- 11 Eylül 2017
- 2
- 0
- 36
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bende merakla bekliyorumEczanenin numarasını öğrenen bana da yazabilir mi ?
Ben numarasını buldum internetten ama araştırınca pek uygun bulmadım. Başta lekeleri geçiriyormus ama sonrasında cok daha kötü sekilde lekeler oluyormus.Vallahi bende merakla bekliyorum
Peki neyapacagiz filiz hanım çok iyi şeyler söylemişti banada atarmisiniz numarasını veya linkini bende araştırayımBen numarasını buldum internetten ama araştırınca pek uygun bulmadım. Başta lekeleri geçiriyormus ama sonrasında cok daha kötü sekilde lekeler oluyormus.
Numarasını sildim. Youtubeda adamın adını yazın onun hakkında videolar çıkıyor. Videolarda numarasını vermisler. Hatta ben mesaj atmıştım lekelerimi görmek icin resmimi istedi atmadım dahada yazmadım. Numarasını sildim.Peki neyapacagiz filiz hanım çok iyi şeyler söylemişti banada atarmisiniz numarasını veya linkini bende araştırayım
Sinoplu Mustafa mi yazayım YouTube nasıl arayayım peki çok soru sordum kusura bakmayınNumarasını sildim. Youtubeda adamın adını yazın onun hakkında videolar çıkıyor. Videolarda numarasını vermisler. Hatta ben mesaj atmıştım lekelerimi görmek icin resmimi istedi atmadım dahada yazmadım. Numarasını sildim.
Eczacı mustafa erşahin yazın onunla ilgili yapılan videolar var.Sinoplu Mustafa mi yazayım YouTube nasıl arayayım peki çok soru sordum kusura bakmayın
Yardımcı olabildiysem sorun degilSinoplu Mustafa mi yazayım YouTube nasıl arayayım peki çok soru sordum kusura bakmayın
Cok teşekkür ederimEczacı mustafa erşahin yazın onunla ilgili yapılan videolar var.
Helixturca salyangoz özlü ürünleri tavsiye ediyorum kesinlikle...hihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum