• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba
Benmde güneş lekelerim var Bu kremden bende istiyorum eczacının telefon bilgilerini paylsşırmısınız lütfen!!

Arkadşlar öncki yorumları ve bu eczacı beyle ilgili açılan dier konuyu okudunuz mu? Lekeleri artarak geri dönen birçok hanım var.İyice aaştırın derim

Sevgili Pelin Çok ama çok mutlu oldum lekelerinin geçtiğini, Küçük yumurcaklar dünyaya geliyor ama maalesef yüzlerimizde de bu hatıraları bırakıyor, onlar için herşeye değer ama tekrar eski cildime kavuşmak beni de inanılmaz mutlu etti.inşallah herkesin bu leke sorunu kökten çözülür, Pırıl pırıl lekesiz ciltlerine yeniden kavuşur, aynalarla tekrardan barışırlar, Ben aynaya baktığmda halen inanamıyorum, hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Tekrar Eczacı Mustafa Beyden allah razı olsun..
İalç karışımını bende sordum kimyasal ve bitkisel karşım dedi. Bende çok irdelemedim, ama halen bebeğimi emziriyorum sizce sıkıntı yaratırmı, bebeğime bir zararı dokunur mu dedim, o da kesinlikle haıyr hiç bir şey olmaz, rahatlıkla kullanın dedi. Bende kullanmaya devam ediyorum..
Merhaba uzun süre olmuş numara çıkmıyor eczane ismi ney

Filiz hanım size 2defa yazıyorum eczane tlfn numarasını verirmisiniz Rıza etsem benim göğüs kismim köyü kahveli leke hiç geçmiyor ins sizin sayenizde geçer yardımcı olurmusunuz rica

Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
Filiz hanım eczanecinin numarasını bana yazarmisiniz

Merhabalar,şuan yazdıklarınız benim duygum ve düşüncem.İlacı nereden temin ettiniz yada iletişime geçip sizin ile konuşmak isterim.

Filiz hanım Merhaba
Benimde cildimde geçmek bilmeyen lekeler mevcut 😔
Acaba eczanenin ismi veya numarasını paylaşabilirmisiniz
Şimdiden çok teşekkürler 💐

Back