK MAKUL ÇÖZÜMÜ.. Egerki söylenildigi kadar etkili ise ne ala,,maksadımız sorunlarımıza çözüm üretmek degilmi
İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Merhabalar Eczacının ismi için Mustafa Erşahin Sinop yazarsanız Google’da bulabilirsiniz. Bu arada ben 4 yıl kadar önce tanıştım ve bıyık bölgesinde inanılmaz çirkin güneş lekem vardı. O kadar pahalı ürünler kullandım, hiçbir sonuç alamadım. Sokağa çıkamaz hale gelmiştim ta ki Mustafa beyi öğrenene kadar. Son şans olarak gördüm ve denedim. Hiç pişman olmadım ve cildim gerçekten tedavi bitmeden pırıl pırıl oldu lekeden eser kalmadı. Şimdi sıra geçen sene alnımda ve göz kenarlarımda çıkan lekelerde, yine tereddüt etmeden kullanacağım.Eczanenin ismi nedir bende almak istedim açıksası sizin bu mesajlarınızdan sonra :)
Lutfen ozelden eczanenin ismini atarmisinizdoğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Pelin hanım merhabalar banada eczanenin numarasini atabilirmisiniz benimde yaklaşık 5 yılı aşkın bir leke problemim var ve ne denediysem olmadı yardımcı olabilir misinizxxxxxxxxxxxxxxxx numaralar dan ulaşabilirsin..yardımcı olacakltır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?