Merhabalar bende eczacının numarasını alabilir miyim?Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
Eczanenin adını öğrenebilirmiyim10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.
Eczanenin bilgilerini ogrenebilirmiyimsinoptan sipariş ettiğim kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum.rengim çok açıldı.bayramda beni gören herkes ne kadar beyazlamışsın,çok güzelleşmişsin gibi olumlu güzel şeyler söylediler.tavsiye ederim
Bilgi alabilir miyimsinoptan sipariş ettiğim kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum.rengim çok açıldı.bayramda beni gören herkes ne kadar beyazlamışsın,çok güzelleşmişsin gibi olumlu güzel şeyler söylediler.tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?