• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bgun bızde aradık ablamla eczacı beyı ablamın yzunde hamılelık lekelerı var eczacı bey geçecegını soledı yarın ablam hesabına parayatırıp ilacı alacak bende tatıl dönüşü alacagım
Merhaba eczacının numarasini bana da verirmisiniz lütfen

sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..

Merhaba çok eski kalmış konu ama kremi kullandıktan sonra lekeler geri döndümü acaba ve eğer halen memnunsanız eczanenin telefonunu alabilirmiyim

Filiz hanım Merhaba
Benimde cildimde geçmek bilmeyen lekeler mevcut 😔
Acaba eczanenin ismi veya numarasını paylaşabilirmisiniz
Şimdiden çok teşekkürler 💐
Arkadaşlar google yazınca çıkıyor 😁 Benimde sonradan aklıma geldi 🤦🏻‍♀️ Sinoplu Eczacı Mustafa amca yazınca hepsi çıkıyor 🙋🏻‍♀️

Merhaba yaklaşık 11 yıl olmuş siz bu mesajı yazali şuan ne durumda lekeleriniz acaba. Tekrar çıktılar mı. Ve eczane ile nasıl iletişim kurabiliriz halâ var mı öyle bir eczacı

sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..
Eczane iletişim numarasını alabilir miyim lütfen. 🙏

Filiz hanım merhaba yeni üyeyim. Paylaşımlarınızı ilgiyle okudum. Eczanenin telefonuna ulaşamadım. Rica etsem tekrar paylaşır mısınız? Teşekkür ederim

doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Sizin adınıza çok sevindim. Telefon numarasını paylaşabilir misiniz?

Mrb eczacı mustafa beyin iletişim bilgilerini medaj olarak atabilirmisiniz... Nette araştırdım bulamadım mystafa beyin ismini kullanan sahtekarlar çok varmış

Back