Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Doktordan geliyorum kuzular bugun sukur keseyi gorduk minicik bisi cok degisik bir duyguymus kalp atisi icin 2 hafta dedi darisi basiniza insallah tez zamandaaaa
ben şimdiki ultrason cihazlarını anlamıyorum ya benim ilk hamileliğimde ikinci hamileliğimdede adetim iki gün geçti test yaptım pozitifi görünce hemen doktora gittik anında kese göründü kalp atışı duyulmuştu şimdi neden 2 hafta bekletiyorlar tuhaf geliyor. yoksa benimkiler hep erken döllenmemi oldu acaba ondanmıki bilemedim

Alttan mi baktilar canim erken dollenmede olabilir gerci karindan bakti nokta kadar kese kus gozunden daha kucuk dedi hatta doktor

Alttan mi baktilar canim erken dollenmede olabilir gerci karindan bakti nokta kadar kese kus gozunden daha kucuk dedi hatta doktor
O zamanlar vajinal ultrason yoktu galiba normal ultrasonla bakmıştı 17 sene önce işte ben 36 yaşındayım ilk oglumda bide ondan önce bi düsük yaptim o zaman hemen göründü

Kızlar ben henüz hamiş değilim Allah herkese nasip etsin geçen ay doktora gittim pcolu olduğumu öğrendim gebeliğimi planladık eşimle. Şuan folik asit kullanıyorum en az 3 ay kullanacağım ocaktan sonra güzel haberler alırım inşallah hemen hamiş kalamam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…