• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tabi paylaşırım, ancak haftaya yıllık izinde olucam, bu nedenle bir sonraki hafta yazabilirim.
Ayrıca,
Bendeki hamilelik ve güneş lekeleriydi , ilaç deriyi soyarak lekeyi yok etti diyebilirim. Ama lazer epilasyonda oluşan lekenin niteliği farklımıdır, yoksa aynımıdır, dahamı derindir, ya da dahamı yüzeyseldir inanın bilmiyorum.
Aslında eczacıyla konuşsanız daha iyi olur. Net bilgi alabilirsiniz.
Merhabalar bende eczacının numarasını alabilir miyim?

bana iletişim bilgilerini verebilme gibi bir şansınız varmıdır acaba sinoptaki bu eczane için benimde doğumdan kalan lekelerim var geçmeyen

Filiz hanım merhaba bende lekelerımden müzdaribim gerçekten önerdiğiniz krem etkili ise bende kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

10 gün içinde geçti. Çok silik gölgesi var sadece, o da çok dikkatli ve yakından bakılınca belli oluyor, onuda makyajla kapatıyorum zaten. Eczacıda her gece kullanın 15-20 gün içinde geçer demişti. Benim cildim hassas olduğu için 2 -3 günde bir kullandım, 10 günde geçti allahıma çok şükür. Kullanmayada devam edeceğim.
Eczanenin adını öğrenebilirmiyim

Iyi günler filiz hanım sinopta bulunan eczacinin numarasını verebilirmisiniz.benimde yıllardır denemedigim ürün kalmadı.

Merhaba uzun zaman geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim benim de yüzümde güneş lekeleri var eczane hakkında bilgi verebilir misiniz

Back