Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Satimi 2 ekimdi ...dün dr gittim kese gördü 5 hafta 3 günlük dedi lakin daha 4 haftalık olmuyor mu beta HCG 1000 çıktı tam
canım hayırlı olsun öncelikle.:KK24: doktorlar son adet tarihini baz olarak alıyor o yüzden 5 haftalık demiştir. kız sağlıklı olsunda ister 4 haftalık olsun ister 5 haftalık olsun takılma oraya.

Kızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak

Kızlar sabah baş ağrısı ile uyandım kahvaltımızı yaptk kızımı uyuttum bende yattım uyudum Bi kalktım ki Bi baş ağrısı mide bulantısı ardından istifra içim çıktı resmen istifadan sonra 3 4 damla pembe leke oldu sonra devamı gelmedi rabdevu aldım ama Bilmiyorum ne olacak
Randevun ne zaman canım senin adet bu kadar gecikir miydi normalde de

Randevun ne zaman canım senin adet bu kadar gecikir miydi normalde de
Kuzum benim doğum yaptıktan sonra 2 kere adet oldum onların arası 42 43 gün falandı bu ay erken bekledim daha düzene oturur diye ama 44 gün oldu gelen giden yok normalde 30 günü şaşmaz randevum haftaya salı en erken o zamana bulabildim

Kuzum benim doğum yaptıktan sonra 2 kere adet oldum onların arası 42 43 gün falandı bu ay erken bekledim daha düzene oturur diye ama 44 gün oldu gelen giden yok normalde 30 günü şaşmaz randevum haftaya salı en erken o zamana bulabildim
Anladım canım bi git bakalım doktor ne diyecek mide bulantısı ve baş ağrısı da iyi değil üşüttün mü

İşte str
Sağol canm. Amin. Ya diyorm acaba yumurtam mı tembelleşti bu kanama gelemiyo 😣 bugün zorlanınca leke geldi devamı yok sıkıntı vermeye başladı 🙄
işte stres yapma yaptıkça gecikiyor da olabilir stresten yaşın büyük değilse yumurtan niye tembelleşsin ki kötü şeyler getirme aklına bakalım doktor ne diyecek 🙏

Çok geçmiş olsunn canm belki üşütmüş olabilirsin..

Yerleşme olabilir bence 2 hafta sonra idrarda görünür gibi

Yerleşme ise ne zaman kan vermeliyim. Tabi o zamana adet olmazsam ☺
Benim yerleşme kanamam 3 gün sürdü kahverengiydi her gün 3 veya 4 damla...ben yaklaşık yerleşme kanamasından 6 gün sonra idrar testi yaptım saniyeler içinden çift çizgi göründü canım

Benim yerleşme kanamam 3 gün sürdü kahverengiydi her gün 3 veya 4 damla...ben yaklaşık yerleşme kanamasından 6 gün sonra idrar testi yaptım saniyeler içinden çift çizgi göründü canım
Benimde şimdi Baktm canm kahverengi gibi olmuş rengi ama çok açık akıntı gibi silince peçeteye geldi ped temiz hala bakalım 3 gün beklicem eğer gelmezse acile gidicem ona göre kan veririm yine

X