- 8 Ağustos 2018
- 1.436
- 3.411
- 133
Merhaba uzun süre olmuş numara çıkmıyor eczane ismi neySevgili Pelin Çok ama çok mutlu oldum lekelerinin geçtiğini, Küçük yumurcaklar dünyaya geliyor ama maalesef yüzlerimizde de bu hatıraları bırakıyor, onlar için herşeye değer ama tekrar eski cildime kavuşmak beni de inanılmaz mutlu etti.inşallah herkesin bu leke sorunu kökten çözülür, Pırıl pırıl lekesiz ciltlerine yeniden kavuşur, aynalarla tekrardan barışırlar, Ben aynaya baktığmda halen inanamıyorum, hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Tekrar Eczacı Mustafa Beyden allah razı olsun..
İalç karışımını bende sordum kimyasal ve bitkisel karşım dedi. Bende çok irdelemedim, ama halen bebeğimi emziriyorum sizce sıkıntı yaratırmı, bebeğime bir zararı dokunur mu dedim, o da kesinlikle haıyr hiç bir şey olmaz, rahatlıkla kullanın dedi. Bende kullanmaya devam ediyorum..
Filiz hanım eczanecinin numarasını bana yazarmisinizTabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
Numara verirmisinizbenım lekem 3 yıllık lazer epilasyondan yandı sonuç verırmı acaba 30 mılyon nekı 100 mılyon verırım yeterkı geçecegını bıleyım
arkadaşınız kullanınca sonucu tekrar burada paylaşır msınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?