- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Olsun canım birlikte beklerizTesekkur ederim canim insallah bu arada cok takip ediyodum niyetinde hamilelik hamilelik haberi alip yazmakti ama dayanamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım birlikte beklerizTesekkur ederim canim insallah bu arada cok takip ediyodum niyetinde hamilelik hamilelik haberi alip yazmakti ama dayanamadim
Allah razi olsun kuzum derdime derman ariyosun yaaa Allahım saglikli genelik saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallahKuzum ac bir yasin oku ellerine üfle ve bütün vücuduna sür rahatca uyursun yarın da bize haber verirsin ❤
Canım burayı nasıl dodurucaz
Benim doldurduğum kadarını söylesen yeterli kuzum tahmini alaym o zaman bacım yarın düzeltiriz hastanede öğrenirsinAnacim ne dogurcagim gunu biliyorum ne baska bisey yasimi yasadigim yeri kilomu bile tam bilmiyorum ama bu hafta 100 oldum heralde millette istah kesilir bu haftalarda ben deli gibi yiyorum
Rabbim senden de razı olsun bacım ne gelirse Allahtan deyip razı olduktan sonra inan ki bir şeyi kafaya çok takmamayihatta takmamayi öğreniyorsun sen gönlünü ferah tut dedigimi yap ve uyu olur muAllah razi olsun kuzum derdime derman ariyosun yaaa Allahım saglikli genelik saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Yaş kilo şehri yaz canm şimdilik diğerlerini öğrendikçe doldurıcaz sen yaz ben doldurucamCanım burayı nasıl dodurucaz
Hiaaaa bende basıyom basıyom üstüne diyomniye olmuyoYaş kilo şehri yaz canm şimdilik diğerlerini öğrendikçe doldurıcaz sen yaz ben doldurucam ❤❤
Anacim antalya 26 bitti iste 93luyum kiloda yaz 100Benim doldurduğum kadarını söylesen yeterli kuzum tahmini alaym o zaman bacım yarın düzeltiriz hastanede öğrenirsin
Lıstedekıler hamıle kalanlarmı canımmYaş kilo şehri yaz canm şimdilik diğerlerini öğrendikçe doldurıcaz sen yaz ben doldurucam ❤❤
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤❤
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 @Gonulmeyvesi @Amine23 @Cikilop1 @AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi @SekerPortakaliMMM
Uyucam insallah Cok tesekkur ederim destegin icin kuzumRabbim senden de razı olsun bacım ne gelirse Allahtan deyip razı olduktan sonra inan ki bir şeyi kafaya çok takmamayihatta takmamayi öğreniyorsun sen gönlünü ferah tut dedigimi yap ve uyu olur mu
Değil tatlım umutlular da var mesela biz❤Lıstedekıler hamıle kalanlarmı canımm
Benıde yazın o zamanDeğil tatlım umutlular da var mesela biz❤
Hadi Rabbime emanet ol canım melekler bebisinin ve senin başucunda olsun ❤Uyucam insallah Cok tesekkur ederim destegin icin kuzum ♥
Yaş kilo nerde olduğunu yaz sen arkadaş geciriyo orayaBenıde yazın o zaman
Yas 23. Sehir istanbul varsa eger 2. Gebelik kuzum kilo 60Listeye adını yazdırmak isteyen yaş kilo şehir yazın doldurayım
25 yas kılo 58 sehri İzmirListeye adını yazdırmak isteyen yaş kilo şehir yazın doldurayım
Ayyy ne guzell dua sende rabbime emanet oll melekler seninde basucunda olsun insallahHadi Rabbime emanet ol canım melekler bebisinin ve senin başucunda olsun ❤
Tamamdır tatlış seni ekledim aaa neresinde oturuyosn bursanınHiaaaa bende basıyom basıyom üstüne diyomniye olmuyo
Sana bi bomba bende bursadayim tatlisko yaş 23 bu ay itibariyle 58 kiloya dayandım