Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
numara gözükmüyor ki eczacının

Arkadaşlar lekeli ciltler için güneşten koruma faktörlü krem olarak solante , laroche posay , hamilton bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba canım lekeler hala varmı gectimi

Merhaba o eczacının numarasını bende alabilir miyim benimde denemediğim ürün yöntem kalmadı

Hangi eczane acaba numarası var mı

Filiz abla iyi gunler , rica etsem kremin adını soylermisiniz yuzum güneş lekeleri var. Cok rahatsız oluyorum, kötü hissediyorum lutfen soylermisiniz sadece kremin adını lütfen ♥

Kullananlar ciltlerin eskısınden daha kötü olduğunu yazmıs genelde
Kullananların yorumları varsa burayı guncelleyebılır mı

Kızlar eğer kremi sürdükten birkaç gün sonra yüzünüz soyuluyorsa a vitamini vardır içerisinde yani retinol..retinol de yazları kullanılmaz kış aylarında kullanılır..başka türlü yüz soyulup lekelerin gitmesi zor yani..eczaneyi aradığınızda retinol kremin yüzdeliğini sorun..yani en düşük yüzdelikle mi koyuyor içerisine hassas ve kuru ciltlerin kullanmaması gereken birşeydir..retinol bir kozmetikte vardır (daha düşük yüzdeli olarak kısıtlı bir biçimde kullanılır)birde doktor tarafından reçete edilen retinol vardır bu çok hızlı vaziyette cildi toparlayan yaşlanma etkilerini hızlı toparlayan bir içeriktir..

Filiz hanim banada numara atabilir misiniz benimde dogumdan sonra cok koyu lekelerim oluatu kullanmadigim krem kalmadi jicbir faydasını girmedim mesajimi inşaallah okursunuz

Filiz hanım merhaba bana da numara atabilir misiniz benimde yüzüm dudak ustum doğumdan sonra çok koyu lekeler oluştu kremler kullandım ama faydasını göremedim mesajimi inşaallah okursunuz

Merhaba o eczacının numarasını bende alabilir miyim benimde denemediğim ürün yöntem kalmadı
Filiz hanım merhaba banada numarasını atabilir misiniz?
Doğum sıradında yoktu ancak emzirme dönemi kahverengi lekeler ve benlenmem arttı banada numarasını verir misiniz?

Filiz hanım merhaba banada numarasını atabilir misiniz?
Doğum sıradında yoktu ancak emzirme dönemi kahverengi lekeler ve benlenmem arttı banada numarasını verir misiniz?
Aha bha tonik kullanabilirsiniz ya da cildiniz hassas değilse retinol kullanabilirsiniz..büyük ihtimalle eczacınında yaptığı içerikte retinol var yani a vitamini..Buda cildin üst katmanını soyar

Eczacı numarası ismi yok sanırım. Lekelerden bende muzdarip olup bir çok yolu denemiş biri olarak şuraya iliseyim öğrenenler benide editlerse çok makbule gecer

Filiz hanım eczane ismini öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…