- 18 Mayıs 2020
- 16
- 5
- 6
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bnde aynı durumdayim eczacının numarasibi atarmisiniz görüşelimİlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Merhabalar bnde aynı durumdayim eczacının numarasibi atarmisi iİlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
Merhabalar bana dönüş yaparbimisiniz leke kremi içinMerhabalar bnde aynı durumdayim eczacının numarasibi atarmisiniz görüşelim
Banada verir misiniz numarasınıMerhaba. Yorumunu gördüm o bahsettiğin eczane hangisi acaba numarasını bende alabilir miyim.
Lekeyi biraz açıyor ama tamamen götürmüyorevet arkadaşlar sinoz krem kullanan varmı açıkcası bende merak ediyorum.
Pardon gündüz kremmiydi acaba yanlış söylemiş olmayayımBen kullandım yüzüm yara oldu ucube gibi gezdim sonra eski haline dönüyor be kadar devam etmek gerek bilmiyorum ama ben sonuç alamadım