- 22 Temmuz 2021
- 1
- 0
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba eczacının numarasini bana da verirmisiniz lütfenbgun bızde aradık ablamla eczacı beyı ablamın yzunde hamılelık lekelerı var eczacı bey geçecegını soledı yarın ablam hesabına parayatırıp ilacı alacak bende tatıl dönüşü alacagım
sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..
Arkadaşlar google yazınca çıkıyor Benimde sonradan aklıma geldi Sinoplu Eczacı Mustafa amca yazınca hepsi çıkıyorFiliz hanım Merhaba
Benimde cildimde geçmek bilmeyen lekeler mevcut
Acaba eczanenin ismi veya numarasını paylaşabilirmisiniz
Şimdiden çok teşekkürler
Eczane iletişim numarasını alabilir miyim lütfen.sevgili arkadaşım, filiz hanımın dediği sinop lu eczacının kreminden bende kullandım.gerçekten 10 gün gibi kısa bir sürede cildim inanılmaz değişti.gün be gün lekelerim açıldı .kremi gece kulanıyorsun.gündüz mutlaka yüksek koruma 50 faktör gibi bir krem kullanıyorsun..
Sizin adınıza çok sevindim. Telefon numarasını paylaşabilir misiniz?doğumdan sonra yüzümde dudak üstü ve yanaklarımda lekeler oluştu.şu son sıcaklarla lekeler iyice koyulaştı.koruma faktörlü kremlerde hiç işe yaramıyor.pek çok arkadaşımda aynı dertten muzdarip.avon un vichy nin ürünlerini kullandım ama hiç bir sonuç alamadım.klubümüz üyesi bir arkadaşın tavsiyesi ile bir ürün aldım.cildim inanılmaz bir şekilde yenilendi.lekelerim pırıl pırıl oldu.filiz hanım sayesinde bu ürünle tanıştığım için kendisine de bir teşekkür mesajı yazdım.filiz hanımın verdiği telefondan sinop taki eczaneye ulaştım ve ürününden sipariş ettim.iyi ki etmişim.çok mutluyum...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX