- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.321
aminn inşallah :)inşallah o zaman en yakındadır hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn inşallah :)inşallah o zaman en yakındadır hayırlısıyla
Adet değil hamileyim yeni ogrendimadete kaç gün var
Ben de diyete başlıcam bu ayBende insülin direnci var doktor glucophage vermişti kilom da var. Ama ben kullanmadım. Bebişim oyüzden gelemiyo sanırım. Bi karar verdim. Pazartesinden itibaren ilacımı alıp kullanmaya diyet ve spor yapmaya başlıcam. Kafamdan çıkardım hamileliği. Önce şu kilomu vereyim. Engel o heralde.
kısmet canım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkBenim son ilişkinin üstünden 16 gün geçti hiç ihtimal yok kuzu
Öyle canm sonucu bile bile gittim Bi nevi testler negatifti çünkükısmet canım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
o zaamn en yakın bi acile gidin baktırın kanamayı duydum fakat pıhtı olarak gelmesi tuhaf geldi banaAdet değil hamileyim yeni ogrendim
Dünden beri acillerdeyim kuzum yine gidiyorum eski mesajlara bakarsan gorursuno zaamn en yakın bi acile gidin baktırın kanamayı duydum fakat pıhtı olarak gelmesi tuhaf geldi bana
Öyle canm sonucu bile bile gittim Bi nevi testler negatifti çünkü
[aslında adet bir iki gün geçtimi testi yapmak lazım çünkü ben ilk hamileliğimde adetim 2 gün geçti test pozitifti arkasından kanamam başladı iyikide testi yaptım değilse adetim geldi sanabilirdim
iyi haberler alırız inşallah canımDünden beri acillerdeyim kuzum yine gidiyorum eski mesajlara bakarsan gorursun
Ben şimdi ne dicem doktoraiyi haberler alırız inşallah canım
ne gibi canım anlamadımBen şimdi ne dicem doktora
Pıhtı gelmeye başladı demen yeterli canmBen şimdi ne dicem doktora
Bende sonucu görmek için telefon elimde kaldı bekliyorumdevlet memuru gibi bilgisayarın başında kaldım bende yemek yapılacak beni bekliyor konuyuda bırakamıyorum
evet şimdi eski mesajları okudum çok üzüldüm canım inşallah bebeğin tutunur sanaAdet değil hamileyim yeni ogrendim