- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.561
Bende en son 18 eylülde hastalanmistimBenimde 10 gün oldu battan itibaren 40.gün bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende en son 18 eylülde hastalanmistimBenimde 10 gün oldu battan itibaren 40.gün bitti
Canım sen bi test daha yapsaydın ya.Doğum yapalı 13 ay oldu canm daha adetim düzene girmedi ben ona yoruyorum ama Bi sıkıntı olabilir mi bilmiyorum 45 i geçerse gidicem
Benim 22 eylülBende en son 18 eylülde hastalanmistim
1 hafta daha beklicek bakalım tekrar gidicem doktoraBenim 22 eylül
Kuzum benim ilişkim yumurtlamadan 2 3 gün kadar önce oldu Bi daha da korunmasız ilişkim olmadı bat 2 gün geçince kan verdim 0 çıktı sonrada korunmasız ilişki olmadı yine ihtimal varmı kiCanım sen bi test daha yapsaydın ya.
Bende aynı düşüncedeyim 1 hafta kadar bekleyip gidicem1 hafta daha beklicek bakalım tekrar gidicem doktora
biliyorum canım test yaptırdığını negatif çıktığını ama spermler kadın vücudunda 3 gün rahat yaşayabiliyor belli olmaz bence bi test daha yap kan olmasada idrar testi yap varsada çoktan çıkar artık kaç gün olmuş baksana ovulasyon testi yap yadaKuzum benim ilişkim yumurtlamadan 2 3 gün kadar önce oldu Bi daha da korunmasız ilişkim olmadı bat 2 gün geçince kan verdim 0 çıktı sonrada korunmasız ilişki olmadı yine ihtimal varmı ki
İçime kurt düşürdün kız dur yarın yapaymbiliyorum canım test yaptırdığını negatif çıktığını ama spermler kadın vücudunda 3 gün rahat yaşayabiliyor belli olmaz bence bi test daha yap kan olmasada idrar testi yap varsada çoktan çıkar artık kaç gün olmuş baksana ovulasyon testi yap yada
içine kurt değil bebiş düşmüştür inşallahİçime kurt düşürdün kız dur yarın yapaym
Umut yok ama inşallahiçine kurt değil bebiş düşmüştür inşallah
Çok şükür hastalandımBende aynı düşüncedeyim 1 hafta kadar bekleyip gidicem
Yaa gözün aydın darısı başımaÇok şükür hastalandım
Canım sen daha adet olmadın mıııYaa gözün aydın darısı başıma