Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Selâm aleyküm arada baya zaman geçmiş ben de bilgi alabilirmiyim kullandığınız kremle ilgili

Merhaba. Cilt lekesi için bir eczane isminden bahsetmişsiniz. Yeni üye oldum. Göremedim. Rica etsem bilgileri verir misiniz

Bende numarayı alabilirmiyim bende de hem günes hem doğum lekesi var yanak ve alnında sizin lekeler tamamen gectimi

Numarayı bende alabilirmiyim bende de hem günes hem doğum lekeleri var göz altları ve alnimdaa çok kafama takiyorum

Merhaba eczaneden kremi alıp kullandınız mı lekeniz geçtimi bende çok krem kullandım yorumlarınızı okudum bende almak istiyorum

Bayağı zaman geçmiş lekeniz tamamen geçti mi sonra tekrarlama yaptı mı bende çok krem kullandım fayda göremedim yorumlarınızı görünce yazmak istedim memnun kaldınız mı

dermoroller kullanan arkadaşlar
dermoroller ile birlikte kullanılan krem veya serum önerebilirler mi?

Merhaba filiz hanım eczanenin ismi ne acaba internetten numarasını bulup arayacağımda

filiz hanım sinoptaki eczacının numarasını verirseniz çok çok sevinirim yıllardır yüzümdeki lekelere çare arıyorum belki umut olursun çok duacin olurum

pelin hanim banada yardımcı olsanız çok sevinirim o eczacının bilgilerini banada verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…