Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Herkes mi gebe kardeşim bu nere 🙄☺e sen gebelik şüphem var diye mi gidicen canm öncesinde kan verecek misin sağlık ocağına☺
Kuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilar 😂😂

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!

��

İsimyaşşehirkiloaldığın kilocinsiyetsatkaçıncı gebelikTahmini doğum tarihi
@MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM
26
23
32
bursa70
58
52
22 eylül-20Eylül
11 EKİM
ikinci-
İlk
İlk
Hamiş adayı-
-
-
@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre
@Papatia61
@Kajuko
23
22
23
28
21
27
21
İstanbul69
63
60
56
72
75
49

89
-
-

Oğlan
-
-
20 Ekim-19 Eylül-19eylül
-
28 ocak
11ekim
5eylül
ilk
-
-
-
İlk
İkinci
İlk
aday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş
Aday
Hamiş
-
-
-
20haziran
4 kasım
-
30haziran
@asli1993
@Tgcervanne0133
@kartalice28
@Semamusti
@oblomowka1
26
29
29
30
31
manisa
Mersin
-
-
Düzce
102
75
55
67,5
73

85
-
-
-

Kız
-
-
-
3 kasım
8 nisan
21ekim
16 eylül
2ekim
ilk
İkinci
İlk
İlk
İlk
Aday
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday
-
6ocak
@Cgdm2537
@balbocegi35
25
27
İzmir58
60
-
-
-
-
Aday
-
-
-
-
@Yarimm66
@nurguull
@Nefesgibi
26
27
23
muş
Kütahya
Van
86
54
-
93
-
-
kız
-
-

13eylül
31temmuz
İlk
İlk
İlk
Hamiş
Hamiş
Hamiş
-
5 ocak
1 mayıs
@Peripellas
@EsrDG
@Vizeci06
26
31
23
Ankara
Ankara
-
50
-
62

26 eylül
8 ekim
ilk
ikinci
İlk
aday-
-
-
@ecrin2455
@Gamzeliyy
@hilallllllll
33
34
22
Samsun
-
-
72
59
59
1 ekim
10eylül
16temmuz
-
İkinci
İlk
-
Aday
Hamiş
-
-
-
@adel8893
@Fasulyeannesi
@Goktemaviyuz1
26
26
27
Erzurum
Antalya
Çanakkale
62
100
54
7temmuz
-
25eylül
ilk
İlk
İlk
hamiş
Hamiş
Aday
-
-
-
@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir
34
23
32
izmit
Yozgat
Van
-
-
64
-
ilk
İkinci
-
hamiş
Hamiş

18Ağustos
-4 eylül
-
-

Merhabalar 2 gün dür günüm geçiyor sol bacakta şidetti agrı çekiyorum göğüz damarlarımda hafiften belirginlik var sk sık idrar a çıkıyorum gaz sancılarım var günde bir kere şiddetli kısa süreli bir kaşık agrısı çekiyorum acaba hamile miyim ve ne zaman rast yapmalıyım sizce bana yardım edermisiniz ?

Kuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilar 😂😂
🤣Mantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor 🙄

Merhabalar 2 gün dür günüm geçiyor sol bacakta şidetti agrı çekiyorum göğüz damarlarımda hafiften belirginlik var sk sık idrar a çıkıyorum gaz sancılarım var günde bir kere şiddetli kısa süreli bir kaşık agrısı çekiyorum acaba hamile miyim ve ne zaman rast yapmalıyım sizce bana yardım edermisiniz ?
Bizde de aynı belirtiler var en son ilişkiniz ne zamandı ve yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

🤣Mantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor 🙄
Bundan kaç ay önce gittiğimde burası özel değil kafana göre kan veremiyorsun demişti uyuz kadın 😅 bende böyle bı yöntem buldum 😂😂 gerçi sağlık ocağında giderdim ama orasida sabah 10a kadar kan alıyor diye biliyorum 🧐 bana kalsa ben hala inatla testlerde çift çizgiyi kıpkırmızı gorene kadar devam ederdim , ama bugün kusunca annem ölümü gör yarın kan yaptirmazsan dedi şuan kimse tam anlamıyla sevinemiyor :işsiz:

Bundan kaç ay önce gittiğimde burası özel değil kafana göre kan veremiyorsun demişti uyuz kadın 😅 bende böyle bı yöntem buldum 😂😂 gerçi sağlık ocağında giderdim ama orasida sabah 10a kadar kan alıyor diye biliyorum 🧐 bana kalsa ben hala inatla testlerde çift çizgiyi kıpkırmızı gorene kadar devam ederdim , ama bugün kusunca annem ölümü gör yarın kan yaptirmazsan dedi şuan kimse tam anlamıyla sevinemiyor :işsiz:
Seninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardı 😯

X