• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sevgili Pelin Çok ama çok mutlu oldum lekelerinin geçtiğini, Küçük yumurcaklar dünyaya geliyor ama maalesef yüzlerimizde de bu hatıraları bırakıyor, onlar için herşeye değer ama tekrar eski cildime kavuşmak beni de inanılmaz mutlu etti.inşallah herkesin bu leke sorunu kökten çözülür, Pırıl pırıl lekesiz ciltlerine yeniden kavuşur, aynalarla tekrardan barışırlar, Ben aynaya baktığmda halen inanamıyorum, hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Tekrar Eczacı Mustafa Beyden allah razı olsun..
İalç karışımını bende sordum kimyasal ve bitkisel karşım dedi. Bende çok irdelemedim, ama halen bebeğimi emziriyorum sizce sıkıntı yaratırmı, bebeğime bir zararı dokunur mu dedim, o da kesinlikle haıyr hiç bir şey olmaz, rahatlıkla kullanın dedi. Bende kullanmaya devam ediyorum..
Merhaba filiz hanım sivilce lekesi ve güneş lekesi için araştırma yaparken sizin yazınızı gördüm telefon numarası gözükmüyor acaba size nerden ulaşabilirim? İnstagram adresinizi verseniz olurmu ben almak istiyorum o ürünü ☺️ :)

ben bir süre düzenli olarak sinoz markasının kremini kullandım bana etkisini olumluydu çok pahalı da değil bence deneyebilirsin :)

sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER

İlacın fiyatı 25 TL. internetten havale yaptım, kargoyu ödemeli yolladı . 5,23 tl de o tuttu. Toplamda 30.23 tl masrafım oldu. Hele dün akşam eşim ya senin lekelerin gitmiş mükemmel görünüyorsun dedi, allah mutluluktan havalara uçtum valla. Normalde yorum bile yapmaz bu konularda :)
İşyerinden bir arkadaşımda bendeki farklılığı görünce, denemek için krem istedi benden. Bugün çok az getirdim o da kullanacak bu akşamdan itibaren, onun izleri 20 yıllık var, oğluna hamileyken çıkmış bir daha da gitmemiş. İnşallah o da kurtulacak.
Bu arada ben eczacıyı aradığım zaman, onunla uzun uzun konuştum, kendiside gayet sabırlı bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi. Ve dediki Filiz Hanım siz bu lekeleri geçirmek için çok uğraşmışsınız, ama bana güvenin pırıl pırıl bir cildiniz olacak. Arayın eczacı mustafa beyle konuşun, size detaylı açıklayacaktır. Benden de selam söyleyin.
İletişim numarasını alabilir miyim

sevgili filiz hanım , doğum lekelerim için tavsiye ettiğiniz kremi eczaneden sipariş ettim.doğrusunu istersen lekelerim konusunda pek te ümitli değildim.ama yüzümde inanılmaz bir değişiklik oldu.iyi ki bize bilgi vermişsiniz.ben de eczacı bey le görüştüm.artan kremi bepantene krem ile karıştırıp cildi canlı tutan bir krem olarak ta kullanabiliyormuşuz.paylaşmak istedim.haberdar ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER
İletişim numarasini alabilirmiyim

Back