- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Yazıyo ilk mesajda canmYani katilim sartları neler bende heyecanlansam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazıyo ilk mesajda canmYani katilim sartları neler bende heyecanlansam
Kuzu yazdım diye hatırlıyorum seni amaYazmamışsınız beni listeye kızlaarrr. Yaş 31 Düzce yarışmacı arkaaşlara başarılar❤
Ayy aynı bennKuzum önce donuyorum üstüme kalın giyinip patiklerimi de ayaklarıma giyince çok sıcak geliyor yani bı sıcak bı soğuk
Hadi inşallah kuzumYok
Yok canım belli bişey yok hala adet olmadım
yarın yada cumaya kan testi yaptıracam inşaAllah hamişimdir
Kız anam bı kadın doğuma randevu bulamadım hepsi dolu yaaaAyy aynı benn
Valla İstanbul bişey diyemiyorum kuzum ama sık sık takip et iptal edenin yerine hemen alKız anam bı kadın doğuma randevu bulamadım hepsi dolu yaaa
Haah bende de aynı oluyor üşüme sonra sıcak basıo vallaha.Kuzum önce donuyorum üstüme kalın giyinip patiklerimi de ayaklarıma giyince çok sıcak geliyor yani bı sıcak bı soğuk
Ben mi göremedim iyice bakmadım acepKuzu yazdım diye hatırlıyorum seni ama
30 ekim diyorlar kuzum kadın doğuma , hele gebe için olan bölüme hiç yokValla İstanbul bişey diyemiyorum kuzum ama sık sık takip et iptal edenin yerine hemen al
Herkes mi gebe kardeşim bu nere e sen gebelik şüphem var diye mi gidicen canm öncesinde kan verecek misin sağlık ocağına30 ekim diyorlar kuzum kadın doğuma , hele gebe için olan bölüme hiç yok
Ayy yazmışın cnm pardon. İlk çocuk olcak inşallah,Ben mi göremedim iyice bakmadım acep
Onuda ekliyorum şimdi biran dedim herhalde kafayı yiyorum kaydırmalar eksikler yanlışlar tamamda yazdım diye hatırlıyorum yazmamış olabilir miyimAyy yazmışın cnm pardon. İlk çocuk olcak inşallah,
Kuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilarHerkes mi gebe kardeşim bu nere ☺e sen gebelik şüphem var diye mi gidicen canm öncesinde kan verecek misin sağlık ocağına☺
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
�
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
��
�
�
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM26
23
32bursa 70
58
5222 eylül-20Eylül
11 EKİMikinci-
İlk
İlkHamiş adayı -
-
-@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre
@Papatia61
@Kajuko23
22
23
28
21
27
21İstanbul 69
63
60
56
72
75
49
89
-
-
Oğlan
-
-20 Ekim-19 Eylül-19eylül
-
28 ocak
11ekim
5eylülilk
-
-
-
İlk
İkinci
İlkaday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş
Aday
Hamiş-
-
-
20haziran
4 kasım
-
30haziran@asli1993
@Tgcervanne0133
@kartalice28
@Semamusti
@oblomowka126
29
29
30
31manisa
Mersin
-
-
Düzce102
75
55
67,5
73
85
-
-
-
Kız
-
-
-3 kasım
8 nisan
21ekim
16 eylül
2ekimilk
İkinci
İlk
İlk
İlkAday
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday-
6ocak@Cgdm2537
@balbocegi3525
27İzmir 58
60-
--
-Aday
--
-
-@Yarimm66
@nurguull
@Nefesgibi26
27
23muş
Kütahya
Van86
54
-93
-
-kız
-
-
13eylül
31temmuzİlk
İlk
İlkHamiş
Hamiş
Hamiş-
5 ocak
1 mayıs@Peripellas
@EsrDG
@Vizeci0626
31
23Ankara
Ankara
-50
-
62
26 eylül
8 ekimilk
ikinci
İlkaday -
-
-@ecrin2455
@Gamzeliyy
@hilallllllll33
34
22Samsun
-
-72
59
591 ekim
10eylül
16temmuz-
İkinci
İlk-
Aday
Hamiş-
-
-@adel8893
@Fasulyeannesi
@Goktemaviyuz126
26
27Erzurum
Antalya
Çanakkale62
100
547temmuz
-
25eylülilk
İlk
İlkhamiş
Hamiş
Aday-
-
-@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir34
23
32izmit
Yozgat
Van-
-
64-
ilk
İkinci-
hamiş
Hamiş
18Ağustos
-4 eylül-
-
Mantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyorKuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilar
Bizde de aynı belirtiler var en son ilişkiniz ne zamandı ve yumurtlama gününüzü biliyor musunuzMerhabalar 2 gün dür günüm geçiyor sol bacakta şidetti agrı çekiyorum göğüz damarlarımda hafiften belirginlik var sk sık idrar a çıkıyorum gaz sancılarım var günde bir kere şiddetli kısa süreli bir kaşık agrısı çekiyorum acaba hamile miyim ve ne zaman rast yapmalıyım sizce bana yardım edermisiniz ?
Bundan kaç ay önce gittiğimde burası özel değil kafana göre kan veremiyorsun demişti uyuz kadın bende böyle bı yöntem buldum gerçi sağlık ocağında giderdim ama orasida sabah 10a kadar kan alıyor diye biliyorum bana kalsa ben hala inatla testlerde çift çizgiyi kıpkırmızı gorene kadar devam ederdim , ama bugün kusunca annem ölümü gör yarın kan yaptirmazsan dedi şuan kimse tam anlamıyla sevinemiyorMantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor
Seninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardıBundan kaç ay önce gittiğimde burası özel değil kafana göre kan veremiyorsun demişti uyuz kadın bende böyle bı yöntem buldum gerçi sağlık ocağında giderdim ama orasida sabah 10a kadar kan alıyor diye biliyorum bana kalsa ben hala inatla testlerde çift çizgiyi kıpkırmızı gorene kadar devam ederdim , ama bugün kusunca annem ölümü gör yarın kan yaptirmazsan dedi şuan kimse tam anlamıyla sevinemiyor